1. Negozio di utensili

Skikkelig utstyr til kvalitetsbevisste profesjonelle og amatører

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Superrask levering og en flott pris!

Jeg bestilte noe fredag ​​morgen som måtte sendes på en pall.

Det ble sendt samme ettermiddag.

Leveransen fra PostNord ankom distribusjonssenteret fredag ​​kveld, hvor jeg kunne hente pallen umiddelbart.

Jeg har aldri opplevd en så rask og ukomplisert levering! Tusen takk til Industrivarer.no!

7 novembre 2025

TOPP SERVICE!

Jeg har i løpet av siste år kjøpt 3 LEDLENSER H15R CORE hodelykt av Industrivarer AS (en til kona, en til broren min og en til meg selv). Jeg er veldig fornøyd med lykta, den brukes nesten daglig i mitt arbeid.
Den ene lykta fikk en feil på batterikassa etter et snaut års bruk. Industrivarer reagerte kjapt på min e-post vedlagt bilde av feilen. Jeg fikk ny batterikasse i løpet av 3 dager!
Flott service og hyggelig pris på ei fantastisk hodelykt!
Jan Ivar

26 febbraio 2025

Kjapt levert og god pris

Bestilte vare rett før jul (trodde ikke den ville komme fram i tide), men industrivarer pakket og sendte innen 20min etter ordre var lagt inn, og 2 dager senere hadde jeg varen. Så det var overraskende kjapt både av industrivarer og postgang. I tillegg ikke funnet noen som kunne matche pris på produktet, så alt i alt veldig fornøyd. Mottaker av julegave er også fornøyd med produktet 😊

17 dicembre 2024

Fantastisk bra nettbutikk

Fantastisk bra nettbutikk! Meget god service! Fikk min Honda gressklipper. Og aldri vært så fornøyd før. Hadde litt forsinkelse med Postnord. Men det er ikke Industrivarer sin feil. Tusen takk Industrivarer for en bra handel!

12 giugno 2024

Gode priser og rask levering

Jeg har bare gode opplevelser med kjøp fra industrivarer.no! God pris og utrolig raskt levering (raskeste jeg har opplevd) hver gang. Kommer til å fortsette å handle gjennom deres nettbutikk.

22 gennaio 2023

Rask levering og hjelpsom kundeservice

Har kjøpt varer her 2 ganger.
Siste bestilling glemte jeg en artikkel før betaling i nettbutikken. Tilgjengelig og meget hjelpsom kundeservice la til den glemte artikkelen og varene ble levert innen 4 dager.
Kommer til å handle her i fremtiden også. Anbefaler denne butikken

9 settembre 2022

Rask ekspedering

Har nylig hatt to bestillinger hos Industrivarer.no. Begge ble ekspedert samme dag og kunne hentes på Posten få dager senere. Veldig fornøyd med leveringstiden.

5 gennaio 2022