Indlaegsklinikken Recensioni 9

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Det hele værd - kan varmt anbefales

Jeg fik lavet indlæg her og jeg er virkelig glad for hele oplevelsen. Det gik super hurtigt, og jeg blev mødt af en rigtig god og imødekommende service. Man føler sig tryg hele vejen igennem og jeg kunne hurtigt mærke en forskel efterfølgende. Det har helt klart været det værd for mig - kan klart anbefales!

10 aprile 2026

Hej Anna Maria

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du allerede hurtigt kunne mærke en forskel med dine indlæg

Tak fordi du gad dele din oplevelse og for anbefalingen!

Bedste hilsner
//Magnus

Perfekte indlægssåler

Kort før jul 2025 fik jeg hos Indlægsklinikken i Aarhus taget mål til et par indlægssåler pga. nedsunken forfod og svang. De var klar kort tid efter og jeg har nu brugt dem i en månedstid.
Jeg er ualmindelig godt tilfreds med indlæggene. De støtter godt og jeg føler sågar en forbedring i fodstillingen når jeg ikke har fodtøj på.
Så, jeg har netop bestil et ekstra par såler, så jeg ikke skal flytte dem rundt fra et par sko til et andet.

Servicen jeg fik var god og informativ, så jeg kan kun anbefale klinikken i Aarhus.

2 febbraio 2026

Risposta di Indlaegsklinikken

Hej Carsten, hvor er vi glade for din fine og grundige anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at sålerne hjælper – også når du ikke har sko på. Og at du allerede har bestilt et ekstra par, tager vi som et stort skulderklap.

Tak for anbefalingen og tilliden!

Forkæl dine fødder

Super venlige og kompetente medarbejdere. Indlæggene har gjort en kæmpe forskel for mine fødder og mig 😉 og jeg kan nu gå langt og stå uden at få ondt i fødderne dagen efter. Bestemt pengene værd.

29 gennaio 2026

Hej Susanne
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at indlæggene har gjort en så stor forskel for dig

Valutata 5 stelle su 5

Super kompetent service og sparring. De var SÅ meget med til at gi mig mine gåture tilbage

5 novembre 2025

Hej Allan,

Tusind tak for de meget fine ord! Det betyder virkelig meget at høre, at vi har kunnet hjælpe dig med at få dine gåture tilbage.

Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis der skulle komme nogle problemer!

Indlægsklinikken

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været igennem en hav af…

Jeg har været igennem en hav af standard såler og intet har hjulpet. Nu efter at have fået mine nye såler, kan jeg gå uden smerter.

Jeg vil klart anbefale Indlægsklinikken - god betjening og der er tid til kunden.

12 novembre 2025

Hej Pia!

Hvor er det dejligt at høre at vi har kunne hjælpe dig med at finde en løsning! - og tak for de pæne ord!

Mvh. Indlægsklinikken

Kanon service

20 ottobre 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os 😊

Du er altid velkommen igen!

Venlig hilsen,

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig betjening fik taget mål…

Virkelig dårlig betjening fik taget mål til indlæg og fik at vide at det var en anden der udleverede dem kom ind i butikken og pigen i receptionen tog den næste kunde selv om hun var i gang med at ekspedere mig - fik indlæggene i hånden af en anden ekspedient og lagde dem i skoene og gik ud - hvis de havde tilbudt at sende dem i stedet for at jeg skulle betale for en taxa begge veje, da der absolut ingen parkeringspladser er på Vesterbrogade ville det have været en del lettere og meget billigere

23 settembre 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os – og først og fremmest vil jeg gerne sige et stort undskyld. Det lyder på ingen måde som den service, vi ønsker at give vores kunder, og jeg er oprigtigt ked af, at du har følt dig overset og dårligt behandlet.

Jeg (pigen) vil også gerne personligt undskylde for, at jeg afbrød ekspeditionen af dig for at tage en anden kunde. Det var uprofessionelt og ikke i orden, og jeg er oprigtigt ked af, at du fik den oplevelse hos os.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se på, hvordan vi kan gøre forløbet mere smidigt fremover.

Jeg håber, du vil give os chancen for at rette op på dit indtryk fremover.

Indlægsklinikken

Valutata 5 stelle su 5

Jonathan er nok en af de mest…

Jonathan er nok en af de mest kompetente mennesker jeg nogensinde har mødt. Han har imponerende godt styr på løbesko og alle de forskellige modeller.
Hvis I skal have nye sko, så får Jonathan en kæmpe anbefaling herfra!

20 agosto 2025

Hej Tobias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sørger for, at give de søde ord og roser videre til Jonathan 😊

Du er altid velkommen igen hos os.

Mine varmeste anbefalinger

Har fået sygdom i fødderne ( Freiberg). Gik på hælene i 6 uger. Efter steroider hos ortopæd kir. fik jeg lavet indlæg hos Indlægsklinikken. Jeg humpede ind og gik ud. Kan dog ikke gå så langt endnu, men KAN GÅ lidt uden smerter! Kan ikke gå på bare fødder eller andre sko. Mine varmeste anbefalinger. Mvh J. Bach, osteopat D.O.

21 dicembre 2024

Hej Jette,

Tak for de 5-stjerner og dine anbefaler. Det betyder meget for os. Vi er kede det med din sygdom i fødderne og ønsker dig alt det bedste fremadrettet - vi er taknemmelige for, at vi kunne hjælpe dig godt på vej 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più