Valutata 5 stelle su 5

If you are looking for a great protein experience you need to try POW. Good quality, amazing taste, gorgeous and empowering women behind it all. Go for it 🫶! (My favorite is the lemon and coffee flav... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som allergisk mot mjölkprotein är det svårt att hitta bra proteintillskott och därför blev jag superglad över den veganska chokladen och biffproteinet. Båda är verkligen toppen, -goda, fräscha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grymma smaker! Kul med någon som jobbat hårt på att ta fram smaker som inte bara är supersöta och sliskiga! Allt jag köpte blanda bra och smakade riktigt gott, missa inte clear whey pink grape. Snab... Leggi di più

1. Negozio di integratori per lo sport
  2. Distributore di bevande
  3. Grossista di accessori per lo sport
  4. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

POW – Protein för vanliga människor. Tillverkat i Sverige. Vi startade POW för att vi tröttnade på proteinpulver som smakade godisbutik – eller damm. Så vi gjorde det själva. POW Protein finns som vassle, kasein, clear whey, veganskt och biffprotein. Goda smaker, tryggt innehåll och inga konstigheter. För dig som vill få i dig mer protein – oavsett om målet är en starkare kropp, bättre återhämtning eller bara att hålla ihop vardagen. POW Kreatin är smaklöst, rent och beprövat. Inget krångel. Bara lite mer tryck där det behövs. Tydliga ingredienser. Ärlig kommunikation. Resultat före hype. Starkare. Punkt. /Jenny & Sofie POW AB 559550-7830

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Älskar Citronsmaken

Älskar Citronsmaken! Blandar sig så enkelt med.

21 marzo 2026

Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Reliable

Reliable. Very good flavors. Smooth. Love it.

3 marzo 2026

Thank you so much! 💪🍋🍫💛

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och riktigt gott

Snabb leverans och riktigt goda proteinpulver som inte är för söta. De första jag hittat som känns solklara i tex smoothie och gröt eftersom de inte ”tar över” all smak. Kommer köpa igen!

18 marzo 2026

Wow, tack!
Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Proteinpulver med kaffesmak

Jag testade proteinpulver med kaffesmak, jättegod!

6 marzo 2026

Risposta di POW AB

Kaffet är Sofies favorit också. Vakna, skaka, kör liksom. Kul att du gillar!

Oj så gott! Rekommenderar starkt

Har testat citron cleary whey och - wow! Denna var SÅ god och fräsch. Jag är väldigt imponerad över produkten och Pow som helhet, känner redan att jag vill testa allt som de har och kommer ta fram! Kan verkligen rekommendera 🙋‍♀️💪

2 marzo 2026

Risposta di POW AB

Kul att höra. Tack! Ser fram emot att höra fler smaker du testar framöver. /Jenny & Sofie på POW

Valutata 5 stelle su 5

Hela familjen har smakat Citron och…

Hela familjen har smakat Citron och tycker den är JÄTTEGOD! Perfekt efter ett träningspass eller som mellanmål. Frisk och fräsch! Jag kan verkligen rekommendera den.

Risposta di POW AB

Så fint att hela familjen gillar vår clear whey citron. Tack för att du rekommenderar den!

WOW för POW

Äntligen en riktigt god clear whey - som inte är för söt. 👏🏼 🍋 HURRA för POW som verkligen lyckats träffa smakerna

Risposta di POW AB

Vi blir så glada att du gillar våra smaker, speciellt vår clear whey citron som är vår signatursmak! Laktosfri dessutom.

CITRON!!

CITRON!!! Bästa clear whey jag smakat. Fastnar inte i gommen som ALLA andra jag provat. Väldigt fräscht och inte alls sliskigt. Väldigt taggad på att testa de andra smakerna, en produkt jag 100% kommer köpa om. Rekommenderar starkt!!!

Risposta di POW AB

Citronen är en favorit hos oss också!

Sjukt goda smaker

Sjukt goda smaker! Inte så söta och sliskiga som andra, men otroligt god i gröten, smoothies och bowls, etc.

Risposta di POW AB

Tack för recensionen. Du har bra smak!

Supergott!

Första proteinpulvret jag smakat som faktiskt är GOTT! Gillar att det är lite mindre sötma och inga konstiga bismaker. Favoriter så här långt är Clearway Citron och Choklad Kasein.

20 febbraio 2026

Risposta di POW AB

Vad roligt att höra att du gillar våra smaker. Tack!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più