Привіт мене звати Вікторія і я хочу…
Привіт мене звати Вікторія і я хочу поділитися своєю історією.Думаю вона когось надихне.Приїхавши з сім'єю в Італію,а не знала мови і немала часу її вивчати тому що багато працювала тай всі казали:
"Не переживай ,сама якось вивчеться та мова."
Я знала трошки мову і якось говорила,але для мене це було не добре тому що я не відчувала що я як вони,я уникала розмов тому що коли вони починали говорити зі мною я не могла відповісти,хоча речення були в голові.
Тоді я вирішила вчитися з репетиторами ,але і вони мені не допомогли.
І ось я найшла CORSO INTENSIVO IMPARIAMO CON LILI ,і захотіла спробувати їх нову методику навчання,бо надії вже не було(я навіть думала повернутися в Україну)
На початку курсу,я була розбита і втрачена надії,але Ліля завжди мене підтримувала.Крок за кроком ми йшли вперед.
На CORSO INTENSIVO IMPARIAMO CON LILI ми не вчилися як школі,ми слухали уроки, робили завдання і знайомі слова ніби крутилися по колу і ти не міг їх не запам'ятати.
Вже через тиждень мені було цікаво що буде далі,а через місяць я розуміла як складаються речення і протягом всього курсу я отримувала сильну підтримку.(Дякую)
Ви запитаєте мене чи говорю я?
Так,може не ідеально, може з помилками, але я говорю(і це кайф)
Це неймовірне відчуття говорити без страху,бути своїм серед чужих.
Тепер я не просто вивчаю італійську,а я живу нею.(Ці надихаючі слова завжди казала Ліля).Ліля,Іра і всій команді кажу вам велике дякую за вашу роботу і підтримку.