Immo Top Invest Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie en goede afspraken. Alles is supervlot gegaan van begin tot einde. Professioneel team met goede adviezen en kennis van zaken. Zowel bij aankoop als bij eigen verkoop niets op a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Afspraken werden correct nageleefd. Verkoop werd goed en kort opgevolgd. Verkoopovereenkomst werd netjes opgemaakt wat het werk van de notaris drastisch vermindert. Vragen werden op korte termijn op... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een top ervaring met Immo Top Invest! Iedereen is bijzonder aangenaam, professioneel, snel, transparant, erg discreet en heel enthousiast! Het ganse team is goed op mekaar afgestemd en perf... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We kijken met een zeer positief gevoel terug op de samenwerking met Immo Top Invest. Elke persoon in zijn/haar specifieke functie heeft er alles aan gedaan om ons goed vooruit te helpen wat wij heel e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente immobiliare
  2. Sviluppo di aree residenziali
  3. Agenzia immobiliare
  4. Costruttore immobiliare

Scritti dall'azienda

Immo Top Invest, de vastgoedexpert in Limburg sinds 2008, waarbij makelaardij en projectontwikkeling onder één dak samenkomen. Bij Immo Top Invest kan je rekenen op een onberispelijke service van a tot z, met een warme en persoonlijke aanpak Het toegewijde team begeleidt je stap voor stap in het koop- en bouwproces, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. Voor meer informatie over een nieuwbouwproject of het verkopen van jouw eigendom, neem snel contact met ons op. Immo Top Invest: de sleutel tot een nieuw begin.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

225 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top team!!!

Wij willen t ganse team van Top Invest hartelijk danken voor de goede verkoop van ons appartement.Jullie doen wat jullie beloven eerlijk en oprecht!Top Invest is TOP!Vriendelijke groetjes van Patrick en Sabine

9 marzo 2023
Non scritta su invito

Risposta di Immo Top Invest

Bedankt Sabine en Patrick!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had onmiddellijk een goed gevoel met…

Ik had onmiddellijk een goed gevoel met het eerste gesprek dat vrijblijvend was! Zeer goed en duidelijke informatie! Het vertrouwen was er direct. Iedereen zeer professioneel, zeer vriendelijk, zeer goede uitleg, ook zeer goed geïnformeerd via mail en afspraken. Een echte aanrader! TOP! Zeer tevreden dat ik met jullie in zee ben gegaan😀👍🔝🔝 Ik zal jullie zeker aanbevelen! Vriendelijke Groeten Krista

25 gennaio 2023

Risposta di Immo Top Invest

Bedankt Krista voor deze mooie woorden!

Valutata 1 stelle su 5

Geaccepteerd bod aangepast bij compromis

Een bod werd geaccepteerd onder bepaalde voorwaarden, bevestigd per mail. Bij ondertekening van het compromis, weigerde de verkoper echter akkoord te gaan met een expliciete voorwaarde dat de bouwgrond ontdaan moest worden van alle puin. Zij weigerde het compromis verder te ondertekenen ondanks expliciet overeengekomen voorwaarden in het bod. De verkoopster stelde dat ze niet op de hoogte zou zijn gebracht door haar makelaar. Wat de waarheid ook moge zijn, we hebben uiteindelijk extra kosten gehad die niet overeengekomen waren. Je hebt als koper altijd de mogelijkheid om af te zien van de koop, maar dit is natuurlijk altijd makkelijker gezegd dan gedaan gezien bankleningen al in aanvraag zijn.

15 settembre 2022

Risposta di Immo Top Invest

Beste Dario, jammer te horen van de miscommunicatie. Zowel de koper als de verkoper is niet verplicht om de overeenkomst te ondertekenen van het moment dat er geen akkoord is over alle vooropgestelde voorwaarden. We kunnen ons wel herinneren dat dit tijdens de compromis met alle partijen grondig overlopen is. Alle partijen hebben op dat moment zeker de keuze gehad om al dan niet te tekenen. Wij streven steeds naar een overeenkomst dat het beste past voor beide partijen. Mvg, Immo Top Invest

Een topteam

Een topteam van af de verkoper tot aan de verkoop .
Iedereen was even vriendelijk maar tevens ook heel professioneel . Er werd wel degelijk rekening gehouden met de wensen van de verkopers van het huis.Een heel positieve ervaring die ik iedereen gun .

14 ottobre 2022

Risposta di Immo Top Invest

Heel fijn om te lezen Marina, bedankt!

Valutata 2 stelle su 5

Ontbrekende informatie

Belangrijke informatie omtrent last in geval van geen bezettingsvergoeding bij het langer blijven wonen dan 1 maand na het passeren van de site is niet opgenomen in de compromis. Sterker nog deze informatie lijkt precies ook niet bekend te zijn bij medewerker van het immo kantoor.

14 dicembre 2022

Risposta di Immo Top Invest

Dag Josiane, jammer te horen dat de overlopen informatie niet helemaal duidelijk was. Ondanks het feit dat dit euvel telefonisch overlopen is, zijn wij alsnog verbaasd van jouw feedback. Moest je nog met vragen zitten, zijn we steeds bereikbaar. Fijne feesten! Mvg, Immo Top Invest.

Valutata 4 stelle su 5

Top team!

Tot nu toe zijn we heel tevreden over Top Invest.Wat ik wel nuttig zou vinden is na n bezoek n klein sms’je zodat we niet moeten wachten tot de bevindingen van de mensen op t eigenaarslogin verschijnt,voor de rest iedereen TOP.Dank jullie wel allemaal en Prettige Feestdagen aan gans t team.Groetjes Sabine en Patrick

18 dicembre 2022

Risposta di Immo Top Invest

Fijn om te lezen dat jullie over het algemeen heel tevreden zijn! We nemen deze feedback zeker ten harte om hier in de toekomst op te letten. Fijne feestdagen! Groetjes, Immo Top Invest

Top-team

Ongelooflijk fel bedankt voor de goede hulp, fantastische begeleiding en zeer vlotte samenwerking bij de aan- en verkoop van ons huis. Dankzij jullie ging alles zeer vlot, was alles zeer duidelijk en kunnen we met veel plezier starten aan een nieuw hoofdstuk in ons leven.

Jullie waren/zijn een Top-team!!

8 dicembre 2022
Non scritta su invito

Risposta di Immo Top Invest

Dikke merci Rik en Sofie! Heel fijn om te lezen. We wensen jullie veel succes met jullie toekomstplannen.

Top Team

Goede communicatie en opvolging, goede afspraken, eerlijk en super transparant systeem van opvolging via eigenaarslogin op website en afhandeling van dossier tot aanwezigheid bij ondertekening van akte Top Isabel Immo Top Invest , doe zo verder

4 dicembre 2022

Bedankt Dominique!

DROOMVERKOOP

Aangename mensen om mee samen te werken.
Geen loze beloften. Correcte info zowel wat betreft
prijs, deadlines als administratie.
Steeds bereikbaar voor bijkomende inlichtingen.
Snelle verkoop, wat ook beloofd werd.(minder dan 3 mnd.)

20 novembre 2022

Risposta di Immo Top Invest

Heel fijn om te lezen Edith! Bedankt!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più