Immo Top Invest Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie en goede afspraken. Alles is supervlot gegaan van begin tot einde. Professioneel team met goede adviezen en kennis van zaken. Zowel bij aankoop als bij eigen verkoop niets op a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Afspraken werden correct nageleefd. Verkoop werd goed en kort opgevolgd. Verkoopovereenkomst werd netjes opgemaakt wat het werk van de notaris drastisch vermindert. Vragen werden op korte termijn op... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een top ervaring met Immo Top Invest! Iedereen is bijzonder aangenaam, professioneel, snel, transparant, erg discreet en heel enthousiast! Het ganse team is goed op mekaar afgestemd en perf... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consulente immobiliare
  2. Sviluppo di aree residenziali
  3. Agenzia immobiliare
  4. Costruttore immobiliare

Scritti dall'azienda

Immo Top Invest, de vastgoedexpert in Limburg sinds 2008, waarbij makelaardij en projectontwikkeling onder één dak samenkomen. Bij Immo Top Invest kan je rekenen op een onberispelijke service van a tot z, met een warme en persoonlijke aanpak Het toegewijde team begeleidt je stap voor stap in het koop- en bouwproces, zodat jouw droomhuis werkelijkheid wordt. Voor meer informatie over een nieuwbouwproject of het verkopen van jouw eigendom, neem snel contact met ons op. Immo Top Invest: de sleutel tot een nieuw begin.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

225 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topinvest is the best!

Ben 2jaar opzoek geweest naar een huis en met veel immo kantoren gezeten en gepraat en conclussie is TopInvest is the best! Zeer vriendelijke mensen die je van begin tot einde met alles helpen, super goed alles uitleggen. Zeker voor al je huis aankoop en -verkoop zeker bij TopInvest zijn!!

20 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bedankt voor de warme en menselijke begeleiding!

We willen jullie bedanken voor de goede opvolging van de verkoop van ons huis!
Vanaf de schatting met Frank over de vele telefoontjes met Machtel en Maruja tot de afronding van de verkoop door Annemie: we hebben genoten van een professionele en tegelijk warme en menselijke begeleiding! Doe zo verder daar ! ;)

Het deed ons ook deugd om in de ogen van de kopers te zien dat ze heel blij zijn met het huis. Wij hebben er een mooie periode van ons leven mogen doorbrengen en er veel mooie herinneringen aan overgehouden. Hopelijk mogen zij er evenveel geluk vinden!

14 febbraio 2025
Non scritta su invito

topteam

Steeds bereikbaar en vlotte samenwerking. Bereidwillig en respectvol. Meedenkend naar oplossingen en voor ons persoonlijk zeer veel geduld.
Aangenaam en jullie mogen zeer fier zijn op heel het team en werking. fantastische medewerkers en het is heel voelbaar dat iedereen er graag werkt.

7 febbraio 2025

Betrouwbaar en transparant

Ik ben zeer positief over de aangename en professionele begeleiding bij de aankoop van mijn woning. De communicatie was helder en transparant, waardoor alles tot op heden soepel verliep. Er werd snel gereageerd bij vragen en er werd ruim de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Een betrouwbare partner die ik zeker kan aanraden!

21 gennaio 2025

Correcte afhandeling dossier

Door omstandigheden kon de verkoop niet doorgaan. Immo Top Invest heeft onmiddellijk al het nodige gedaan om alles op een correcte manier af te handelen. Prima gedaan!

20 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Correct

Behulpzaam
Alles wordt duidelijk en correct uitgelegd en voorgesteld
Vriendelijke makelaars

9 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Aanrader voor een fijne samenwerking

We kijken met een zeer positief gevoel terug op de samenwerking met Immo Top Invest. Elke persoon in zijn/haar specifieke functie heeft er alles aan gedaan om ons goed vooruit te helpen wat wij heel erg hebben geapprecieerd. Professioneel, klantvriendelijk en erg goed bereikbaar. Zeker aan te raden!! Dankuwel.

19 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Huis vlotjes verkocht aan vraagprijs

Huis vlotjes verkocht aan vraagprijs. Helemaal ontzorgd door het uitermate professionele team van Immo Top Invest, dat trouwens eveneens heel vriendelijk is. De communicatie verliep steeds correct, snel en op een aangename manier. De fotograaf is zeer getalenteerd.

8 agosto 2024
Non scritta su invito

Top team

Immo top invest is een heel lief team en ze hebben echt moeite gedaan om onze woning te verkopen en ons juist en correct bij elke stap te betrekken. Heel blij met onze samenwerking! Top team!

28 novembre 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più