Valutata 5 stelle su 5

We kochten een vakantiehuisje via het kantoor in Blankenberge, waar Anthony ons van in ´t begin perfect bijstond en altijd heel snel antwoordde op al onze vragen. Voor hem routine, voor ons een heel a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We kochten onlangs onze woning te Oudenaarde via makelaar Ruben. Topkerel die alles heel familiaal aanpakt waardoor we direct een goed gevoel hadden. We kregen alle uitleg perfect mee, de bereikbaarh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De samenwerking met Marie is alweer zeer vlot verlopen. Ik kreeg een snelle reactie op mijn vragen. Alles werd vlot in gang gezet, om mijn appartement snel opnieuw te verhuren aan een huurder, waarmee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij kochten drie jaar geleden ons huis aan in Haaltert. Hierbij werden wij geholpen door makelaar Lothar. Wij waren erg tevreden en zijn van stap 1 tot de laatste stap geholpen zonder problemen.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Condominio
  3. Valutatore immobiliare
  4. Agenzia immobiliare
  5. Perito valutatore immobiliare
  6. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Immo Francois begeleid je bij de verkoop, verhuur en aankoop van huizen en appartementen. Een betrouwbare makelaar met persoonlijk advies en professionele ondersteuning. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via contact@immofrancois.be

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Great service

Davy was a great, knowledgeable and helpful agent. I recommend him to all without any reservations. Thank you Davy for everything.🙏

3 dicembre 2025

Thank you!

Perfect

Ik had eerder een bezoek gepland met Immo François. De makelaar in kwestie, Markies, bleef tijdens de rondleiding gewoon in het appartement staan terwijl ik “zelf maar eens moest rondkijken”. Na het bezoek liet hij bovendien weten dat de woning eigenlijk meer geschikt was voor oudere mensen die een tweede verblijf zoeken.

Onlangs had ik echter een bezoek met Justin Werniers, en dat was een totaal andere ervaring. Hij nam uitgebreid de tijd om mij alles over het huis te vertellen, toonde elk detail met zorg en professionaliteit, en stuurde meteen na het bezoek alle nodige informatie per mail door. Een verademing in vergelijking met mijn eerdere ervaring. Hierbij een 5 ster! Voor Justin!

Risposta di Immo Francois

Dankjewel voor de je eerlijk feeddback en 5* sterren voor Justin. We nemen dit zeker mee

Valutata 4 stelle su 5

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot! Zowel de rondleiding in het huis als de communicatie met de makelaar was zeer aangenaam!

Risposta di Immo Francois

Dankjewel voor de fijne beoordeling!

Valutata 3 stelle su 5

goed

ik moest buiten wachten meer dan 10min in het koud omdat de vorige nog niet klaar was maar de collega is een topper

5 dicembre 2025

Risposta di Immo Francois

Dankjewel voor je eerlijke feedback. We houden hier rekening mee in de toekomst

Het bezoek was goed .

Het bezoek was goed .
Alleen jammer dat de eigenaar niet weet wat hij wil !!!

4 dicembre 2025

Risposta di Immo Francois

Bedankt voor je feedback!

Goeie correcte uitleg

Goeie correcte uitleg, goeie vriendelijke service, ook na de aankoop van een pand

26 novembre 2025

Risposta di Immo Francois

Dankjewel voor de fijne woorden!

Valutata 4 stelle su 5

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk! Lothar weet waar hij het over heeft, communiceert heel transparant en handelt zeer professioneel. Zeer tevreden!

4 dicembre 2025
Non scritta su invito

Bedankt Camille!

Leuk bezoek

Bij de voorbereidingen voor het bezoek legde uw collega alles uit en was heel betrokken.

Dankjewel!

Valutata 1 stelle su 5

Het pand dat te huur werd gesteld

Het pand dat te huur werd gesteld, werd door immo Francois pas bezocht na verloop van de 3 maand vooropzeg periode. Ik verhuur dus niet meer via immo Francois.

1 marzo 2025
Non scritta su invito

Beste,
Het spijt ons oprecht te horen dat u de indruk had dat uw pand niet tijdig werd bezocht. Dat is uiteraard niet de service waar wij naar streven.

Graag schetsen we even het verloop van het dossier om misverstanden te vermijden.
De opzeg van de vorige huurder werd ons half oktober bezorgd. We werden kort daarna gecontacteerd om het pand opnieuw te verhuren, maar we konden het pas betreden zodra dit mogelijk was via de advocaat van de vorige huurder. U werd hierover telkens geïnformeerd.

Zodra alle documenten beschikbaar waren en de verhuuropdracht ondertekend was — eind november — hebben we het pand meteen online geplaatst en zeer snel de eerste bezoeken georganiseerd. Begin december werd al een nieuwe huurovereenkomst getekend.
We vinden het jammer dat dit voor u toch als te laat werd ervaren en waarderen uw feedback.

Heel onbeschoft

Heel onbeschoft ! Wij waren 15 min te vroeg en meneer was niet blij en heeft letterlijk deur toegeslaan. En daarna was hij zelf te laat

29 novembre 2025

Beste,
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw ervaring anders aanvoelde dan bedoeld. Graag licht ik even de situatie toe voor duidelijkheid.

Voor elk bezoek wordt standaard 20 minuten voorzien, wat normaal gezien ruim volstaat. Tijdens het bezoek voorafgaand aan dat van u was er echter een gezin met een mindervalide persoon aanwezig, waardoor het bezoek wat meer tijd in beslag nam. Dit was uiteraard volledig begrijpelijk, maar zorgde wel voor een kleine vertraging.

U belde ongeveer 15 minuten vóór uw geplande uur aan, Ik ben u wel degelijk tegemoetgekomen om uit te leggen dat u nog even zou moeten wachten tot het vorige bezoek was afgerond.

Ik hoop dat deze toelichting meer helderheid biedt. Ondanks de omstandigheden wil ik u bedanken voor uw bezoek, en uiteraard blijft u steeds welkom bij verdere vragen.

Valutata 1 stelle su 5

Agent heeft afspraak geannuleerd en…

Agent heeft afspraak geannuleerd en niet terug gebeld wel beloofd

20 novembre 2025

Beste,

Dank u voor uw feedback en onze excuses voor het ongemak. De afspraak moest last-minute geannuleerd worden omdat de huurder onverwacht niet kon, en we konden u nadien telefonisch niet bereiken om een nieuw moment door te geven. Het pand is inmiddels verhuurd, maar we helpen u graag verder bij toekomstige zoekopdrachten.

vriendelijk

vriendelijk, stipt, professionele uitleg, map met documentatie

24 novembre 2025

Bedankt Kurt!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più