Immo Francois Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Justin is correct, aangenaam, denkt mee. Als hij sommige dingen niet weet, zegt hij dat. Sommige dingen worden nadien gecommuniceerd; sommige dingen blijven zonder info. Ik kon uitdrukkelijk info vra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij kochten drie jaar geleden ons huis aan in Haaltert. Hierbij werden wij geholpen door makelaar Lothar. Wij waren erg tevreden en zijn van stap 1 tot de laatste stap geholpen zonder problemen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We kochten een vakantiehuisje via het kantoor in Blankenberge, waar Anthony ons van in ´t begin perfect bijstond en altijd heel snel antwoordde op al onze vragen. Voor hem routine, voor ons een heel a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Immo François Zottegem — gewoon top van begin tot eind! Wat een verademing om met zo’n enthousiast en professioneel team samen te werken. 🏡✨ Altijd vriendelijk, altijd bereikbaar en met echte pa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenti immobiliari
  2. Condominio
  3. Valutatore immobiliare
  4. Agenzia immobiliare
  5. Perito valutatore immobiliare
  6. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Immo Francois begeleid je bij de verkoop, verhuur en aankoop van huizen en appartementen. Een betrouwbare makelaar met persoonlijk advies en professionele ondersteuning. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via contact@immofrancois.be

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

218 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aankoop investeringsapp

We hebben Lothar De Corte als makelaar getroffen en zijn heel tevreden - erg vlotte transactie en zeer responsief bij vragen - een aanrader!

26 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di Immo Francois

Bedankt voor deze aangename woorden!

Dankjewel!

Voor de verkoop van mijn appartement had ik alle vertrouwen in makelaar Lothar De Corte, en dat bleek volledig terecht. Hij nam alles professioneel in handen, hield me steeds goed op de hoogte en zorgde voor een vlotte en succesvolle verkoop. Dankjewel!

31 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Immo Francois

Bedankt voor de lieve woorden!

Professioneel en aangenaam

Aangenaam , professioneel bezoek .
Victor nam zijn tijd , kende het dossier grondig .

19 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Ann, bedankt voor je positieve feedback!

Vriendelijk en eerlijk

Vriendelijk en enthousiast ontvangen en open en eerlijk over het vastgoed. Aangename ervaring met Niels :)

19 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Dankjewel voor de positieve beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Erg vriendelijk, veel kennis en sympathiek!

We kregen na een vriendelijke en warme ontvangst een vlotte rondleiding in- en rond de woning. Met zeer veel uitleg en know how van de details over zowel het pand, als de omgeving. We hadden beiden een heel fijn en positief gevoel nadien!

16 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Elsbeth, super bedankt voor deze fijne woorden 💚

Bezoek woning

Ondanks we zelf te laat waren op de afspraak was Stefanie heel begripvol. We kregen een rondleiding van de woning waarbij zowel de positieve als negatieve punten werden benoemd. Ook stelde Stefanie verschillende mogelijkheden en potentieel van de woning voor.

11 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Sarah, dankjewel voor de positieve beoordeling!

Alles was inorde

Alles was inorde.
Jamer dat een virde van het huis van de buren is. De vragprijs is oke en er kan veel op gedaan worden. Maar ik zouk verder naar iets dichter van mijn droomhuis.

4 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Bedankt voor je feedback.

Valutata 5 stelle su 5

You really feel in good hands here

The consultation was excellent all round! Victor Auman took a lot of time, answered all my questions clearly and responded competently to my wishes. I was particularly impressed by the transparent and friendly manner - you really feel in good hands here. An absolute recommendation!

8 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Thank you very much for these kind words 💚

Justin is correct

Justin is correct, aangenaam, denkt mee.
Als hij sommige dingen niet weet, zegt hij dat. Sommige dingen worden nadien gecommuniceerd; sommige dingen blijven zonder info. Ik kon uitdrukkelijk info vragen omtrent zaken die niet duidelijk waren en zou dat ook gekregen hebben. Gezien mijn aarzeling of dit pand wel het ideale was, heb ik dit niet gedaan. Wat ik wel apprecieerde, is dat hij terechte kritische opmerkingen niet probeert af te wimpelen

1 agosto 2025

Risposta di Immo Francois

Michele, super bedankt voor je mooie uitgebreide beoordeling!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più