iMania.dk Recensioni 494

TrustScore 5 su 5

5,0

I recently purchased the Relatively Universal ROM Programmer from iMania.dk, and I couldn’t be happier with my experience. First off, the delivery was impressively fast, arriving much sooner than... Leggi di più

I was having trouble getting an older revision of the EPROM programmer working, and Anders was very patient and kind with me while we got to the bottom of it. I have now ordered the latest revision of... Leggi di più

First of all, it's always a pleasure to find people promoting open-source projects the way iMania.dk does. The shop provides unbeatable prices for already assembled items of their open-sourc... Leggi di più

Jeg har gentagende gange handlet på iMania.dk og har hver gang fået nogle udmærkede produkter til billige priser. Levering foregår fra dag-til-dag, og jeg har altid fået mine produkter dagen efter -... Leggi di più

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di accessori per cellulari
  3. Officina di riparazioni elettriche
  4. Ingegnere elettronico
  5. Negozio di ricambi e componenti elettronici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

iMania.dk sælger billigt iPhone og iPad tilbehør samt udfører professionelle reparationer på iPhone og iPad.

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Rigtig hurtig levering og super service

Jeg bestilte mit cover til telefonen med eget billede om tirsdagen og om onsdagen kom det med posten. Dog desværre med billedet skåret forkert, men efter at jeg kontaktede dem på mail, blev der sendt et nyt uden beregning som kom med posten torsdag. De kunne bare have sagt, at fejlen var min i overførslen men stillede overhovedet ikke spørgsmålstegn ved det og lavede med det samme et nyt!! Super Service

5 luglio 2013

Kanon service

Rigtig god betjening havde en vare der ikke var på lager kom en uge efter, blev orienteret hele vejen i forløbet via SMS så 5 stjerner fra mig

29 giugno 2013

Varen var udsolgt - tog lang tid at levere

Rninge information om leverinngs termin, men varen er ok ;-)

24 giugno 2013
Logo di iMania.dk

Risposta di iMania.dk

Hej Arne,
Beklager meget den forlængede leveringstid. Varen var desværre helt udgået hos leverandøren, så vi blev nødsaget til at finde en ny leverandør af det specifikke produkt, hvilket desværre gav ekstra forlænget leveringstid.

Hvis der er noget vi kan gøre for at du får en bedre oplevelse ved at handle hos os, må du endelig ikke tøve med at kontakte os pr. mail.

Med venlig hilsen
iMania.dk

Super Firna

Købte rep af Iphone på deres hjemmeside, sendte en mail med yderlige oplysninger. Modtog svar, kort tid efter!
Sendte Iphone tirsdag og fik den retur torsdag!
Kan varmt anbefales

23 giugno 2013

Super service

Bestilte flere produkter, hvoraf én var i restordre - fik straks besked om dette, varerne blev sendt med det samme, og den resterende vare modtog jeg ugen efter! Ganske som lovet...

20 giugno 2013

Hurtig levering, og ok vare

Hurtig levering.
Dog ville jeg gerne selv have kunne valgte farven på coveret som billedet bliver sat på. Syntes ikke det er fedt at give et cover som er Hvidt med billede til en sort Tlf. Billedet er fint på, men det burde nok have ventet med at blive pakket ind, da noget af farven sad på plastikken som det var pakket i.

29 aprile 2013