As I said before, you sent me two orders of three strainers because you kept telling me my order did not go through, so use another credit card, which I did. When I looked at my credit card statement,... Leggi di più

Good product but wasnt aware how small it was I dont remember seeing dimensions. Shipping too too long and tracking wasnt much help.

Like the sharpener but it took do long to come i ended up on getting two. The first order took so long I thought it wasn't ordered, so I ordered anything. Well they both came a week between each other... Leggi di più

JUST RECEIVED PURCHASE YESTERDAY. DELIVERY TIME TOO LONG I DIDNT REALIZE LOCATION OF SELLER, WOULD HAVE SHOPPED SOMEWHERE ELSE.

1. Negozio di abbigliamento

Our mission has always been to provide a diverse array of high-quality products that cater to every lifestyle and necessity.

2,5

Scarso

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Picked up this multifunctional tool…

Picked up this multifunctional tool recently. Build quality impresses with its robustness. Design is sleek yet practical. Flashlight offers decent brightness, but battery life could improve. Pliers perform efficiently although grips might benefit from softer material. Overall, a solid choice for outdoor enthusiasts seeking reliability with a minor tweak or two.

7 novembre 2024

Received this purchase after a long…

Received this purchase after a long two-week wait. Packaging was sturdy but could do with some flair. The product itself is decently crafted and offers good functionality. Design is sleek yet practical, and it shines well in terms of overall quality and utility.

6 novembre 2024