Hele fijne ervaring met de MR‑ILLI implementatie We kijken met een heel goed gevoel terug op de implementatie van MR‑ILLI. Vanaf het eerste moment werd er duidelijk gecommuniceerd en vooral: er we... Leggi di più
Wij van de activiteitenbegeleiding op woonzorgcentrum Larisa, zijn heel tevreden over de producten van de illi tv. We zijn sinds kort van 3 apparaten overgeschakeld naar het vernieuwde systeem met 5 a... Leggi di più
Wij zijn om! Van de tablet overgestapt op de app, wat een verbetering. Zoveel beeldmateriaal om uit te kiezen, makkelijk te bedienen, fijn om zelf aan de achterkant het systeem te kunnen vullen én sup... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Centro servizi sociali
- Azienda di elettronica
- Ingegnere
- Ingegnere meccanico
- Casa di cura
- Azienda di software
Scritti dall'azienda
Mr illi - Zorgt voor mensen met dementie en hun (mantel)zorgers Mr illi is een gepersonaliseerde app waarmee de eigen regie weer terug wordt gegeven aan de mensen met dementie. Het biedt een plek voor structuur, rust, ontspanning en herkenning, maar tegelijkertijd ook activering. Zo wordt de zelfredzaamheid van mensen met dementie vergroot. Dit zorgt ervoor dat de zorgprofessionals en mantelzorgers worden ontlast en resulteert in een fijne woon- en werkomgeving. Kernwaarden: 1. Jezelf zijn Met illi nemen bewoners de regie weer terug. Zelf eigen keuzes kunnen maken en minder afhankelijk zijn van andere mensen zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn. 2. Geborgenheid Met illi creëren wij opnieuw structuur in het leven van de bewoner. Samen met herkenning geeft dit een gevoel van geborgenheid. 3. Verbinden illi zorgt voor de verbinding tussen bewoner, zorg en mantelzorg. Deze verwevenheid creëert rust bij alle betrokken partijen. 4. Vertrouwen Wij zijn direct betrokken bij het werkveld en doen dit al ruim 10 jaar. Onze producten worden continu aangepast aan de gebruikers en hun leefomgeving. Onze oplossingen: 1. Dagprogramma voor mensen met dementie Automatisch loopt het persoonlijk dagprogramma van de bewoner(s), bestaande uit video’s, foto’s en muziek die gekoppeld zijn aan de interesses. 2. Digitale dagbesteding Deze vorm van dagbesteding kan verschillende doelen dienen, waaronder sociale interactie, recreatie en het behoud van cognitieve vaardigheden. 3. Just In Time Adaptive Interventions (JITAI) JITAI worden gebruikt om op het juiste moment, het juiste beeld te tonen en hierdoor een actie te stimuleren en het dagritme te verbeteren. 4. Oproepen van herinneringen Het tonen van beeldmateriaal of het spelen van spelletjes die herinneringen oproept bij de bewoners zet ze weer op de spreekwoordelijke praatstoel. 5. Aanknopingspunten met bewoners Bij het spelen van bijvoorbeeld ons levensvragenspel leer je elkaar op een hele andere manier kennen. Deze gespreksstof is later weer te gebruiken om iemand te kalmeren. 6. Foto’s insturen Bij het samen bekijken van foto’s komen herinneringen naar boven. Dit geeft de bewoners een gevoel van geborgenheid. Onderzoek: Wij werken samen met kennisinstellingen; HvA lectoraat Digital Life, TU/e, Fontys Hogeschool en JAIN. Hierbij voeren wij onderzoeksprojecten uit met als uiteindelijke doel om de kwaliteit van leven te verbeteren. Onderzoeksprojecten zijn onder andere: - Fontys Fieldlab TUPPS: Sense of Home - ZonMW, call ‘citizen science’: It takes a village to grow old - RAAK-Publiek: Wie zorgt? - Innovatiefonds Zorg en Welzijn Gemeente Amstelveen - JAIN Learn & Development community Onze Service: - Gratis proefperiode - Installatie & workshop op locatie - Opfriscursus - Afgestemd op de interesses van de bewoners - Maandelijks update van nieuwe video’s - Gebruiksvriendelijk product met volledig aanbod - Onderhoud & Support - Software updates - Inzicht in gebruik
Uilenstede 475, 1183AG , Amstelveen, Paesi Bassi
- 020-2479333
- info@mrilli.nl
- illi-tv.nl
Top product en top service!
Illi tv is een prettig bedrijf. Vooral de bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid is opvallend goed. Het product sluit goed aan bij onze doelgroep en ze staan altijd open voor vernieuwing.
Alle lof voor illi-tv
Sinds afgelopen jaar is illi-tv op onze locatie aanwezig. Na een korte proefperiode is besloten voor alle gezamelijke woonkamers illi-tv aan te schaffen.
En wat een geweldig systeem: makkelijk te bedienen en voor ieder wat wils. We doen spelletjes, kunnen genieten van mooie (tv)beelden en muziek. Zelfs Karaoke zingen behoort tot de mogelijkheden.
Maar ook foto's en filmpjes gemaakt op onze locatie kunnen we bij illi-tv aanleveren. Deze beelden zijn dan weer in één klik op de tablet zichtbaar.
Zo kan iedereen op ieder moment van de dag opnieuw genieten van al die belevenissen. Ook juist voor onze bewoners met dementie is de herkenning om jezelf of medebewoners op tv te zien telkens weer een mooi moment.
De enthousiaste medewerkers van illi-tv zetten er een mooi muziekje onder en de slideshow is een feit.
Alle lof voor illi!
Wilgenhoven Stolwijk
Levensverhaal in beeld en geluid
De mensen van illi-tv hebben alles uit de kast gehaald om het levensverhaal van mijn tante in een aansprekende video te vatten. Omdat mijn tante inmiddels zeer slechtziend is, hebben ze zelfs de moeite genomen om door mij ingesproken tekst ‘onder’ de foto’s te zetten. Het resultaat is een mooi vormgegeven en uitnodigend verhaal.
Op deze manier krijgen zowel medebewoners als medewerkers van de zorgvilla inzicht in het boeiende leven van mijn lieve, bescheiden tantetje, en maken ze kennis met de avonturierster die ze was. Uit zichzelf zal ze niet gauw vertellen over haar jeugd, haar prachtige en belangrijke werk of haar gezin, maar ze vindt het natuurlijk wel fijn daarover te praten. De video nodigt daar echt toe uit.
Ik ben erg blij dat illi-tv zó veel meer heeft gedaan dan ik er eerlijk gezegd in eerste instantie van verwachtte… Die verwachting was gebaseerd op de summiere informatie die ik kwijt zou kunnen via het invulformulier dat we kregen bij de introductie van illi-tv in de zorgvilla. Op mijn vraag of het ook anders kon, zijn ze direct en zeer ruimhartig ingegaan met suggesties, tips en ook praktische hulp. Het resultaat is een prachtig en stimulerend cadeau voor mijn tante en iedereen om haar heen!
Bewoners van het woonhuis september…
Bewoners van het woonhuis september Zevenaar genieten sinds kort van de Illi -tv.
Zo mooi om te zien dat de bewoner geniet van zijn of haar muziek, foto’s beelden en herinneringen van vroeger.
Het levensverhaal word door de medewerkers van Illi-tv op maat gemaakt zodat iedereen kan genieten van zijn/ haar eigen interesse.
Prachtig om te zien hoe de bewoner reageert op de zijn / haar bekende beelden.
Ook het contact met de medewerkers is heel fijn! Je merkt aan alles hun enthousiasme en zij staan gelijk klaar voor vragen. Kortom we zijn heel blij met het gebruik van de Illi-tv
Een echte aanrader!!
Ook wij zijn fan van de illi-tv.
Ook wij zijn fan van de illi-tv.
De programma's worden steeds uitgebreider.
En je kunt via watts-app doorgeven wat je graag erop wilt laten zetten.
Maar ook de medewerkers van de illi-tv zetten er zelf leuke dingen op.
Wij gaan hier nog lang plezier van hebben.
Zeker een aanrader.
Groot fan van de illi tv
Groot fan van de illi tv. Hij werkt makkelijk, zeker met de app op de telefoon. Je kunt hem net zo laten aanpassen als dat nodig is (wij werken met name met jonge mensen met een dementie) de persoonlijke profielen zijn makkelijk aan te maken en de service is persoonlijk en snel.Wij hebben in ons verpleeghuis er 1 op elke etage.
Super product
Super product. Sluit helemaal aan bij de belevingswereld van onze bewoners. Contact is prima en er wordt mee gedacht om onderwerpen aan te reiken. Illitv zorgt voor samenhorigheid bijv. Samen karaoke.Top, helemaal tevree.
Top producten top bedrijf
Top producten top bedrijf. Aan alles is gedacht. Ook de service is uitmuntend.
Op mijn werkplek hebben we 3 illitv ‘s een woonzorgcentrum en een 4 e is aangevraagd. Op mijn afdeling staat de illi tv in de plaza bij een zo onder ons gezegd “ praattafel”. Een echte ontmoetingsplek voor bewoners familie vrijwilligers en personeel. Eigen foto’s en filmpjes stuur je via de whats-app en die worden eventueel naar wens met een mooi muziekje in jou map op de tablet gezet. Zo kun je ook levensboeken maken. Aan de privacy is ook heel goed gedacht alles staat uitgebreid vermeld in folders. Aanschaffen? Zeker je krijgt er geen spijt van.
Illi-tv, Doe er wat mee!
Wij (icare intramuraal) is al meer dan een jaar in het bezit van de illi-tv's, en wij zijn laaiend enthousiast. Het is heel erg makkelijk bedienbaar (kind kan de was doen) Van alles wat maar wenselijk is kan er op gezet worden. Bewoners genieten er zichtbaar van.
Ook de service is perfect door een geweldig, gezellig team!
Ik kan dit product zeer zeker aanraden.
Geweldig product die illi tv.
Een jaar of 7 geleden al kennis gemaakt met de jongens van de illi tv. We hebben toen een demo gehad en de illi tv aangeschaft. Inmiddels wonen we kleinschalig en hebben alle woningen de geweldige illi tv. Hij wordt iedere dag gebruikt, we zijn er allemaal heel blij mee. De service is ook geweldig, als er wat is wordt er direct actie ondernomen of ze komen langs. Er staat een geweldig team omheen. 👍
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.