Dettagli dell'azienda

1. Clinica del sonno
  2. Consulente o consigliere

Scritti dall'azienda

Wij zijn Marcel Borst van Ikstopwel.nl en Bianca L'abée van Ikveranderwel.nl. In de dagelijkse praktijk als hypnotherapeuten zagen wij cliënten met regelmaat worstelen met hun slaap. We hielpen ze met het stoppen met roken of met afslanken maar slecht slapen lijkt een probleem van alle mensen. We kwamen erachter dat enkele van onze mp3's (luistersessies) ook heel waardevol zijn om beter te kunnen slapen. Als bijeffect - toevallige ontdekking - verlosten we veel mensen in één keer hun slaapprobleem. En daar willen wij jou graag beter bij gaan helpen. Dus wil je ook eindelijk weer eens lekker doorslapen? Doe dan mee met ons nieuwe online slaap programma, waarin wij stap voor stap de verandering maken die jij nodig hebt.

3,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd omdat ik na 60 jaar slecht slapen voor het eerst in mijn leven goed slaap

Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd omdat ik veel beter ben gaan slapen. Ik gebruik nog zelden slaappillen terwijl ik voor de cursus de helft van de tijd slaapmedicatie gebruikte. De cursus heeft mijn mindset veranderd. Ik ben positief over slaap gaan denken in plaats van slapen als een probleem zien.

26 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos programma

Waardeloos programma. Veel te duur. Het heeft helemaal niks geholpen. En iets terug krijgen ho maar. Wat een oplichterij

29 luglio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Dank je wel voor je reactie. We vinden het jammer dat je het programma zo hebt ervaren.

Verandering vraagt inzet, herhaling en het echt willen aanpakken van de oorzaak achter je slaapprobleem. Dat proces is niet altijd comfortabel of direct zichtbaar. Ons programma is geen ‘quick fix’, maar helpt je stap voor stap bij blijvende verandering – als je het echt toepast.

We vinden het natuurlijk oprecht jammer dat je het als oplichterij hebt ervaren. Die pijn mogen we niet bagatelliseren. Wij weten hoeveel impact slecht slapen heeft. En we weten ook wat het vraagt om echt te veranderen.

Stuur een mail naar team@ikslaapwel.nl, dan regelen we dit verder met je.

Valutata 3 stelle su 5

Geen baat gehad bij een te dure cursud

Ik heb de cursus als te duur ervaren gezien prijs/ kwaliteit verhouding. Heb er geen baat bij gehad.
Wel vreemd dat er enkel postieve reakties staan

28 luglio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Bedankt voor je eerlijke review. Jammer dat je geen baat hebt gehad bij het programma en dat je het als te duur hebt ervaren.

Wij begrijpen dat het frustrerend is als je al zoveel geprobeerd hebt en opnieuw op zoek gaat naar iets dat wél werkt. Veel van onze deelnemers stonden eerst ook sceptisch tegenover een online traject of hypnotherapie. En juist daarom bouwen we ons programma stap voor stap op, met praktische oefeningen, audiofragmenten en tools waarmee je zelf op een diep, onbewust niveau aan de slag kunt. Niet als ‘quick fix’, maar om bij de kern aan te pakken wat je wakker houdt. We helpen je natuurlijk alsnog graag verder. Stuur een mail naar team@ikslaapwel.nl en we regelen dit verder met je.

Valutata 1 stelle su 5

Niks waard ikslaapwel afzetterij

Ik bekeek en luisterde al de video's maar ben nog steeds een slechte slaper en heb nog als voor heen mijn slaappil nodig. Afzetterij noem ik dat het liefst vanal hat ik mijn geld terug gezien.
Dank
Willy Moors

28 giugno 2025

Risposta di Ikslaapwel

Dank je wel voor je eerlijke bericht.

Het is ontzettend frustrerend als je ergens op hoopte, zoals beter slapen zonder medicatie en dat blijkt niet zo te werken als je had verwacht. We helpen je natuurlijk alsnog graag verder. Stuur een mail naar team@ikslaapwel.nl en we regelen dit verder met je.

Ontspanning

Ik starte weken geleden met het ‘ik slaap wel’ programma. Na een week of twee merkte ik onzekerheid bij mezelf, of ik de sessies wel goed genoeg deed, hoe ik bepaalde oefeningen moest doen. Ik kreeg al snel een reactie van Marcel en Bianca dat niets hoeft en alles goed is, dat haalde de druk van de ketel waardoor ik nog beter in ontspanning kwam. Na weken luisteren naar de stem van Bianca (mijn voorkeur) viel ik meestal al
In slaap voordat het fragment afgelopen was. Ik slaap beter in, slaap dieper en wordt minder vaak wakker. Als ik wakker lig of wordt heb ik minder stress omdat ik helpende gedachten heb nu en bewust kan ontspannen, het is echt niet moeilijk mits je weet hoe. Al met al ben ik een blijer mens en luister nu nog een paar keer per week naar een aantal van mijn favoriete sessies, ook overdag als ik even wil ontspannen. Dank jullie wel voor de steun afgelopen periode.
Groet Marjon

11 giugno 2025

Risposta di Ikslaapwel

Dank je wel voor het delen Marjon! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo’n mooie verandering hebt doorgemaakt. Dat je nu beter slaapt, sneller ontspant en zelfs overdag nog geniet van de sessies… dat is precies waar we het voor doen. We zijn heel blij voor je!

Valutata 5 stelle su 5

Ik stop wel, ik slaap wel.......

Na het succesvol volgen van het "ikstopwel" programma en inmiddels 3 jaar een echte niet-roker bent, ben ik de testfase van dit programma gaan volgen en ondanks dat het nog in testfase was, werkt het programma dus nu al uitstekend.

Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik smorgens wakker ben (mits ik op tijd naar bed gegaan ben) Dit programma gaat mij helpen met het verkrijgen van een nieuw gezond ritme in plaats van een nachtleven. Ik kan nu wakker blijven smorgens en ik wordt op tijd moe 's avonds. Het is een wonder. Na alles wat ik geprobeerd heb in mijn leven om te ervaren hoe het is om wakker te zijn, simpelweg omdat mijn slaap zelf gewoon verbeterd is. Niet meer tig keer wakker snachts. en ook mijn smartwatch registreert een beter slaappatroon.

Dank jullie wel voor deze kans! (en als je twijfelt over de oprechtheid van mijn review(s) check de rest eens of zoek mijn naam op internet en je ziet vanzelf dat ik geen fake persoon ben.

28 febbraio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Wat een geweldige review! 🎉 Fantastisch om te horen dat het programma je niet alleen helpt om een gezond ritme te vinden, maar ook daadwerkelijk een verschil maakt in hoe je je overdag voelt. Je beschrijving van ‘wakker zijn’ en een verbeterde slaap is super waardevol voor anderen die misschien nog twijfelen. En dat zelfs je smartwatch het verschil ziet – dat is een mooie bevestiging!

Dank je wel voor het delen van je ervaring en je enthousiasme. Dit motiveert ons enorm. Bedankt.

Valutata 4 stelle su 5

Klaas Vaak, geen sprookje.

Vanuit het "Ik verander wel" afslankprogramma ben ik in de bétaversie van het 'ik slaap wel" programma beland. Er is een relatie tussen een goede nachtrust en kunnen afvallen. Beide programma's zijn gedegen opgebouwd en behandelen de meest voorkomende oorzaken van slaap- en gewichtsproblemen. Rustgevende achtergrond muziek die beide hersenhelften bereiken en naar keuze word je bewuste en onbewuste toegesproken door Bianca of Marcel. Effectief word je gaandeweg een goede slaper.
Tip: Doe beide programma's liever niet gelijktijdig, maar focus eerst op het ene en daarna evt. op het andere.
Resumerend: De mp3 hypnose sessies heb ik als erg ontspannend ervaren, heeft me geleerd "goede gevoelens op te halen".
Mijn eigen doelstelling was meer met het Circadiaan ritme te leven, dat komt zowel het afvallen als een regelmatiger dag en nacht ritme ten goede.
Ik zelf wil liever alles begrijpen, maar je kunt het ook gewoon vertrouwd laten gebeuren.....
Slaap lekker.

11 febbraio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Dank je wel voor je mooie en eerlijke review! Goed om te horen dat je de hypnose-sessies als ontspannend hebt ervaren en dat je makkelijker goede gevoelens kunt oproepen. Je tip om eerst op één programma te focussen, is een slimme – zo haal je het meeste uit de verandering.
En inderdaad, soms is begrijpen minder belangrijk dan gewoon laten gebeuren.
Slaap lekker en bedankt voor je vertrouwen!

Na jaren slecht slapen

Na jaren problemen door slecht slapen, ben ik deze cursus gaan doen. Door deze cursus ben ik positiever gaan denken, meer gaan relativeren, meer geaard, meer controle over mijn emoties, maar belangrijkste: ik ben beter gaan slapen.

25 gennaio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Dank je wel, Wim, voor het delen van jouw ervaring met ons Ikslaapwel programma! Wat een mooie transformatie heb je doorgemaakt.

Van jarenlang slecht slapen naar beter slapen én een positief effect op je denken, emoties en aarding. Dat laat precies zien waar ons programma voor staat: niet alleen je slaap verbeteren, maar ook je hele mindset en levenskwaliteit. Jij hebt die interne knop omgezet en dat is precies de kracht van ons traject.

Blijf genieten van je rust en energie!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had al 38 een haat liefde verhouding…

Ik had al 38 een haat liefde verhouding met slaappillen.
Zo stopte ik er ermee en zo begon ik er weer mee omdat ik niet kon slapen. Wanhopig werd ik ervan. Soms enkele weken en hooguit een maand zonder slaappillen en dan weer maanden wel aan die zooi. En toen kwam dit slaapprogramma op mijn pad. Ik heb al goede ervaring met hypnose en ik wist meteen dit zou misschien wel eens de oplossing kunnen zijn voor mij. Ik ging er helemaal voor eerst nog veilig met mijn slaappillen. En toen ben ik nadat ik zo'n twee weken bezig was met het programma gestopt met de slaappillen. En ik slaap heel goed zonder en ik heb nooit meer de behoefte gehad om terug te grijpen naar die slaappillen. Ik kan echt zeggen ik ben er voorgoed vanaf en ik slaap goed. En het voordeel daarvan is dat ik nu uitgerust en fit wakker word en aan de dag kan beginnen. In het verleden stond ik al moe op en sleepte ik me door de dag heen zonder energie en blij als ik weer naar bed kon om vervolgens de nacht wakker te liggen. Ik ben erg blij dat hypnose om te kunnen slapen op mijn pad gekomen is. Ik slaap wel is echt een geweldig programma ik kan het echt iedereen aanraden. Lekker in bed liggen de hypnose aanzetten om helemaal te ontspannen van ik slaap wel en ik val in slaap. Simpeler kan bijna niet.

16 gennaio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Bedankt voor je openhartige en krachtige verhaal Thea.

Je beschrijft precies wat veel mensen meemaken: telkens weer terugvallen op slaappillen en het gevoel dat je nergens anders meer op kunt vertrouwen. Maar jij hebt laten zien dat verandering mogelijk is! Hoe mooi dat je na twee weken met ons programma al het vertrouwen voelde om die slaappillen los te laten. Dat je nu uitgerust wakker wordt en vol energie aan je dag begint, is precies waar we het voor doen.

Bedankt dat je jouw ervaring deelt en anderen hiermee hoop geeft. Jij bent het levende bewijs dat "Ik Slaap Wel" echt werkt. Blijf genieten van je nachten en energieke ochtenden! 😊

Ik slaap eindelijk weer!

Ik ben heel erg blij met 'Ik slaap wel'. Ruim 25 jaar heb ik slaapproblemen gehad. Van alles geprobeerd en gedaan. Dankzij dit programma slaap ik!
Mijn slaap is van gemiddeld een 4 naar een 8+ gegaan.
Daar ben ik ZO blij mee!

17 gennaio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Wat een fantastische review Jessica! Het raakt ons elke keer weer wanneer we lezen dat ons programma levens verandert. Ruim 25 jaar met slaapproblemen worstelen en dan van een 4 naar een 8+ gaan, dat is een prestatie om trots op te zijn! 🎉

We zijn ontzettend blij dat je door onze aanpak niet alleen beter slaapt, maar ook de regie over je nachtrust hebt teruggepakt. Dankjewel voor je vertrouwen in ons en voor het delen van jouw succes. Blijf genieten van die heerlijke nachten! 🌙✨

Eindelijk een goede nachtrust

Ik sliep onrustig en vaak wakker. Met dit programma en de aanpak slaap ik vaak de hele nacht door en ook mijn diepe slaap is toe genomen.
Als ik in bed stapte lag ik altijd te piekeren en naar het luisteren van de mp3 slaap ik vaak al voor ze uitvertelt is.
Ik sta uitgerust op en vol mij fit.👍

16 gennaio 2025

Risposta di Ikslaapwel

Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring Joke. Dit geeft anderen het vertrouwen dat ook zij weer goed kunnen slapen. Blijf genieten van je uitgeruste ochtenden en volle energie! Groetjes Marcel en Bianca

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più