Ik wil even mijn waardering uitspreken voor Ik ben Frits, met name Sibren. Hij heeft gezorgd dat ik mijn hypotheek veel gunstiger kon oversluiten na de rentevaste periode bij mijn vorige bank. Ik v... Leggi di più
We hebben een hele fijne ervaring gehad met de Consumentenbond/Frits. Het was de aankoop van onze eerste woning en vonden het daarom heel fijn dat Frank de tijd voor ons nam. Hij wist op een heldere m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. Met ons advies helpen we jou aan de beste hypotheekkeuze, en onze onderzoeken zetten de hypotheekmarkt op scherp.
Science Park 608, 1098 XH, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020 235 8530
- hallo@ikbenfrits.nl
- ikbenfrits.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Onlangs mijn eerste huis gekocht
Onlangs mijn eerste huis gekocht, in mijn eentje. Super goed geholpen met Frits hypotheekadviseurs. Van het eerste adviesgesprek, tot het bieden en uiteindelijk het afsluiten van de hypotheek ben ik super goed en snel geholpen. Mijn adviseur, Karlijn, was goed bereikbaar en kon ik ook goed mee sparren. Ik heb door de biedgarantie ook kunnen bieden zonder voorbehoud van financiering.
Uitstekend geholpen door Jackie en Brian
Uitstekend geholpen door Jackie en Brian. Ondanks enkele complicaties in de financiering is alles snel en deskundig geregeld.
dienstverlening
tot nu toe lijkt er vooral in software geïnvesteerd te zijn en niet in dienstverlening. je bent vooral als klant bezig onkundige medewerkers de bescheiden uit te leggen ipv dat er kundig e.e.a. voor je als klant wordt gedaan. communicatie is vooral per mail, telefonisch contact is er niet echt bij. zeer traag proces waarbij je beter uit bent bij een persoonlijke adviseur.
Proces kan beter
Na een moeizame start is het toch gelukt om de hypotheek rond te krijgen. Ik blijf de mening toegedaan dat de software leuk is voor standaardsituaties en minder voor complexe situaties met dga pensioenen etc. Eind goed, al goed.
Zeer deskundig, open en eerlijk
Ik wil even mijn waardering uitspreken voor Ik ben Frits, met name Sibren.
Ik vind hem erg kundig en goed op de hoogte van alle mogelijkheden. Het ging snel, en alles was overzichtelijk en helder. Ook de kosten waren van het begin af aan duidelijk.
Ik zou daarom Ik ben Frits aan iedereen willen aanraden, als je op een deskundige, eerlijke manier geholpen wil worden.
Fijne samenwerking en goed online platform
Via meerdere reviews op internet ben ik in contact gekomen met Frits Hypotheken. Mijn eerste gesprek met Karin was erg aangenaam en toevallig zocht ik een huis in dezelfde stad als zij ook woonde. Hierdoor hadden ik gelijk het gevoel dat ik aan het juiste adres was. Tijdens mijn zoektocht van ongeveer een half jaar ben ik altijd goed in contact geweest en kreeg ik vaak advies wat mogelijk was voor een bepaalde woning. Ook advies over financiële constructies kwamen aan bod en werden goed uitgelegd. Uiteindelijk een leuk huis kunnen vinden in Meppel en snel een hypotheek kunnen regelen via Frits! Voor mensen die een beetje handig zijn achter de computer (het is wel online), zou ik Frits zeker aanraden. Naar mijn mening was het persoonlijke contact er niet minder op!
Onkundig gehandeld
We hebben 5 nieuwe offertes moeten opvragen, omdat elke keer iets niet klopte. Dit hadden ze bij Frits moeten checken en hier had ik zelf niet mee bezig moeten zijn. Daarnaast gaven ze aan dat de desktop taxatie van ons huidige huis voldoende was om een overbrugging aan te kunnen gaan. Dit bleek ook niet het geval. Dat kregen we dus van de bank te horen 1 dag voor het verstrijken van de deadline bij de notaris voor de bankgarantie. Dat gingen we dus nooit meer redden om in die ene dag een peperdure taxatie te laten uitvoeren voor onze huidige woning. Bevelen Frits dus niet aan, want je bent zelf veel tijd kwijt met alle controles.

Risposta di Frits - Goed bekeken hypotheken
Ik ben heel goed geholpen met het aanvragen van de hypotheek
Ik ben heel goed geholpen met het aanvragen van de hypotheek van mijn nieuwe woning. Duidelijke, vriendelijke communicatie. Een aanrader.
zeer duidelijke site/goede medewerker
zeer duidelijke site
erg goed geholpen door Bertrick bij oversluiten van onze hypotheek.
Had goede adviezen en suggesties van ons zocht hij gelijk uit voor ons.
kortom perfect geholpen door Bertrick met het doorlopen van het hele proces.
R en M
Mogelijk- en onmogelijkheden van een hypotheek
Onze "Frits" heeft ons op een vriendelijke maar vooral zeer duidelijke wijze laten weten wat onze mogelijkheden én onmogelijkheden zijn om een nieuwe hypotheek af te sluiten tegen de voor ons meest gunstige voorwaarden. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden!
Top geregeld bij Ikbenfrits
Het contact met medewerkers verloopt heel prettig. Ik kreeg altijd direct reactie. Ze zijn vriendelijk en heel deskundig. Ze nemen de tijd voor je. Het dashboard is fijn in gebruik en werkt makkelijk. Mijn hypotheek was binnen een week geregeld. Echt een super ervaring!
Zeer goed hypotheekadvies
Zeer goed geholpen door Eline. Alle scenario's heeft zij met ons besproken zodat wij precies wisten waar we aan toe waren. Heel prettig en eerlijk contact en snel antwoord op al onze vragen. Zo heeft ze ons aan een hypotheek geholpen welke precies bij ons past en waar we blij mee zijn.
Teleur gesteld loze beloftes
Na vele beloftes staan wij met lege handen ze konden uiteindelijk de hypotheek niet oversluiten. Zeer teleurgesteld

Risposta di Frits - Goed bekeken hypotheken
Hypotheek gesprek via beeldscherm
Ondanks dat het niet live aan 1 tafel was maar via het beeldscherm was het heel duidelijk. De uitleg als ik iets niet begreep. Vooral via de invoerschermen die je doorloopt zie wat er met je nieuwe hypotheek en oude hypotheek gaat gebeuren en wat het verschil is in de maandelijkse hypotheek bedragen. Je kan kiezen voor diverse hypotheekverstrekkers en de maandbedragen zien. Bruto en netto. Ook het verschil in bedragen tussen nieuwe en lopende hypotheekverstrekker.
Kies hun. Ze zijn de beste!
Dit bedrijf is de perfecte hypotheekadviseur. Ze hebben mij bij mijn scheiding super goed begeleid om het huis om mijn naam te kunnen krijgen, ook al duurde het meer dan een jaar. Daarnaast zijn ze heel deskundig.
Fijn gesprek gehad met Bert
Fijn gesprek gehad met Bert. Heldere uitleg en duidelijke cijfers. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden worden besproken. Gelijkwaardig gesprek. Zeker een aanrader.
Persoonlijk en goed advies
Opnieuw heeft Frits ons heel goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe woning. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, het is gemakkelijk in contact te komen en er wordt snel gereageerd. Voor het adviesgesprek wordt de tijd genomen en alle mogelijke opties worden besproken. We kunnen Frits iedereen aanraden!
Super!
Ananda heeft ons geholpen bij het aanvragen van een hypotheek. Zij was zeer betrokken en heel vriendelijk. Ook was ze tussendoor altijd bereikbaar voor vragen. Bedankt voor de goede begeleiding en uitleg!
Voorafgaand aan mijn hypotheekaanvraag…
Voorafgaand aan mijn hypotheekaanvraag zat ik nog in twijfel om een huis te kopen of toch nog verder te huren. Na het zeer uitgebreide, vrijblijvende, intake gesprek heb ik heel veel en diepgaande informatie gekregen die mij heeft geholpen uiteindelijk de keuze te maken om een koophuis te nemen. Het gesprek was vrijblijvend en ik had niet gedacht zoveel informatie te krijgen. Ook gedurende het traject ben ik altijd super snel en volledig te woord gestaan en is er eigenlijk geen enkel punt geweest waarop Frits mij niet kon helpen. Wat voor mij ook een erg positief plus punt was is het feit dat het volledig online is wat veel flexibiliteit en korte, snelle communicatie momenten geeft.
Helder duidelijke informatieve sessie
Helder duidelijke informatieve sessie. Zeker als je zelf goed je huiswerk gedaan hebt. geen opdringere verkooppraatje, helder advies
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.