Scopri cosa dicono le persone
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Anlamlı Altın ve Gümüş Takılar. Stiline Anlam Yükle!
Informazioni di contatto
Pendik, 34890, istanbul, Turchia
- hello@idiljewelry.com
- idiljewelry.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Fast delivery and beautiful quality
I am absolutely very satisfied. My order arrived very quickly. Thank you so much🌸
Çok Özel Hissettirdi
Sipariş verdikten 5dk sonra benimle iletişime geçtiler ve siparişimi tekrar gözden geçirip teyit ettiler. O sırada aklıma takılan zincir uzunluğunda revizyon yaptık ve özel bir kişiselleştirme yapıldı. Verilen hizmet ve gösterilen ilgi çok özel hissettirdi. Kesinlikle ürünümü çok severek kullanacağım ❤️
They did exactly what I wanted
They did exactly what I wanted, and even better and more elegant. Thank you.
4 adet isim plakalı bileklik yaptırdım
4 adet isim plakalı bileklik yaptırdım. Resimde göründüğü gibi zarif şık bir ürün geldi, memnun kaldım. Çok güzel hediye olur düşünenler için.
Geçtiğimiz yıl aldığım kolye o kadar…
Geçtiğimiz yıl aldığım kolye o kadar güzel geldi ve asla kararma, solma yapmadı hala boynumda hiç çıkarmıyorum. İligili ekip ve müşteri odaklı oldukları için teşekkür ederim ☺️
İstediğim tasarımda kolyeyi tüm…
İstediğim tasarımda kolyeyi tüm detaylarıyla ilgiyle hazırladıkları için çok teşekkür ediyorum hem ben Hemde hediye aldığım kişi bayıldık! Tekrar yeni siparişimde görüşmek üzere 🙏🏼
Çok kaliteli
Ağustos ayından beridir bileğimden hiç çıkarmadım. Soyulma, kaplamada atma vb birşey olmadı. Çok memnun kaldım, çok da zarif ve güzel. Teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
Istenilen modele ufak dokunuşlar ile kendinizi daha özel kılabilirsiniz
İntetnette gördüğüm künye modeline birkaç sembol eklemelerinin imkanı olup olmadığını sordum. Ve sonuç benim için paha biçilemez bir şekil aldı. İlginiz alakanız ve künyem için çok teşekkür ediyorum. Ürünün sertifikalı olması ve paketlemedeki özeniniz kutularınız etiketleriniz.... Bunlarda işinizine, ürünlerinize ve ayrıca müşterilerinize olan titizlik, özen ve emeğin göstergesi.
İlgi ve alakalarından çok memnun…
İlgi ve alakalarından çok memnun kaldım. Hızlı yanıt ve hızlı kargo. Hediye için ayrıca teşekkür ederim, tavsiye ederim.
Sipariş verdiğim gün iletişime…
Sipariş verdiğim gün iletişime geçtiler. Ve söylenen sürede siparişim geldi. Çok güzel, çok beğendim. Teşekkürler.
Çok güzel özenli paketleme ve zarif…
Çok güzel özenli paketleme ve zarif duruş 🫶
Mükemmel
Oldukça makul bir sürede, bu denli sade, şık ve anlamlı bir armağana kavuştuğum için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sanırım boynumdan hiç çıkarmayacağım o kolye, bu kolye…
Isim yazili kolye siparis vermistim bu…
Isim yazili kolye siparis vermistim bu kadar ilgili olmalarindan ozenle hazirlanmis olmasindan ve tabii ki de kolyemden cok memnun kaldim cok tesekkur ediyorum
Kolye çok şık ve tam istediğim gibi…
Kolye çok şık ve tam istediğim gibi tasarlanmış. Severek kullanacağım.
İlk siparişim bir başak kolyesiydi
İlk siparişim bir başak kolyesiydi. Çok özenli paketlenmiş halde hemen elime ulaştı. Paketi açarken bile size değer verdiklerini anlıyorsunuz. Sonrasında kendime özel bir tasarım isteğim oldu. hemen ilgilenip, hızlı şekilde tasarımı yapıp gönderdiler. Bu işini severek yapmak ve insanları değerli hissettirmenin verdiği mutlulukla işini yapmak demek. İşini iyi yapan ve kendisine değer veren bir işletme her zaman desteklenmeli . Teşekkür ederim İdil Jewelry...
Ürünler çok kaliteli 🤍
İletişimleri çok kuvvetli. Paketlemeleri oldukça özenli. Aklıma takılan, özel yaptırmak istediğim tasarımlarda bana çok yardımcı oldular. Yaklaşık 10 aydır kullandığım iki kolyede de asla kararma, solma olmadı. İşlerini oldukça özenli yapıyorlar. Tekrar teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
her şey harika
ürün sipariş sonrasındaki ilgi alaka , destek her şey çok güzeldi.
Yakında zamanda tekrar sipariş olaacaktır
Ürün çok kaliteli ve sertifikalı geldi
Ürün çok kaliteli ve sertifikalı geldi. Tam istediğim gibi yazılmış. Kendime harika bir hediye aldığımı düşünüyorum. Teşekkürler:)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.