Ik maak al bijna 26 jaar gebruik van hun diensten. Toen ze nog wat kleiner waren was het allemaal perfect. Nu ze groot zijn en ik meer met medewerkers te maken krijg, verloopt de communicatie soms iet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Al jaren lid. Maar 1* een foutje met factuur, maar men gaf direct aan/toe dat dit aan hun zijde was fout gegaan en was snel gecorrigeerd. In al die jaren 3 support vragen gehad die altijd goed en sne... Leggi di più
Ik weet dat we een betalings fout hebben gemaakt, maar ik vindt het schokkend dat op de site vermeld werd dat de site offline was wegens betalingsachterstand.
Idfnv.com Zeer tevreden met dit bedrijf. Doen niet moeilijk. Zijn vriendelijk. Helpen je goed en zijn zeer goed op de hoogte technisch gezien wat servers betreft en leveren snel een server. Bij p... Leggi di più
Goede en betaalbare hosting en streaming: VPS Hosting, dedicated servers, shared hosting, Shoutcast streaming, icecast streaming, Cloud servers
Keurenplein 41 / E28, 1069 CD, Amsterdam, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Al meerdere maanden klant. Uptime is uitstekend en de prestaties zijn beter dan bij mijn vorige provider.
Idfnv.com Zeer tevreden met dit bedrijf.
Doen niet moeilijk.
Zijn vriendelijk.
Bij problemen pakken deze boys het goed aan en soms duurt het even maar altijd met een goed Resultaat
Top service. Mijn VDS was snel actief en draait tot nu toe zonder problemen. Zeker een aanrader.
Typical scammers. I bought a VPS for $300 with the advertised network speed of 10 Gbps, unlimited traffic.
In reality, the speed is less than 200 megabits!
When I asked why, they said that if you want 10 Gbps, you have to pay another 2,700 euros! These are scammers.
UP:
Response from a service that can't provide the paid service:
Haha... do whatever you want... we don't care about people like you.
So do whatever you need to do.
ondanks een mis verstand super geholpen en het werkt perfect voor de enterne pkayer zeer contant mee en voor het geld hoef je het niet te laten
Vaal als ik inlog herkent het systeem me niet. De ene keer wel en de andere keer niet.

Risposta di IDFNV
Al jaren zijn wij een tevreden klant van IDFNV. Mede hun flexibiliteit en stabiliteit van het platform is voor ons de reden dat wij tevreden zijn.
Diverse malen gehad dat we snel moesten opschalen bij bijzondere uitzendingen, en dat is perfect geregeld.
Zeer stabiele audio streaming waar ik al jaren bij zit , nog steeds naar alle tevredenheid. prima service en je wordt snel geholpen als er iets zou zijn.
Al twintig jaar zeer tevreden klant, groeten aan Duncan en Henk
Sehr gute Qualität! Auf Probleme wurde umgehend reagiert, vielen Dank!
Al ruim 14 jaar klant bij IDF .
De producten die ze bieden zijn goed en stabiel.
Bij problemen is de service snel en ze proberen wat meestal
lukt het op te lossen.
Al 14 jaar klant dus dat zegt genoeg.
Gaat prima, weinig tot geen storing
Now playing script mag wel wat sneller verversen 5 a 10sec ipv elke minuut

Risposta di IDFNV
Snelle reactie op vragen, goede service.
Na jaren lange gebruik geen spijt van.

Risposta di IDFNV
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.