Valutata 1 stelle su 5

Beschadigde tafel geleverd- verdwijnen na meldig van retour- al van 12/02/2026 wacht ik voor de retour instructies. heb al ondertussen nog mails gestuurd maar geen reactie. bellen kan niet. er bestaat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5 sterren voor geweldige schilderijen, ik had er een voor me zelf, en vond het zo mooi , dat ik voor mijn dochter er ook een gekocht had. Super kwaliteit, mooi ophangsysteem, echt een blikvangen in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorra... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi

Scritti dall'azienda

Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.

4,4

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een prachtig glasschilderij…

We hebben een prachtig glasschilderij van 160x80 besteld bij Idecoratie. Werd snel en netjes afgeleverd door de vervoerder. Wij zijn zeer blij hiermee, we zijn al een hele tijd op zoek geweest naar iets aan de muur boven de bank, het zijn echt hele heldere scherpe kleuren. Eindelijke een eyecatcher boven de bank.

22 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Willem, hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review. Wat fijn dat jullie tevreden zijn over het product en de levering. Wij wensen jullie veel plezier toe met het mooie glasschilderij en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 5 stelle su 5

Top service snelle levering en goed…

Top service snelle levering en goed verpakt.

18 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Diana, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Heel mooie glasschilderij

Om te beginnen: het is een erg mooi product. Omschrijving op de site is niet juist/volledig. De levertijd was langer dan op de site weergeven was. In mijn geval een week in plaats van 1-2dagen. Er waren tevens geen schroeven en pluggen meegeleverd. Geen probleem, maar wel handig om van tevoren te weten. Er zijn voor levering 2 beugels gemonteerd aan het glasschilderij. Deze zitten heel degelijk vast, zijn op de millimeter nauwkeurig op een vaste afstand van elkaar gemonteerd en erg handig bij het ophangen. Daarnaast erg prettige communicatie per mail vanuit de verkoper. Voor mij reden om 4,5ster te geven wat ik dan afrond op 5sterren.

8 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Rick, hartelijk dank voor je mooie review en de opbouwende feedback. Daar kunnen we zeker wat mee. Veel plezier met je mooie glasschilderij en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 4 stelle su 5

Levertijd was onduidelijk

Mooi glasschilderij gekocht, met korting. Bezorging was gratis. Alleen de leverdatum was onduidelijk. Het schilderij was namelijk niet op voorraad. Maar gelukkig voor de kerst binnen.

28 novembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Don-Frederik, bedankt voor je mooie review en graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Super geholpen

27 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Axel, bedankt voor je mooie review. Graag tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede service

Goed contact met de klantenservice over de levering. En de levering zelf was ook goed geregeld. Je kan realtime volgen wanneer het pakket geleverd wordt.

11 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste De Jong, bedankt voor uw mooie review. Dat doet ons goed! Heel veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 5 stelle su 5

We waren eerst aan twijfelen om bij…

We waren eerst aan twijfelen om bij deze site iets te bestellen door de reviews, maar besloten toch een glasschilderij te bestellen paar dagen gewacht gemaild waar de bestelling bleef maar het schilderij was niet op voorraad en hebben het geld meteen terug ontvangen.
Paar weken later terug gemaild of het schilderij weer op voorraad was en deze kwam weer moesten alleen 2 weken wachten dus meteen besteld en ook binnen de 2 weken het schilderij ontvangen .
Dus wij zijn tevreden ondanks dat het niet de volgende dag in huis is , was dat voor ons geen probleem.

21 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Pawel. Bedankt voor je fijne review! Wij doen ons uiterste best om alle klanten tevreden te houden. Dat lukt helaas niet bij iedereen. Wij wensen jullie heel veel plezier toe met dit prachtige glasschilderij. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 5 stelle su 5

Mega goed geholpen en fijne service…

Mega goed geholpen en fijne service door deze lieve dames.
Dankzij hun toch nog een koraal weten te bemachtigen.
Ik raad dit bedrijf zeker aan

10 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Kim, bedankt voor je fijne review! Dat doet ons goed. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Top bedrijf

Ik vind de service erg goed,bij mij kwamen schilderijen binnen waarvan er 1 kapot gescheurd was.Geappt met het bedrijf en een nieuwe is al mijn richting uit.Voor mij dus een dikke 10

4 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Narda, bedankt voor je mooie review! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Tevreden!

Mijn bestelde fauteuil werd binnen enkele dagen bezorgd, goed verpakt. Prachtige stoel voor de beste prijs die ik kon vinden, heel blij mee!

4 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Carin, hartelijk dank voor je mooie review. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 5 stelle su 5

Ging eventjes mis maar toch snel…

Ging eventjes mis maar toch snel opgelost en de klok ontvangen. Past mooi op de muur.

5 dicembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Gerrit, bedankt voor je review en veel plezier met de mooie klok. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Goede service, en betrouwbaarheid

Mooie producten, goede service.en betrouwbaarheid

30 novembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Rene, bedankt voor je mooie review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 1 stelle su 5

Levertijden op de website zijn onzin!

Levertijd wordt absoluut niet gehaald. Aangegeven wordt dat het de volgende dag in huis is. Ook in de algemene voorwaarden staat dat producten uit voorraad geleverd worden. Inmiddels drie bestellingen geplaatst bij dit bedrijf. De eerste levering is na maanden gekomen, de tweede levering gecanceld en de derde levering is inmiddels ook weer veel te laat. Als ze eerlijk zouden zijn met de levertijden is het wellicht een prima bedrijf, maar momenteel riekt dit naar oplichting. Ik raad dus absoluut af om bij dit bedrijf iets te kopen!

27 ottobre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Robert, wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Wij doen ons uiterste best om klanten te informeren als producten niet direct beschikbaar zijn. Dit is soms een grote uitdaging als de containers met glasschilderijen vertraagd zijn. Onze excuses hiervoor. Ik hoop dat je alsnog blij bent met het mooie glasschilderij dat je hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 1 stelle su 5

Slechte klantenservice en slechte…

Slechte klantenservice en slechte communicatie

14 ottobre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Melanie, vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Onze klantenservice doet elke dag zijn uiterste best om iedereen tevreden te houden. Soms belanden mails in postvak ongewenst en dan duurt de reactie iets langer. Ik hoop dat je alsnog blij bent met het mooie glasschilderij die je hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Valutata 2 stelle su 5

Er stond een snelle levering

Er stond een snelle levering, niet dus.

Ik had een gaaf glasschilderij gezien bij Idecoratie, van alle sites leek deze me het meest betrouwbaar en op trustpilot kwamen ze hoog naar voren. Echter heb ik helemaal geen goede ervaring. Ik had hem woensdag besteld en er stond met max 2 werkdagen in huis. Vrijdags maar gemaild omdat ik niks had vernomen van een track en trace. Ik kreeg vrij vlot reactie met dat het vanuit de fabriek word geleverd omdat het zo fragiel is. Dinsdags nog maar een keer gemaild en ook toen het komt deze week wel binnen. Het is nu vrijdag en ik heb hem binnen gekregen (om 08:00 smorgens). Mijn bel stond aan, niet aangebeld en hebben ze het bij de buren afgeleverd (wakker gebeld). Uiteindelijk stond de track en trace in de spam , maar deze was gisteravond laat pas verstuurd dus die had ik sowieso nooit gezien voor ik naar bed ging want ik lag er bijtijds in. Vind het echt schandalig dat het 1. Zo lang heeft geduurd & twee dat de bezorging echt ruk is.

27 settembre 2024

Risposta di Idecoratie

Beste Sanne, vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Ons team en vervoerders doen altijd hun uiterste best om alles zo snel mogelijk uit te leveren. Wij gebruiken voor glasschilderijen een speciale vervoerder i.v.m. de kwetsbaarheid van het artikel. Soms in drukke periodes is de levertijd iets langer. Onze excuses. Ik hoop dat je alsnog blij bent met je prachtige glasschilderij. Met vriendelijke groet, Tamara van Idecoratie.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più