Forsikring er desværre ubrugelig når man skal bruge dem. Da den er tegnet igemmen TRYG. Jeg har selv kæmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lægebesøg, skadestue... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Oprindelig dårligt review, nu ændret efter god håndtering af klage ansvarlig. Havde et ikke så heldigt forløb hos Tryg forsikring, og mente selv at tryg som minimum burde holde mig skadefri, da fejle... Leggi di più
I am insured by IDA Forsikring for more than 10 years and I have only positive experiences. Even in the case where the roof damage was declined due to a rusted nail (the insurance covers damages from... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Som IDA-medlem kan du spare op til 30 % på dine forsikringer gennem IDA Forsikring. IDA Forsikring tilbyder forsikringer med god dækning: Indboforsikring Husforsikring Bilforsikring Rejseforsikring Ulykkesforsikring Du kan beregne din pris via IDA Forsikrings online tilbudsberegner, og du vælger selv, om du vil købe forsikringen med det samme.
Informazioni di contatto
Kalvebod Brygge 31-33, 1780, København V, Danimarca
- idaforsikring.dk
Prisstigninger som bare fortsætter
Synd og skam I ikke afsøger markedet for andre samarbejdspartnere end Tryg, som år efter år varsler store prisstigninger og nu også dårligere vilkår, på trods af et års overskud på + 8 milliarder!! Der kan efterhånden ikke være mange kunder tilbage i jeres gruppeaftale, da det er nemt at finde væsentlig billigere alternativer..
Kan stærkt anbefales!
De har altid hjulpet, når vi har haft brug for dem.
Samarbejdet med TRYG gør dem ubrugelige
Jeg har selv kæmpet i 3 år for at få erstatning, trods der ligger politi rapport, lægebesøg, skadestue, hopitalsbesøg og speciallæge erklæring. som alle peger på min ulykke er årsagen til at jeg er gået fra Fuld arbejdsdygtig til ressource ydelse.
Det er svært at finde ressourcerne til at bekæmpe advokater, når man knap selv kan få hverdagen til at fungere.
Masser af artikler på internettet omkring at TRYG bruger alle midler for at undgå at betale, som bekræfter min (og mange andre lignende historier).
Super søde og hjælpsomme ved…
Super søde og hjælpsomme ved indmeldelse, samt meget proaktive. Stor anbefaling.
Super oplevelse
Super oplevelse, grundig gennemgang af forsikringerne
God vejledning
Behagelig sælger der virkede glad for sit arbejde og produkter. Professionel med god evne til at besvare spørgsmål og vejlede
Blev vejledt igennem hele processen…
Blev vejledt igennem hele processen både ift pris og dækning
Har i mange år været meget tilfreds…
Har i mange år været meget tilfreds kunde med alle husstandens forsikringer samlet hos IDA/Tryg, og har altid givet selskabet mine bedste anbefalinger.
Afventer nu på 3. måned stadig erstatning for en tandskade, som åbenlyst er dækket af min Personforsikring.
Sørgelig udvikling for IDA / Tryg!
Super oplevelse
Det var en super god oplevelse. Min kæreste og jeg havde en behagelig samtale med gennemgang af vores behov og flytning af nuværende forsikringer til IDA. Personen vi talte med virkede oprigtig og servicemindet, vi fik nogle gode dækning der gør at vi føler os trygge til en god pris
Har været kunde i over 25 år og så…
Har været kunde i over 25 år og så pludselig stiger prisen med 27 procent uden væsentlige forbedringer. Nu er det slut med at stole på at ida forsikringen er garanti for godt og redeligt selskab. Bliver nødt til at kigge andre steder hen nu. Desværre.
Super good information delivered
Super good information delivered, very relevant advices and felt like that I am covered already.
Forsikringerne er både blevet dyre og…
Forsikringerne er både blevet dyre og dækningen dårligere med årene.
Tryg Forsikring som IDA bruger er blevet et discountsselskab der vender hver en sten for, at finde smuthuller så de slipper for at dække. Jeg har to gange i løbet af mit 10 årige medlemskab forsøgt at bruge husforsikringen, men, hvor Tryg afviser at dække med dårlige argumenter.
Jeg gider ikke IDA og Tryg mere og har derfor fundet et andet selskab.
Jeg synes det er bemærkelsesværdigt at jeg kan gå ind fra gaden til Gjensidige og få bedre priser og dækninger på samtlige forsikringer. Forhåbentlig er servicen også bedre hos Gjensidige.
Jeg vil råde IDA-medlemmerne at få trykprøvet deres forsikringer ved andre selskaber, da der er mange lever med illusionen om, at IDA forsikring har de bedste priser.
Jeg kan ikke anbefale IDA forsikring
Er blevet for dyrt
Efter at havde været kunde i ca 15 år og kun brugt forsikringen 3 gange til vejhjælp, er den pludselig steget, ifølge dem pga. Underskud på lønsikring, med 25%, så har nu fået bedre tilbud fra et "almindeligt" forsikringsselskab, med samme eller bedre dækning bare 1000 kr + afgiftpris billigere.
IDA-Tryg not compensating on travel delay
I had a connection: flight -> bus.
The flight was so delayed it did not make sense to buy a ticket for the bus.
I got to my destination 9h+ delayed.
My travel claim was rejected 5 times by Tryg.
Ultimately their reasoning is that I cannot show the bus ticket.
Without any consideration of what happened actually.
Moreover, I travelled with 3 friends and one of them got compensated right away by Tryg.
Finally, everyone at Tryg tells me I should upgrade my travel policy to the newer (more expensive one).
It feels like I am punished by Tryg (by not getting compensated on my claim) for not having the new insurance policy.
IDA forsikring efterhånden et meget dyrt bekendtskab
Jeg har haft IDA forsikring i mange år og været okay tilfreds. Pludselig stiger forsikringerne med ca 20-25% og det er jo vanvittigt. Det startede med hundeforsikringen der pludselig steg med 100% - så fulgte bilen og senest huset. Jeg fik en lang forklaring om alle de udgifter Tryg-Ida har haft og om hvor skidt forretningen hænger sammen - ugen efter kunne jeg så læse i avisen at Tryg på trods af mange skader lander det største overskud nogensinde.
Jeg kan ikke se hvordan det hænger sammen !! IDA skulle begynde at kigge efter en anden samarbejdspartner end TRYG
IDA valgte at øge min regning på 125kr med over 1000% istedet for at kontakte mig.
IDA er et et predatorisk inkompentent forsikringsfirma under dække af en lang række af markedsføring.
Istedet for at kontakte mig over SMS, Email, Eboks, Telefon over en regning på 125kr valgte de at øge regningen til over 1290kr!
Har været mit livs største fejltagelse at have IDA til at administerer min forsikring hos Tryg, da IDA ikke engang ved undtagelse af en enkelt dygtig medarbejder som vidrestillede mig over til et bedre firma, kunne fortælle mig nogen som helst over telefonen.
Håber IDA ender med at være en ting fra fortiden i den nærmeste fremtid! Jeg bruger mine penge andet steds!
God og uvildig rådgivning
God rådgivning og uddybende svar på alle spørgsmål
Tak til Carl for kyndig vejledning :-)
Tak til Carl for kyndig vejledning :-)
lille minus har senere vist sig: at hverken rådgiver eller tilbuddet oplyste om den kommende indexregulering for 2026 der i praksis gjorde, at præmierne på forsikringerne aldrig ville komme til at blive som vist på tilbuddet, men derimod ca. 12% dyrere.
Great person to talk to
Great person to talk to, understood my requirements and had a great knowledge about insurances.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.