Verkeerd product ontvangen op 8 juni. Direct een retour label aangevraagd en op 11 juni teruggestuurd. Sindsdien niets meer gehoord. Op mails wordt niet gereageerd. Ben benieuwd of dit gaat helpen.
Super ervaring. Ik werd geknipt door een junior stylist, die heel goed en secuur werkte en me veel uitleg gaf. Er was supervisie aanwezig vanuit een ervaren kapper, wat op een hele prettige, opbouwend... Leggi di più
Tweede keer online besteld en beide keren snelle en nette levering. Jammer dat er geen 'persoonlijk' briefje van afzender, kapsalon waar ik besteld heb, bij zit. Zeer tevreden over bestelde producten... Leggi di più
Zondagavond 6 juli heb ik een bestelling geplaatst. Omdat ik woensdag nog niets had vernomen heb ik een mailtje gestuurd, deze mail werd dezelfde dag beantwoord en donderdag werd de shampoo geleverd.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Iconspecialist biedt in samenwerking met Shane Hair Professionals een breed assortiment van I.C.O.N. producten aan.
Vliertstraat 3, 5261 EJ, Vught, Paesi Bassi
- +31 073 656 1617
- info@iconspecialist.nl
- iconspecialist.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Verkeerd product ontvangen op 8 juni
Kreeg het verkeerde product opgestuurd
Kreeg het verkeerde product opgestuurd
Maar dat werd snel en netjes opgelost.
De beste shampoo en masker en olie die…
De beste shampoo en masker en olie die ik ooit heb gebruikt🙏
Teleurgesteld
Hoi, als je voor 178 euro koopt, en er zit dan niets
Extra's bij.....een paar monsters om uit te proberen...
Dan ben ik zeer teleurgesteld.
De kapper die deze bestelling verstuurd die krijgen
Hier wel Extra's voor. Dus.....kijk maar wat je er mee doet.
Teleurgesteld
Vorig weekend heb ik mijn creme besteld, hey is donderdag en steeds heb ik niets ontvangen.

Risposta di I.C.O.N. Specialist
Ik gebruik de producten van I.C.O.N so…
Ik gebruik de producten van I.C.O.N so meer dan 15 jaar en ben we heel tevreden over.
De service is ook uitstekend en de levering heel snel.

Klantgericht bestaat echt bij Icon
Er was verwarring bij mij ontstaan over een bestelling. Na hierover een review te hebben geschreven, heeft Icon op een heel prettige, open en duidelijke manier met mij gecommuniceerd. Dit heb ik heel fijn gevonden, zo serieus genomen te worden. Heel aardig dat ik daarbij ook nog gecompenseerd ben. Ben helemaal blij met Icon!

Risposta di I.C.O.N. Specialist
2 mesh besteld en 1 gekregen al twee…
2 mesh besteld en 1 gekregen al twee keer gemaild en geen antwoord. Het is een duur product en krijg geen reactie

Risposta di I.C.O.N. Specialist
Heb een texturizing powder besteld voor…
Heb een texturizing powder besteld voor mijn haar. Nu een week later is de status van mijn bestelling nog steeds dat deze verwerkt moet worden, voordat deze binnen is ben ik waarschijnlijk nu nog een week verder. Service om van te huilen
website werkte goed en de shampoo was…
website werkte goed en de shampoo was er snel.
Fijne ervaring!
De service is snel en top, zowel online als in de salon. De producten zijn van hoge kwaliteit en heel prettig in gebruik. Daarnaast krijg je de salon ook nog eens professioneel en persoonlijk advies. Echt een aanrader!
Zondagavond 6 juli heb ik een…
Top!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.