Ware kommt mit langer Wartezeit. Rücksendung dauert ebenfalls sehr lange. Für die Rücksendung wird eine Bearbeitungsgebühr erhoben. Ob das Rechtens ist. Einmal bestellt und niemals wieder. D... Leggi di più
Bestilte i december to kjoler til brug for månedens julefrokoster, men fik i stedet leveret børnetøj. super ærgerligt, men det kan selvfølgelig ske. Sendte med det samme varerne retur, men har først... Leggi di più
Ich bin jetzt schon hellauf begeistert vom Service. Sonntagabend bestellt, Lieferung war für Dienstag bzw. spätestens Mittwoch angekündigt. Heute ist Mittwoch. Bestellstatus: Die Sendung wur... Leggi di più
Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Ware kommt mit langer Wartezeit.
Rücksendung dauert ebenfalls sehr lange.
Für die Rücksendung wird eine Bearbeitungsgebühr erhoben.
Ob das Rechtens ist.
Einmal bestellt und niemals wieder.
Dieser Shop ist nicht zu empfehlen.

Risposta di ICHI
Jeg sendte min pakke retur da tøjet ikke passede.
Jeg har nu rykket for at få mine penge retur, uden held.
Der er gået 12 hverdage og intet hørt fra dem.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe tøj der.

Risposta di ICHI
Fantastisk oplevelse og super fine produkter! Kan klart anbefale til alle at handle hos ICHI. :-)

Risposta di ICHI
Week geleden wat besteld en niks meer vernomen. Lekker op je website neerzetten “snelle” verzending 😂
Blij dat ik achteraf betalen heb gekozen. Nooit meer
Op de website van ICHI stond duidelijk en prominent vermeld dat “alle jassen met 30% korting waren”. Nergens werd zichtbaar aangegeven dat dit alleen voor de wintercollectie zou gelden.
Toen bij het afrekenen bleek dat de korting niet werd toegepast op bepaalde jassen, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. In plaats van mee te denken of te erkennen dat de communicatie op de website verwarrend was, hield men voet bij stuk dat de actie alleen voor de wintercollectie gold.
Als je communiceert dat alle jassen 30% korting hebben, dan mag je als klant verwachten dat dit ook daadwerkelijk voor alle jassen geldt. Dit voelt misleidend en weinig klantvriendelijk.
kapot artikel ontvangen - daarna een drama om de klantenservice te bereiken, toen ik die één keer aan de lijn had zat er een behoorlijke onsympathieke dame aan de andere kant, die overduidelijk geen zin had in mijn telefoontje. Ze hadden mijn mail niet ontvangen (lees niet gelezen) opnieuw gemaild naar een ander adres, die kwam wel binnen. Zit nog te wachten op een retourinformatie. Voor mij GEEN Ichi meer..... :(((
Jeg har fået en af ICHI’s populære jakker, IHGAZIVA JA, i fødselsdagsgave for under en måned siden. Jakken er kun brugt få gange til pænt brug og til og fra arbejde – og har aldrig været vasket – men syningerne er allerede gået op indvendigt.
Jeg kontaktede ICHI med billeder og en beskrivelse, men fik blot at vide, at de ikke kunne tage sagen som en reklamation, fordi jeg ikke har en kvittering (da det var en gave). Det er meget skuffende, når der er tale om en jakke til 1.100 kr., som tydeligvis ikke lever op til normal kvalitet eller holdbarhed.
Jeg er ellers rigtig glad for designet, men oplevelsen med både kvaliteten og kundeservicen gør desværre, at jeg ikke har lyst til at købe fra ICHI igen. Jeg håber, de fremover vil tage mere ansvar for deres produkter – også når der tydeligvis er tale om fejl på nye varer.
Die Verzollungsdokumente von ICHI waren unvollständig, weshalb DHL die Ware nicht verzollen und nicht ausliefern konnte. Keine Unterstützung von ICHI, keine Reaktion auf meine Emails. DHL forderte deshalb von mir Dokumente an, die Produkte und Preis nachweisen. Hä, ist dieser Nachweis Sache der Kundin?!
Nun warte ich noch immer auf die Lieferung... Und wer weiss, vielleicht wartet ICHI mit einem solch schlechten Service bald auf Kundschaft...
Jeg køber en jakke, som de jo tydeligvis har på lager, der står på deres hjemmeside de har levering mellem 2-3 dage, da jeg nu har ventet på pakken i over en uge vælger jeg at skrive til dem. de kan ikke sende jakken fordi de ikke har den hjemme, men da jeg køber den er den jo tydeligvis på lager, det gir ingen mening? super dårlig kundeservice, ville ikke anbefale
Tijdje terug een truitje gekocht van dit merk.
Omdat het een beetje opengewerkt was had ik het nog niet aangehad. Het verdween in de kast.
Nadat ik een topje had gekocht voor eronder, heb ik het gedragen.
De dag erna gewassen volgens voorschrift.
Schrikken hoe het eruit kwam!!!
Zoom en mouwtjes leken wel gesmokt en dik een maat gekrompen!!!
Dit schiet lekker op na 1 keer dragen!
Ik weet niet eens meer waar ik het gekocht heb, en dan nog, een bon heb ik ook niet meer na zoveel tijd.
Wat een slechte kwaliteit stof!!
Je kan beter een goedkoop truitje bij een firma uit China kopen, dat blijft prima in de was!!!
Belachelijk slecht!! Rok gekocht, label geeft na 1 keer wassen af en komen met geen oplossing. Ik zou hier niets kopen. Zeer slechte klantenservice.
Ich bin jetzt schon hellauf begeistert vom Service.
Heute ist Mittwoch.
Bestellstatus: Die Sendung wurde elektronisch angekündigt
Ware sollte am Samstag zum Einsatz kommen.
Morgen ist Feiertag, bleibt nur noch der Freitag.
Danke für nichts.
Meget langsom returnering. Der er gået en måned nu, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Kan ikke anbefale at handle her.
SIDSTE GANG JEG HANDLER DER 😡
1-3 hverdages levering. Nu er der gået 8 dage, og pakken er end ikke modtaget ved GLS. Mail besvares heller ikke. Så faktisk 0 stjerner herfra 👎
Mega dårlig oplevelse - øv med øv på
Jeg bestiller et jakkesæt mandag som skal bruges idag fredag, jeg er i god tid, ud fra leveringstiden på deres hjemmeside 1-3 hverdage. Desværre kan kun vælges GLS (eller DAO). GLS holder så lukket igår, så nu kommer mit tøj så først mandag, hvor jeg ligesom ikke har noget at bruge det til. Det bliver en retur. Det var IKKE sket hvis jeg kunne vælge PostNord, de levere til tiden.
Alles liep op rolletjes. Het juiste artikel. En binnen de beloofd tijd bezorgd.
Retour etiket zat in de verpakking.
Niet nodig gehad maar handig dat ze die meesturen.
Købte et par ichibukser i samme model og str som jeg havde i forvejen. Jeg smed dem til vask med det samme da de skulle bruges dagen efter. De viste sig at være for store og efter lidt skriv frem og tilbage indrømmede de at de havde fået fejlablet dem. Så regnede jeg med at de tog noget ansvar , men nej som de så pænt skrev, var det jo mit eget valg at smide dem til vask 🤯
I bought an article, impreable, yesterday because it’s pretty necessary when it’s raining. What a joke I was completly wait but the more funny that I should complain at the shop that I bought it. Guys you make the article and it’s your responsibility . Spending 99 euro much better to burn my money next time!
Lade en beställning 16 augusti och än idag 26/8 har jag varken fått notis om leverans eller sett leverans. Leveranser från dom här kan ta upp till en månad så rekommenderar att köpa på andra ställen. Jag har bett om att dom raderar mig i sina system och jag gör aldrig fler beställningar. Återköp från dom tar 1-3 månader var beredd på der
Unfortunately, ordered for 20€ express delivered next day due to a trip abroad, but it was not being send the same day. No money return and product delivery delayed.