Jeg har fået foretaget reparationer adskillige gange. Hver gang er jeg blevet mødt med venlighed og klar aftale om, hvornår cv`en kan afleveres og hentes. Og det har holdt stik hver gang. Pris, kva... Leggi di più
Betjeningen var venlig og imødekommende, skaden blev lavet hurtig, og prisen var lavere end vi på forhånd havde frygtet. Vores campingvogn (årg 1998) var blevet utæt ved tagantennen. Der var fugt,... Leggi di più
Hold da kæ… for en god oplevelse de er bare så service mindet hos det her firma, og jeg kan kun anbefale dem som reparatør på Jeres campingvogn eller andet fritids udstyr er så tilfreds at jeg ikke ka... Leggi di più
Helt utrolig pålideligt firma. Overholder alle aftaler til punkt og prikke. Er utrolig service minded, og kontakter dertil mig, hvis noget uforudset skulle ske. Jeg mødes altid af stor venlighed,... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Altid flink og positiv, godt og flot arbejde, dejligt sted at komme.
Mvh Peter.

Risposta di Iacamping
Pris, kvalitet, ordholdenhed og ordentlighed har kendetegnet alle situationer.
Jeg kan give IAcamping min bedste anbefaling.

Risposta di Iacamping
Hold da kæ… for en god oplevelse de er bare så service mindet hos det her firma, og jeg kan kun anbefale dem som reparatør på Jeres campingvogn eller andet fritids udstyr er så tilfreds at jeg ikke kan finde ord !

Risposta di Iacamping
Service på campingvogn. Fagligt dygtige, god kommunikation og opfølgning + venlig betjening. Varm anbefaling herfra.

En god service
Det der bliver lavet er bare helt i orden Det et rart sted at komme man føler sig velkommen

Helt fantastisk service.
Skulle have lavet test af campingvogn, og fik en tid i denne uge.
Det er jo højsæson, så vi vidste der var travlt i “butikken “, men ikke desto mindre var vores vogn færdig dagen efter aflevering.
Kan kun give vores varmeste anbefaling til Ivan og Co.

Risposta di Iacamping
Efter en tur til Fyn var der ikke liv i moveren, troede det måske var batteriet i fjernbetjeningen, men nej. kørte ud ti IA torsdag d. 28/5, de havde rigtig travlt. snakkede om hvad det kunne være, det kunne betyde en større reparation, stod for at skulle til København til vores datter og barnebarn, Ivan var ikke sikker på de kunne nå det, men fredag formiddag ringede han at jeg kunne hente vognen. vi var vildt glade, og det samme var vores barnebarn for at vi kunne komme.
har tidligere fået lavet reparationer hos IA, og det har altid været så meget i orden, og kan kun meget anbefale dem.

Har fået lavet/serviceret 2-3 campingvogne hos dem
Det har altid været hurtig og god service samt opgaverne er lavet pænt og med god kvalitet
De er desuden venlige til at besvare diverse mærkelige spørgsmål som man måtte have omkring sin vogn

Risposta di Iacamping
Super god oplevelse fra start til slut. Fantastisk service og en handel præget af ærlighed og tillid. Meget rar og hjælpsom mand, som virkelig får én til at føle sig tryg gennem hele processen. Kan klart anbefales, særligt hvis man ønsker handel med en forhandler med fødderne plantet godt i den jydske muld. Tak for dig, Ivan.
De bedste hilsner, Øyvind og Anne

Risposta di Iacamping
Deres smilende imødekommenhed og hurtige hjælp gør det altid til en fornøjelse at få serviceret campingvognen hos dem. Kan på det varmeste anbefale at bruge IA Camping.

Risposta di Iacamping
Vi fik skiftet batteri og lavet ekstra udvendig stik på vores campingvogn, vi er meget tilfredse 👌 God og professionel rådgivning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+ Fair priser - Kan bestemt anbefale dem 💚

Risposta di Iacamping
Stod med en defekt vandvarmer,og havde booket og betalt ophold op til påsken. 3 af vores lokale camping værksteder i Silkeborg, forstod ikke problematikken?
Ringede til Ivan hos IA Camping, som vi købte vognen ved 2025. Du kommer bare med vognen så skal vi nok løse opgaven. Under 24 timer senere kom der både mail og sms at nu var vognen klar. Det er fantastisk og kanon service og en klar forståelse for kundens problem og frustration. Vi kan kun anbefale Ivan og hans team 💪

Risposta di Iacamping
Fået lavet gastest. Hurtigt, nemt og pris som forventet. Venlig og imødekommende.

Risposta di Iacamping
Vi har lige fået en mover installeret på vores campingvogn,,,og som altid hos ia camping fik vi en god og tryg behandling og fik hurtigt installeret en mover og tilbehør af høj kvalitet og til en super fair pris,

Risposta di Iacamping
Altid imødekommende, en aftale er en aftale. Pris fornuftig ! Kort og godt professionel service i alle henseender.

Risposta di Iacamping
Nu har vi lige hentet vores campingvogn fra første service, Iacamping får den bedste anbefaling herfra, der er altid en løsning på de små problemer der måtte være.