Wij zijn super goed geholpen geweest. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en opgevolgd. Als we vragen hadden mochten we altijd bellen of mailen. Niets was te veel. Ik kan dit alleen maar aanraden.
Frederik heeft ons enorm goed geholpen en begeleid in ons traject voor ons hypothecair krediet. Geen addertjes onder het gras, want eerlijk gezegd was ik toch wat wantrouwig in het begin, het leek te... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su hypotheek.winkel - Sint-Niklaas
Scritti dall'azienda
Hoe doen wij dat?
Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.
Interessant voor jou?
Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.
En dat is niet alles…
Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.
Parklaan 47a, 9100, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, Belgio
- 03 336 55 52
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Dankzij Frederik heeft een toch…
Dankzij Frederik heeft een toch dringend en vrij complex dossier een succesvolle afloop gekregen. Zijn vlotte communicatie (vlot, zowel in stijl, als in snelheid) is erg aangenaam en brengt rust tijdens het onbekende. Ik raad iedereen zeker aan om even binnen te springen bij de Hypotheekwinkel voor advies en raad.
Ik kan dit alleen maar aanraden!!
Ik voelde mij eigenlijk al meteen…
Ik voelde mij eigenlijk al meteen welkom en op mijn gemak bij het eerste gesprek met Frederik. Je kan er alles aan vragen en brengt ook alles zo snel mogelijk in orde. Heb hier dan ook mijn eerste woonkrediet en renovatielening genomen en alles verloopt vlotjes. Een sympathieke jongeman met de nodige kennis. 😊 Zeker een aanrader 👍
Aanrader voor elke kandidaat koper!!
Uitstekende begeleiding voor een belangrijk tijdstip in je leven.
Ze bieden rust, duidelijkheid, transparantie en zoeken voor jouw de vordeeligste oplossing, niet de beste oplossing voor de bank of voor de verkoper.
Top service
Frederik was heel vriendelijk en behulpzaam! Er was een goede opvolging van ons dossier.
Heel tevreden over de begeleiding
Heel tevreden over de begeleiding.
Morgane geeft concrete en duidelijke informatie.
Heel klantgericht.
Zeer tevreden van de samenwerking met…
Zeer tevreden van de samenwerking met Hypotheekwinkel Sint- Niklaas.
Snelle en Professionele begeleiding door het hele proces met top service.
Aanrader voor wie wil kopen!
Eindelijk een overzicht
Wat een gedoe een huis kopen tegenwoordig. Leningen, budgetten, voorstellen, aankooprechten notarissen banken EPC labels. Ik werd er helemaal gek van, maar Frederik heeft eindelijk geholpen om orde in die chaos te vinden. Bedankt!
hypotheekwinkel sint niklaas
Frederik van hypotheekwinkel Sint-Niklaas heeft ervoor gezorgd dat het kiezen van de beste lening, het in orde maken van de lening, de communicatie en informatie, etc.. zeer soepel en vlot is gegaan
Bepaling budget
Morgane heeft me, ondanks wat technische problemen, zeer goed geholpen. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak en heb door haar nu een beter idee van mijn beschikbaar budget en de verdere stappen die worden genomen bij de aankoop van een woning.
Alles was zeer duidelijk en beleefd
Alles was zeer duidelijk en beleefd. Alle vragen die ik had zijn vlot beantwoord geweest.
Mijn vrouw spreekt ook grotendeels Engels, en ook hier werd niet moeilijk over gedaan.
They were really helpful
They were really helpful, also I don't speak the language perfectly and they helped me understand everything by translating in English in our meeting
Dankbaar
Via vrienden terecht gekomen bij de hypotheekwinkel.En altijd bijgestaan me de nodige raad en daad.ik raad ze aan bij iedereen...
Aanrader voor iedereen
We konden met al onze vragen terecht. We hadden ook steeds contact met dezelfde persoon die ook snel antwoordde op onze mails. En 3 keer tijd maakte voor gesprekken in de hypotheekwinkel zelf.
Alles wordt heel goed geregeld ook nu…
Alles wordt heel goed geregeld ook nu achteraf kunnen we met onze vragen terecht bij de hypotheek winkel
Top team
Heel vriendelijk. Helpen jou heel goed. Je word gehoord. En geven jou veel informatie.
Zeer fijne ervaring!
Zeer fijne ervaring!
Zeer aangenaam gesprek en een duidelijke uitleg gekregen, er is ruimte voor vragen en niks gaat overhaast. Ook een duidelijke toelichting gekregen over wat de hypotheekwinkel is en over de stappen die we gaan doorlopen. Heel vlot bereikbaar.
Dankjewel Frederik!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.