hypotheek.winkel - Kontich Recensioni 46

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Koningin Astridlaan 113, 2550 Kontich, Vlaams Gewest, BE

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische samenwerking Mijn dossier was niet makkelijk aangezien het een publiek en privaat deel bevatte. Niet elke bank durft dit aan. Met de expertise van Els en Erik heb ik echter uiteindelijk... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Omwille van mijn 1ste positieve ervaring bij de aankoop van mijn eerste huis, bewust gekozen om nogmaals voor Hypotheekwinkel te gaan voor de verkoop en aankoop van mijn 2de huis. Duidelijke informati... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Broker di mutui

Informazioni su hypotheek.winkel - Kontich

Scritti dall'azienda

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

• Koningin Astridlaan 113, 2550, Kontich, Vlaams Gewest, Belgio

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Fantastische samenwerking

Fantastische samenwerking
Mijn dossier was niet makkelijk aangezien het een publiek en privaat deel bevatte. Niet elke bank durft dit aan. Met de expertise van Els en Erik heb ik echter uiteindelijk de juiste hypotheek gevonden. Ze hebben geen angst om in jouw belang andere partijen aan te spreken om een vlotte afwikkeling mogelijk te maken.

15 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Beste lening ontvangen in mijn situatie

Zeer vriendelijke dame die de tijd neemt voor u
zij zoekt echt naar de interessantste en beste lening voor u situatie.
hierdoor moet je ook geen 20 banken bezoeken om voor een lening te gaan horen. dankzij deze hulp heb ik de beste lening ontvangen, zelfs al dacht ik , dat ik niet direct in aanmerking zou komen.

14 luglio 2025

Topadviseurs

Goede duidelijke uitleg van Els. Dank u om ons te helpen met het zoeken naar een geschikte lening om ons droomhuis te financieren.

14 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Als alleenstaande mama van twee zag ik…

Als alleenstaande mama van twee zag ik even door de bomen het bos niet meer om een nieuw hypothecair krediet te vinden. Tot ik bij Els Berghmans en haar collega’s terecht kwam. Ze hebben er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes werd geregeld. Nog een super dikke dankjewel voor alles! Hypotheek winkel Kontich is een echte aanrader!

17 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte opvolging

Slechte opvolging, waardoor onze akte is uitgesteld en we schadevergoeding hebben moeten betalen.
Hypotheekwinkel had lening niet aangevraagd bij de bank...

14 marzo 2025
Logo di hypotheek.winkel - Kontich

Risposta di hypotheek.winkel - Kontich

Beste, bedankt voor je feedback en jammer dat jullie het zo ervaren hebben. Wij hebben uiteraard in dit hele proces ook telkens jullie eigen vlotte medewerking nodig en iedere vertraging hierin telt op in deze procedure, waardoor het uiteindelijk niet meer kon binnen de voorziene tijdspanne. Tegelijkertijd werd de initiële aanvraag op jullie eigen verzoek eerst “on hold" gezet, jammer dat jullie ons dit nu aankaarten. Daarna veranderde jullie situatie, toch vonden we alsnog een oplossing bij een andere kredietgever (voor jullie voordeliger). We hebben getracht om je te contacteren om je ervaring in deze review met je te bespreken , maar konden helaas geen contact krijgen. Je mag ons zelf contacteren mocht je toch nog meer informatie wensen. Alvast veel succes in jullie nieuwe woning.

Positieve ervaring!

Ik ben enorm blij dat ik bij Hypotheekwinkel ben terechtgekomen en vooral dat Els Berghmans mij heeft geholpen. Ze heeft echt haar uiterste best gedaan om alles zo vlot en duidelijk mogelijk te laten verlopen. Haar professionele aanpak, geduld en inzet hebben ervoor gezorgd dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het hele proces. Bedankt, Els, voor je topservice en de fantastische begeleiding!

28 febbraio 2025

Herfinanciering Hypothecaire lening

Als alleenstaande mama met een dochter van 13jaar was ik op zoek naar een herfinanciering met een gunstigere rentevoet. Uiteindelijk ben ik bij hypotheek.winkel Kontich terechtgekomen. Moet toegeven het was geen gemakkelijk dossier, maar dankzij de hulp van Els Berghmans en Filip is het toch gelukt. Supervriendelijk mensen, uitstekende service! Vandaag de akte voor de herfinanciering ondertekend. Een super tevreden klant hier! :-)

25 febbraio 2025

Heel positieve ervaring!

“Wij zijn ontzettend goed geholpen door de Hypotheekwinkel, namelijk door Els Berghmans! Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom en goed geïnformeerd. Ze nam alle tijd om onze situatie te begrijpen en de beste opties voor ons te vinden. De communicatie was duidelijk en correct. Dankzij haar deskundigheid en persoonlijke benadering hebben we nu een herziening van onze lening die perfect bij ons past. Wij raden Els Berghmans bij hypotheekwinkel te Kontich dan ook van harte aan!”

13 gennaio 2025

Positieve ervaring

Goede uitleg gekregen voor het kopen van een appartement. Daarna alles tot in de puntjes geregeld. Els is heel vlot en vriendelijk en maakt zonder problemen tijd om al je vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader!

23 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Els en filip zijn geweldig

Els en filip zijn geweldig, ze blijven zoeken tot ze een oplossing voor je hebben , ze halen de onderste steen naar boven en graven dan een nog verder door moest dat nog niet voldoende zijn ! Altijd vriendelijk ,medelevend en snelle en duidelijke communicatie.
Dank u voor alles

15 ottobre 2024

Geen enkele opmerking!

Wij zijn heel tevreden over de hulp en informatie die we kregen van Els.
Zij zorgde voor de meest gunstige lening die we konden krijgen.
Je hoeft bijna niets te doen en hetgene dat je wel zelf moet doen (papierwerk) krijg je in een handig overzicht mee.

19 giugno 2024

Top Team!

Zonder hen had ik dit, op mijn leeftijd, nooit rond gekregen. Ze hebben de ganse situatie goed bekeken en een adequate oplossing gezocht. Ik ben héél tevreden en kan het iedereen aanbevelen. Speciale dankjewel aan Els ! ;-)

16 maggio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più