zeer vriendelijke behulpzame dame die ons te woord heeft gestaan en geholpen. Al aan andere mensen aangeraden, neemt de tijd om alles op te zoeken en uit te pluisen, zoekt oplossingen. Echt een aanrad... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su hypotheek.winkel - Dilbeek
Scritti dall'azienda
Hoe doen wij dat?
Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.
Interessant voor jou?
Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.
En dat is niet alles…
Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.
Ninoofsesteenweg 84, 1700, Dilbeek, Vlaams-Brabant, Belgio
- 02 567 17 41
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ervaring met hypotheekwinkel in Dilbeek
Bedankt voor het telefonisch gesprek en uw toelichting.
Wij nemen kennis van uw uitleg en aanvaarden uw excuses.
Wij willen echter benadrukken dat, ongeacht de samenwerking met de betrokken financiële instelling, wij als klant op een correcte en tijdige opvolging door jullie hadden mogen rekenen. Dat dit niet is gebeurd, heeft voor ons aanzienlijke gevolgen gehad.
Het lijkt ons dan ook noodzakelijk om dergelijke samenwerkingen kritisch te herbekijken, zodat klanten in de toekomst niet opnieuw met dergelijke problemen geconfronteerd worden.
Bij deze beschouwen wij de zaak als afgesloten.
Eerdere review van ervaring op24/09/2025
Zeer slechte ervaring met hypotheekwinkel in Dilbeek
Ons dossier werd van begin tot einde slecht opgevolgd. Documenten en noodzakelijke stappen in het leningsproces werden veel te laat uitgevoerd, waardoor er op het laatste moment plots problemen opdoken. Hierdoor moesten wij onze afspraak bij de notaris voor de aankoop van onze bouwgrond uitstellen en stond onze aankoop bijna op de helling.
Hun fout werd toegegeven en zij beloofden een compensatie in de vorm van het terugbetalen van de extra notariskosten. Dit werd zelfs per mail bevestigd, maar tot op heden is daar niets van terechtgekomen.
Uiteindelijk zijn wij op het laatste moment nog gered door onze eigen bank, die wél professioneel en correct heeft gehandeld.
Wij zijn hier enkel terechtgekomen uit onwetendheid, maar achteraf bekeken hadden wij hier nooit mogen aankloppen. Dit getuigt van een totaal gebrek aan professionaliteit, opvolging en betrouwbaarheid. Absoluut geen aanrader.
Hallo
Hallo, alles was perfect, we werden goed geïnformeerd. Uitstekende service. Het personeel was vriendelijk en professioneel.
Dank u wel.
Niet zo tevreden
Bij de start alles oke en vlot. Maar toen viel een van de collega's weg en viel alles in het water. Documenten werden niet of te laat bezorgd aan de bank, ik moest verschillende dossiers 2x doorlopen,.. waardoor ik op een bepaald punt beslist heb alles zelf in te dienen, omdat het anders niet op tijd zou gebeuren. ook de info klopt niet helemaal, zoals wanneer welke bedragen betaald moesten worden.
super goede service
We werden supergoed geholpen door Luna bij het regelen van onze hypothecaire lening. Ze was altijd bereikbaar voor al onze vragen en legde alles heel duidelijk uit. Als zij er niet was hielp Hans ons meteen verder. Een heel fijne en professionele service. Zeker aan te raden (Hypotheek winkel Dilbeek)
Alles ging zeer vlot ☺️
Luna was attent en zorgde voor alles waardoor we ons huis zonder administratieve zorgen gekocht hebben.
Snelle et duidelijke antwoorden oo onze vragen.
Zeer goede ervaring.
Zeer goede ervaring.
Luna heeft ons van A tot Z perfect kunnen helpen.
zeer vriendelijke behulpzame dame die…
zeer vriendelijke behulpzame dame die ons te woord heeft gestaan en geholpen. Al aan andere mensen aangeraden, neemt de tijd om alles op te zoeken en uit te pluisen, zoekt oplossingen. Echt een aanrader.
Luna is een top adviseur
Luna is een top adviseur. Je ziet dat dienstverlening naar de klant toe haar prioriteit is en dit komt uit het hart. 10/10 👌🥰
Hele goede hulp van Luna.
Hele goede hulp van Luna.
Altijd bereikbaar en geen vraag was teveel
Snelle reacties
Snelle reacties, positieve uitkomst voor een aanvraag van een lening onmogelijk geacht bij klassieke banken, dankzij de hypotheekwinkel Dilbeek heb ik mijn droom kunnen waarmaken! Hartelijk dank hiervoor!
2 opdrachten, 2 keer gefaald
Hypotheekwinkel had 2 opdrachten:
Een hypotheek in orde brengen.
Een schuldsaldoverzekering in orde brengen.
In beide opdrachten zijn ze grandioos gefaald!
Bij het tekenen voor acceptatie van het krediet bleek er plots €8.000 minder beschikbaar te zijn.
Voor de SSV kregen we slechts 10 dagen vóór tekenen van de akte een voorstel. €3.000 per jaar! Tenzij we bepaalde sporten niet laten verzekeren. Gegeven de extreem korte tijdslijn stonden wij als het ware voor een voldongen feit.
Dit is de tweede keer dat we met hypotheekwinkel werken. De eerste keer is alles zeer vlot verlopen, dit keer was het een ware ramp met dossiers die blijven aanslepen en absoluut ondermaatse resultaten.
Ik raad hypotheekwinkel Dilbeek zeker niet aan.

Risposta di hypotheek.winkel - Dilbeek
Expérience 5 étoiles
Expérience 5 étoiles. Le courtier Ludo a été exceptionnel et nous a guidé du début à la fin de notre procédure d’achat. Il a répondu à toutes nos questions avec beaucoup de patience et de précision, nous a rassuré à chaque doute en nous prodiguant des conseils/recommandations pertinentes pour notre situation.
Une connaissance me l’avait recommandé et je le recommande à mon tour à 100%.
Aanrader!
Wij zijn heel snel verder geholpen. Luna heeft ons op een zeer vriendelijke en duidelijke manier alle nodige informatie verschaft. Wij raden een bezoekje aan de hypotheekwinkel te Dilbeek zeker aan!
Ludo was mijn contactpersoon en hij…
Ludo was mijn contactpersoon en hij heeft mij alles duidelijk uitgelegd. Hij zei me ook telkens wat de volgende stap is en wat ik dus diende te doen.
Dat vond ik heel fijn en daardoor zeer overzichtelijk.
Interessante hulp
Zeer goeie hulp met al mijn vragen i.v.m. aankoop van een woning
Review Hypotheekwinkel Dilbeek
Van bij mijn aanvraag werd er alles gedaan om zo goed mogelijk aan mijn vraag te gemoet te komen.
Top!
Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed ontvangen geweest. De nodige tijd werd genomen om ons alles uit te leggen. Na het eerste bezoek hebben we meermaals nog telefonisch contacten gehad met hen om te zien of het nieuw pand die we gevonden hadden binnen ons budget pasten. We hadden steeds heel snel respons. Eens we ons droomhuis gevonden hadden heeft de hypotheekwinkel alles voor ons verder opgevolgd en de nodige documenten opgesteld. Voor werkende mensen is de hypotheekwinkel echt top. Het neemt een groot deel van ons opzoekingswerk aan de nodige credieten in de verschillende banken uit ons hadden. Dit is niet te onderschatten.
Altijd bereikbaar en beschikbaar en…
Altijd bereikbaar en beschikbaar en goed advies gekregen !
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.