hypotheek.winkel - Bornem Recensioni 18

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Boomstraat 96, 2880 Bornem, Vlaams Gewest, BE

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf de eerste ontmoeting wisten we ja dit hadden we nodig, Nick was voor ons een persoon die weet van aanpakken niks was teveel. Bellen mailen antw zo goed als direct. Het uitleggen het begrijp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb steeds een correct en eerlijk advies ontvangen. Mijn dossier werd heel goed opgevolgd en ik werd ook geïnformeerd over elke stap in het proces betreffende de aanvraag van mijn woningkrediet.

Dettagli dell'azienda

1. Broker di mutui

Informazioni su hypotheek.winkel - Bornem

Scritti dall'azienda

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

• Boomstraat 96, 2880, Bornem, Vlaams Gewest, Belgio

1 stella

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf de eerste ontmoeting wisten we ja…

Bellen mailen antw zo goed als direct.
Het uitleggen het begrijpend uitleggen was voor ons belangrijk en daar is hij meer dan ingeslaagd waarvoor dank .
Hypotheek winkel bornem Top

14 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede en duidelijk uitleg die essentieel was voor de aankoop van onze eerste woning

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij De Hypotheekwinkel in Bornem, en in het bijzonder over de begeleiding door Nick. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me begrepen en gerustgesteld.

Nick beschikt over een indrukwekkende dossierkennis en combineert dat met een warme, menselijke aanpak. Het volledige traject werd duidelijk uitgelegd en professioneel opgevolgd. Ik werd steeds goed geïnformeerd over elke stap, wat voor enorm veel vertrouwen zorgde.

Nick nam echt de tijd om alles helder uit te leggen en gaf steeds duidelijke, begrijpbare antwoorden op mijn vragen. De vriendelijkheid en betrokkenheid waarmee hij werkt maken écht het verschil.

Een bijzonder positieve ervaring — ik kan De Hypotheekwinkel en Nick alleen maar aanbevelen!

31 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijk en behulpzaam en een topkerel

Super vriendelijk , heel behulpzaam en doet wat hij moet doen. Nick heeft ons in dit traject geholpen en succesvol afgewerkt.

Hij weet waar hij mee bezig is en zal ook steeds de raad geven waar nodig en heeft voor alles een oplossing.

Nick is zeker aan te raden bij de mensen en dat zullen we ook doen. Top kerel

14 aprile 2025

Zeer tevreden

Wij zijn goed geholpen geweest van begin tot einde. Als jong koppel met weinig ervaring in de huizenmarkt is het zeker een aanrader. Ons kantoor was in Bornem. Wij werden geholpen door Nick Moedts.

30 marzo 2024

topper

Nick van de hypotheekwinkel in Bornem stond ons met raad en daad bij, na het eerste contact ook duidelijke info en communicatie, vlugge respons, uitmuntende dienstverlening, echt wel een topervaring.
Een échte aanrader!!

26 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Hypotheekwinkel Bornem, een aanrader!

Vandaag had ik een heel helder gesprek met Nick van de hypotheekwinkel in Bornem. Nick is vlot in de omgang en heeft een grote dossierkennis, ik ben buiten gegaan met een heel duidelijk, professioneel en realistisch uitgewerkt overzicht van wat mijn mogelijkheden zijn. Een aanrader! ‘

25 marzo 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più