hypotheek.winkel - Blankenberge Recensioni 69

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Schaapstraat 2, 8370 Blankenberge, West-Vlaanderen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Na een moeilijke en lange periode met veel tegenslagen, toch aan de ideale en verlossende lening geraakt. Heel dankbaar.

Valutata 5 stelle su 5

Deze zomer zagen wij, toevallig, ons droomhuisje passeren. Wij zijn hier uiteraard meteen opgesprongen en konden meteen terecht bij de hypotheekwinkel. Jamie stond ons te hulp voor de aankoop van onze... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altijd een warm ontvangst, jullie medewerkers stonden altijd klaar voor ons wanneer we een vraag hadden. Antwoorden ging altijd zeer snel waardoor we nooit lang moeten wachten. Kort om wanneer vrien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de Hypotheekwinkel! Blankenberge. Ik ben ontzettend goed geholpen. Het team is zeer vriendelijk, denkt echt met je mee en geeft duidelijke en persoonlijke adviezen. Ze zijn gemak... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Broker di mutui

Informazioni su hypotheek.winkel - Blankenberge

Scritti dall'azienda

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

• Schaapstraat 2, 8370, Blankenberge, West-Vlaanderen, Belgio

1 stella

Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Aanrader!

Fantastisch geholpen en begeleid van A tot Z door Karel voor de hypotheek tbv onze verbouwingen.
Goeie, vlotte en duidelijke communicatie in mensentaal. Professioneel en persoonlijk. Aanrader!

15 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn ontzettend goed geholpen door…

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Maxim bij De Hypotheekwinkel. Hoewel we een behoorlijk moeilijke start hadden en de verkoop van onze oude woning erg moeizaam verliep, bleef Maxim rustig en deskundig.
​Hij legde alles gedurende het hele proces heel duidelijk en begrijpelijk uit, wat ons veel rust gaf in een spannende periode. Ondanks de uitdagingen werd de snelheid er goed ingehouden en is de deadline voor de financiering ruimschoots behaald. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een betrokken adviseur die ook bij een lastiger traject het overzicht bewaart!"

8 gennaio 2026
Non scritta su invito
Valutata 3 stelle su 5

Beschadigd vertrouwen, miscommunicatie …

De opvolging van ons dossier verliep niet vlot. De hypotheek werd van een verkeerde bankrekening afgehouden. Het duurde 2 maanden vooraleer dit in orde was. De communicatie ivm schuldsaldo verzekering verliep ook moeizaam. Er werd ons gezegd dat er bij ondertekening van akte niets meer betaald moest worden (en we wss zouden terugkrijgen) maar toch kregen we via de notaris een betalingsuitnodiging. Bij navraag aan de hypotheekwinkel was de uitleg dat het kan en het voor hen niet makkelijk is om precies uit te rekenen of we terugkrijgen of niet….dan lijkt het me logisch om niet te zeggen dat er zal worden terugbetaald of niets betaald moet worden als je hier geen zekerheid over hebt.
Later kregen we via de hypotheekwinkel ook een herinnering tot betaling van ssv die op ons vorig krediet sloeg. Toen we hen hierop wezen kregen we als antwoord. Oei ja dat klopt dit mag dus genegeerd worden. We kregen een document ter ondertekening van stopzetting van die ssv. Maar in tussen hadden we na de akte wel nog 1 maal deze ssv via domiciliering betaald voor 3 maanden…. Ook hier kregen we antwoord dat het onze fout is en we zelf deze domiciliering moesten stopzetten. Dat is correct maar voordien vroegen we vaker hoe het met onze ssv zit en stuurden ze zelf de herinnering nog door en een document ter opzegging….
Het voelt alsof ze ons dossier niet kennen en we gewoon een nummer zijn. Erg jammer en vervelend gevoel.
Bij de eerste afsluiten van ons krediet 6j geleden verliep het wel vlot en goed. Deze maal niet, ons vertrouwen is er toch door beschadigd.

Super team

Een zeer goed bureau die voor jou de beste opties uitzoekt en tot in de puntjes uitrekent . Elk telefoontje , mail wordt beantwoord . Hebben veel geduld met je ook al begrijp je het niet altijd . De begeleiding is echt super . Zeker aan te raden voor als je denkt dat een lening voor jou niet kan, er is bijna altijd een oplossing . En Karel is een topgast , echt super goed in zijn werk en weet enorm goed waarmee hij bezig is . Altijd vriendelijk en neemt tijd voor je . Doe zo verder ! Bedankt voor alles .

Zeer tevreden over de Hypotheekwinkel

Zeer tevreden over de Hypotheekwinkel! Blankenberge.
Ik ben ontzettend goed geholpen. Het team is zeer vriendelijk, denkt echt met je mee en geeft duidelijke en persoonlijke adviezen. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar en reageren snel als je nog vragen hebt. Als er iets is, mag je gerust bellen — niets is te veel moeite. Dankzij hun hulp heb ik een goede lening op maat kunnen krijgen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar advies en een interessante hypothecaire lening.

Valutata 5 stelle su 5

Dit is mijn 2de lening dat ik open bij…

Dit is mijn 2de lening dat ik open bij de hypotheekwinkel en waarom kies ik voor hen omdat je altijd een zeer goede uitleg krijgt en omdat ze al je vragen beantwoorden en kijken voor jou om te beste oplossing ik weet zeker als het volgende verbouw projectje er is ik weer naar de hypotheekwinkel ga
Proficiat doe zo voort

15 maggio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più