hypotheek.winkel - Beitem Recensioni 20

TrustScore 4 su 5

4,2

Meensesteenweg 677, 8800 Roeselare, West-Vlaanderen, BE

Valutata 4 stelle su 5

Heel vriendelijk ontvangen elke keer we daar binnen kwamen Jean Claude heeft heel veel moeite gedaan voor de lening in orde te krijgen. Zeker een aanrader voor lening en verzekeringen

Valutata 5 stelle su 5

Heeft ons van a tot z allez haarfijn uitgelegd in verstaanbare taal .we mochten altijd bellen of mailen als we vragen hadden/hebben en nu nog helpen ze ons nog . Wij zijn heel blij met alles dat ze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Broker di mutui

Informazioni su hypotheek.winkel - Beitem

Scritti dall'azienda

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten. We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze. Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen.
Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

En dat is niet alles…

Daarenboven staan we aan je zijde doorheen elke fase van de aankoop van een woning.We adviseren je over het uitbrengen van een bod, het tekenen van het compromis, over milieuvriendelijk renoveren tot en met de dag dat jij bij de notaris alles zal afronden. Ook op de lange termijn zit je goed bij ons, want we blijven je dossier pro-actief opvolgen.
Voor hulp bij het vinden én afsluiten van de best passende lening, ben je dus bij ons aan het goede adres.

• Meensesteenweg 677, 8800, Roeselare, West-Vlaanderen, Belgio

1 stella

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte communicatie en service op maat

We werden vanaf ons eerste bezoek steeds vriendelijk ontvangen. We kregen degelijke informatie. Alles werd op een rustige manier duidelijk gemaakt aan de hand van overzichtelijke tabellen en de nodige tips en tricks. Jean-Claude Depoot gaf ons telkens het beste advies, nam zijn tijd voor onze vragen en wensen! Top!

15 febbraio 2024

Op en TOP!

Heel goeie service, vriendelijk personeel met een luisterend oor naar jou noden. Alles werd heel professioneel aangepakt en met een super goeie opvolging. Zeker aan te raden voor iedereen!

25 ottobre 2023
Non scritta su invito

Jean claude is top

Wij zijn heel blij met alles dat ze gedaan hebben voor ons ,echt een aanrader als je je eerste huis willen kopen

13 ottobre 2023

Aankoop huis

We kwamen met zoveel vragen naar het kantoor en werden bij alles geholpen. Zowel voor als na de aankoop van ons huis kunnen wij rekenen op een vlotte services en vriendelijke mensen!

13 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

We waren zeer goed geholpen

We waren zeer goed geholpen. We kregen professioneel advies op een vriendelijke manier. Bij iedere stap van het proces waren we zeer goed ondersteund. Alle papieren werden nagelezen en indien nodig aangepast. De stress die wat hoort bij een huis kopen viel weg door die ondersteuning en advies.

14 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke ontvangst, heldere uitleg.

We hadden heel snel een afspraak.
De uitleg was helder en er was ruimte voor bijkomende vragen.
De medewerker was heel vriendelijk en correct.
We kregen een voordelig tarief op de hypotheekmarkt; we hoefden daarbij zelf niet alle banken te contacteren voor offertes.

13 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben koper van een pand

Ik ben, was vooral een leek in alles wat lenen en alles omtrent het kopen van een pand aangaat... ik dacht gewoon niet in aanmerking te komen en dat ook deze droom een nachtmerrie zou zijn. De medewerker van de hypotheekwinkel, bij mij Jean-Claude, heeft mij stap voor stap, duidelijk en overzichtelijk uitleg gegeven en begeleid, alles wat ik niet onmiddellijk begreep, kon ik vragen en voor alles werd een goede oplossing gezocht. Ik raad het iedereen aan omdat het toch een belangrijke beslissing is meestal en bij de hypotheekwinkel gaat men de zaken na, controleert men goed en ben je zeker dat je goed geholpen wordt. Je hoeft niet van bank tot bank, ze zoeken het beste uit voor je... Beter dan bij de Hypotheekwinkel te Beitem, ben ik nog nooit bijgestaan geweest terwijl andere banken mij gewoon uitlachten. Zo werd het een aangename, totaal nieuwe ervaring waarbij ik uiteindelijk toch eigenaar van een eigen stekje ben geworden. Dus spring ook es binnen daar of bel maar even als je twijfelt... kijk naar mij... :-)
Dankjewel Jean-Claude van de hypotheekwinkel te Beitem!

3 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service, enkel aan te bevelen!

Tot nu toe worden we echt tot in het kleins te detail geholpen door Jean-Claude. Hij is supervriendelijk, behulpzaam en to-the-point. Mijn vriendin gaf onlangs het mooiste compliment denk ik:
"ik weet niet hoe we het zonder de hypotheekwinkel hadden gedaan". Bedankt voor de service!

23 maggio 2022

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Duidelijk uitleg, ook via mail bleef er contact en liet Hypotheekwinkel ons weten wat we moesten antwoorden of hoe het verder zou verlopen. Wij waren heel tevreden van de service!

16 maggio 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più