Svensk Hypotekspension AB Recensioni

5. Erogatore di crediti ipotecari
  6. Fondo pensionistico
  7. Servizi finanziari non bancari

Scritti dall'azienda

Svensk Hypotekspension, en del av NOBA Bank Group, hjälper dig som är senior att frigöra kapital ur din bostad utan att behöva sälja den. Med Hypotekspension, en kapitalfrigöringskredit för dig som är 60 år eller äldre, behöver du inte betala amorteringar eller ränta så länge du bor kvar, lånet betalas tillbaka först när bostaden säljs. Har du frågor längs vägen finns vårt kundserviceteam på plats via telefon och e-post. Vi vill gärna höra vad du tycker! Dela med dig av din upplevelse här på Trustpilot. Din feedback hjälper oss att förstå vad som fungerar bra och var vi kan bli bättre

Nella media

TrustScore 3 su 5

10 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Jag tror att de flesta recensioner här…

Jag tror att de flesta recensioner här är falska eftersom det här företaget inte är speciellt seriöst

Jag äger 21 fastigheter och skickade in en ansökan om lån till detta företaget och jag blev då tvungen att både bekosta Anticimex och även mäklare för värdering och de vill bara belåna en tredjedel av mäklarens värdering och sedan när allting till slut efter väldigt lång tid blev klart så nekar de på grund av att de påstår att det är för lite efterfrågan på denna ort, vilket inte alls stämmer. Varken enligt Mäklare eller andra källor.
Så jag har lagt ut mycket pengar helt till onödan och väntat väldigt länge helt i onödan så jag varnar alla kontakter aldrig detta företag

3 settembre 2026
Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt att lura äldre att ta…

Fruktansvärt att lura äldre att ta denna typ av lån! Lurendrejeri!!
Låter bra i äldres öron att kunna låna på sin bostad, kostnads- och amorteringsfritt, vad som inte berättas är att det är ockerränta som läggs på skulden. Ränta på ränta! En tickande bomb där lånet och räntan äter upp allt vad de äldre har i bostadsvärdet. Eskalerar så så fort att skulden skenar iväg.

22 agosto 2026

Bedräglig TV-reklam

Begrunda sin moral. Sluta med sin bedrägliga TV-reklam. Och räntan.
Den borde kunna vara rimlig. En pensionär
med en fastighet borde kunna få en just ränta. Pension som kommer varje månad.
Kan inte sägas upp från anställning etc. Men
man tar chansen att skinna den som lockas av argumentet att unna sig något på ålderns höst.

9 giugno 2025

Skurkar!!!

Skurkar!!!

Riktigt dåligt att ta ut en ockerränta på det sätt som ni gör. Halvera räntan så kanske ni får en stjärna till.

13 dicembre 2024

Ränta PÅ ränta

Ränta PÅ ränta. Inte så billigt som det låter. Likt vargar som cirkulerar över sitt byte. Du behöver minst vara civilekonom för att förstå det finstilta. Och när du som anhörig sedan får ditt arv, så har det redan blivit uppätet av räntorna. Undvik detta bågföretag.

1 febbraio 2024

Stockholm

Jag frågade om mina möjligheter, tydligen går dom inte ut i landet utan är i tät befolkat område.
Vi i glesbygden räknas INTE!!!

4 gennaio 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più