Hypogeen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik had al twee flesjes ooit gekocht tot ik met weer opnieuw bestellen zag dat er voor kalknagels een andere was. Wel even wennen aan de vloeibare vorm. Merk al direct veel meer verbetering. Dank

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Industria cosmetica

Scritti dall'azienda

Hypogeen is al meer dan 35 jaar dé specialist in hypoallergene huidverzorging. Als trots Nederlands merk ontwikkelen en produceren we al onze producten volledig in eigen beheer in Dronten, Flevoland. Dankzij deze controle kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en snel inspelen op de behoeften van onze klanten. Onze veilige, effectieve formules zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en worden o.a. gebruikt door professionals zoals pedicures en massagesalons in Europa.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

36 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

32 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig natuurlijk product en fantastische service!

Mijn ervaring met Hypogeen is super! Enerzijds is het een prachtig natuurlijk product dat meteen werkt! Ik had het 5 delig pakket besteld zodat het probleem weggaat en wegblijft. Het werkt ook heel verzorgend, je voeten zien er uit alsof je bij de pedicure bent geweest. Anderzijds is de service fantastisch, je krijgt snel antwoord op je vragen, goede informatie en service op je producten. Heel blij mee! Ik blijf deze producten gebruiken.

10 giugno 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Communicatie en bestelling zijn top gegaan

Bedrijf heeft een uitstekende communicatie en helpt om oplossingen te vinden. De bestelling ben ik goed bij geholpen, nadat ik per ongeluk een verkeerd adres had doorgegeven. Dit was in no-time opgelost. Product is aangeleverd zoals beschreven, ook met dezelfde snelheid.
Of het product effectief is, ga ik ervaren. Ik ben immers net begonnen.
Kortom, in eerste instantie niets dan goeds! Ga zo door!

28 aprile 2026

Heel goede producten

Heel goede producten. Mogelijkheid om bestelling af te halen zou wel fijn zijn.

3 ottobre 2025

Risposta di Hypogeen

Bedankt voor deze mooie 5 sterren!

Op onze locatie in Dronten worden de producten ontwikkeld. Het is niet een écht een winkel. Maar, uiteraard mag je de volgende keer jouw bestelling ook komen afhalen, alleen zou je ons dan even vooraf moeten bellen of mailen. Dan zorgen wij dat jouw bestelling klaar ligt.

Nogmaals bedankt en we zien je graag snel weer terug! 💙

Valutata 2 stelle su 5

Beste Mies,

Bedankt voor je review.

We begrijpen heel goed dat het frustrerend is om langer op je bestelling te moeten wachten. Je bestelling is direct op de dag van bestellen aan PostNL overgedragen. Helaas is er tijdens het bezorgproces bij PostNL iets misgegaan. Inmiddels ligt het pakket klaar bij een PostNL-afhaalpunt. Onze excuses voor het ongemak.

Hopelijk ben je alsnog blij met je bestelde producten.

Hypogeen in één woord GEWELDIG

Hypogeen heeft echt de producten die je nodig hebt bij voet problemen en andere (huid) gerelateerd zaken. In mijn geval werken de hypogeen Cream echt. Het doet wat het beloofd en is zeer prettig in gebruik. Ik heb ondertussen anderen daarvan kunnen overtuigen en ook zij hebben verrassende resultaten. In 1 woord Geweldig!!

8 dicembre 2025

Risposta di Hypogeen

Wat een prachtige review, hier worden we écht heel blij van! Fijn om te horen dat de Hypogeen zo goed werkt voor jou én voor anderen die je hebt overtuigd. Dat is precies waar we het voor doen.

Je review heeft ons bovendien op een leuk idee gebracht en dat hebben we meteen doorgevoerd! Vanaf nu kun je bij Hypogeen punten sparen met je aankopen én punten verdienen door anderen Hypogeen aan te bevelen. Met deze punten ontvang je korting op je aankopen🎉

Duidelijk

Duidelijk, snel en tot nog toe een goed product!

8 dicembre 2025

Risposta di Hypogeen

Bedankt voor jouw review!

Betaalbare dagcrème

Betaalbare dagcrème zonder slechte toevoegingen zoals siliconen, parabenen, microplastics, etc. En binnen 2 dagen in huis. Top.

1 ottobre 2025

Risposta di Hypogeen

Zo is dat! Goede huidverzorging heeft geen onnodige toevoegingen nodig 😊

Bedankt voor je review 💙

Zeer goede service

Per abuis 2 x het verkeerde artikel ontvangen.
Na telefonisch contact het juiste artikel ontvangen, zonder extra kosten en het verkeerde artikel mocht ik houden, hier kan ik iemand anders blij mee maken.

17 ottobre 2025

Bedankt voor je review💙

Dit ging inderdaad niet helemaal goed. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen en hopelijk heb je iemand blij kunnen maken met de bodylotion!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più