Min søn er vild med drikkeflasken. Super smart koncept. Hurtig levering af ordren, samt de svarer hurtigt ved kontakt :-)
Har tidligere skrevet et opslag ang reklamation af en utæt drikkedunk. Hydrink svarede tilbage på min trustpilot bedømmelse, at de havde sendt mig en mail tilbage ang refundering af penge. Men dette... Leggi di più
God service. Bestilte 22.december (ikke en julegave) og fik en mail den 23.december om at drikkedunken ikke ville nå frem til jul. (Ikke nødvendigt, da det ikke var en julegave - men god service) Pro... Leggi di più
Jeg bestilte en flaske her i sommerferien 2024 da Hydrink var et billigere valg for mig end Airup. Selve flasken og pods er god kvalitet, dog var jeg overrasket over at det larmer en smule når man h... Leggi di più
Hos Hydrink kan du få en innovativt drikkedunk, som kan forvandle smagen af din vand med duft. Du kan få smagen af Cola, Citron, Ananas, Appelsin eller Vindrue uden at tilføje ekstra kalorier. Hydrink bruger kun din naturlige lugtesans til at give vandet en forbedret smag. Vores drikkeflaske er fri for BPA og BPS, så dig og din familie kan drikke uden at bekymre om skadelige stoffer.
Rymarksvej 81 2900 Hellerup, 2900, Hellerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hurtig levering.
Nemme at samle og rengøre.
Har skabt stor glæde herhjemme.

Risposta di Hydrink
Egentlig er produktet lækkert og datteren drikker meget mere vand.
Desværre har hun kun haft den to uger og den ene skrue oppe ved låget, er gået i stykker - og kan nu ikke lukkes, og det gør at hun ikke vil bruge den.
Det kunne være godt hvis man kan købe et nyt skruelåg til drikkedunken, så den flittigt kan bruges igen!

Risposta di Hydrink
Jeg bestilte 2 styk Hydrink drikkedunk, 10 minutter efter får jeg en nyhedsmail om at jeg nu kan få rabat, men jeg havde jo købt til fuld pris 😳 skrev til dem og de ville godtgøre forskellen, det sker bare ikke.
Drikkedunk viser sig nu at være utæt, som i en større pøl er under den på bordet, ting i tasken bliver gennemblødt.
Kontakter Hydrink igen, efter nogle mails frem og tilbage, vil de have den retur til ombytning, men så bliver der tavshed fra dem.
De får 1 stjerne for virkelig dårlig kundeservice og et dårligt produkt, som de ikke engang gider at tage seriøst selv.
Hurtig levering. Men kan desværre ikke endnu udtale mig om varen, da det er en gave.
Fint produkt.
Jeg ønskede en flaske til at bruge med vand med brus i.
Det synes jeg ikke den var egnet til, da kulsyren fik vandet til at boble ud af tuden.
Så jeg fik pengene nemt retur og det var god kundeservice.
Desværre leverer produktet ikke op vores forventninger. Selvom flasken er rengjort for brug smager flasken syntetisk uden smag. Med Cola smag/duft bliver det ikke bedre.
Vi er i det store hele skuffet.
Har tidligere skrevet et opslag ang reklamation af en utæt drikkedunk.
Hydrink svarede tilbage på min trustpilot bedømmelse, at de havde sendt mig en mail tilbage ang refundering af penge. Men dette er ikke sandt. Så de lyver også i deres svar herinde på trustpilot for at se bedre ud. Jeg har aldrig hørt noget tilbage fra dem om min sendte mail om reklamation. Så vil slet ikke anbefale at købe ved dem.
Nemt at bestille, hurtig levering og start pakken lever fuldt ud op til forventningerne🤩
Selve flasken og pods er god kvalitet, dog var jeg overrasket over at det larmer en smule når man har en aromaring aktiveret. Udover det så den måde man modtager aromaen er med små luft bobler, hvilket overraskede mig i starten.
Det er et godt produkt, man skal vare vende sig til det.

Risposta di Hydrink
Rigtig god service! Til gengæld er de fleste dufte/smage, som følger med, ikke så gode dsv.

Risposta di Hydrink
Super fedt produkt og min datter er rigtig glad for det. Ville bare ønske vi kunne købe mere hos jer. Meget af det er udsolgt hele tiden men måske fordi det populært. Men vi holder øje og køber mere når det kommer på lager mvh Jane