Hvorfor gå og have ondt ApS Recensioni 480

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen hos jer! Efter 4 behandlinger hos Coco, er mit problem tilsyneladende løst. Hvis jeg får fornyet behov for hjælp, kommer jeg gerne igen.

Jeg bruger dem jævnligt, da deres tilgang og behandling af smerter ikke består af smertestillende, men en faktisk viden og interesse for kroppen. De har hjulpet med dårlig skulder, et ømt knæ mm.... Leggi di più

Som sælger og passioneret cykelrytter har jeg i årevis døjet med lændesmerter. Jeg troede, det var en del af pakken – indtil jeg kom til Hvorfor Gaa og Have Ondt ApS. Mads og Emil var fantastiske... Leggi di più

1. Centro di formazione

Vi tilbyder bevægelseslære funderet i Shaolin, til at fjerne dine akutte såvel som dine kroniske smerter. Shaolin er 1500 år gammelt og grundstenen til alle typer af bevægelseslære, herunder Tai Chi og Qigong.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super godt træningscenter

Super godt træningscenter, med rigtigt gode faciliteter, og en virkelig luksus pris. Har specielt været rigtigt glad for deres sal med skærm og trænings videoer. Er rigtig ærgerlig over manglende svar på hvorfor salen ikke længere skal være der, og skærmen som er en stor del af min træning. Nok mest ærgerlig over at det ikke har været meldt ud, eller at der ikke er blevet svaret på de henvendelser der er forsøgt lavet i den forbindelse.

26 maggio 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med en dygtig og flink behandler 🙌

Mvh
Hvorfor gå og have ondt 🌿

Jeg har været ovenud tilfreds med…

30 aprile 2026

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du har været ovenud tilfreds med dit forløb hos os, og at Coco har kunnet hjælpe dig så godt videre.

Du skal være hjertelig velkommen igen, hvis du får behov for hjælp på et senere tidspunkt – vi står altid klar til at tage imod dig. 😊

Hej 😁

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨

Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplever os som et fantastisk sted for både krop og sjæl 🌿

Tak fordi du tog dig tid til at dele de flotte ord – det betyder meget for os 💛

Mvh
Hvorfor gå og have ondt 🌟

Professional holistisk behandling

jeg blev diagnosticeret og fik den rette behandling, som jeg ikke har kunnet få før

Hej 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en professionel og holistisk behandling, og at du fik den rette hjælp, som du ikke har fået tidligere.

Vi arbejder netop for at se hele mennesket og finde den rigtige løsning – så din feedback betyder rigtig meget for os 🌿

Tak fordi du delte din oplevelse 🙏

god behandling

jeg fik hvad jeg havde behov af hjælp.

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os at høre, at du fik den hjælp, du havde behov for – det er præcis det, vi stræber efter hver dag 🙌

Tak fordi du delte din oplevelse med os 💛

Ekskludering ved kritisk evaluering

Dårlig oplevelse og gav dem derfor en kritisk evaluering - de reagerede med at ekskludere mig og aflyste den næste tid

Kære Per
Hvorfor laver du om på hvad det hele handler om og hvad vi har skrevet til dig?

Du har været hos en gang før, hvor du blev anbefalet en specifik behandler hos os hvis du bookede igen, da denne behandler har den nødvendige erfaring til at hjælpe dig med din problematik.

Uagtet at du ved hvem der kan hjælpe dig hos os, booker du en af vores andre behandlere kl. 20:40 om aftenen til en 20 minutters tid. Denne behandler hjælper dig med det han kan, og fortæller dig at han ikke har kompetencerne til at hjælpe dig med det hele. Behandleren kan næsten ikke agere mere professionelt!

Efterfølgende laver du en anmeldelse af os hvor du skriver, citat"Det virkede som en pengemaskine og meget hurtigt overstået fordi behandleren sagde at han ikke havde kompetencerne til at hjælpe mig"

En 20 minutters aftentid kl. 20:40 som du bookede koster kr. 200,- så ligefrem at kalde os en pengemaskine, må ses som et bevidst valg for at fremstille os negativt.

Vi skrev til dig at vi gør alt for at hjælpe så mange som muligt og på bedste måde, hvorfor vi naturligvis var kede af at du ikke blev glad og tilfreds for din behandling hos os. Dette er også grunden til at din betaling på kr. 200,- tilbageføres til dig, samt at vi håber at du finder et godt sted at blive behandlet fremover, så du ikke får flere dårlige oplevelser hos os.

De bedste sommerhilsner

Den bedste behandling

Den bedste behandling

31 marzo 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det er en kæmpe fornøjelse at høre, at du oplever det som den bedste behandling – det betyder rigtig meget for os 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💫

Hvorfor gå og have ondt 💙

Kranio sakral…

Fået behandling af Anja med kranio sakral og møder er simpelthen bare den bedste. Hun møder dig i øjenhøjde og lige der hvor du er mentalt.
Kompetent og dygtig behandler.
Kan varmt anbefale at gå til Anja.

31 marzo 2026

Hej 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse og din varme anbefaling 🌿

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse med kranio sakral behandling hos Anja, og at du føler dig mødt i øjenhøjde både fysisk og mentalt.

Vi er stolte af at have så kompetente og nærværende behandlere som Anja – vi giver selvfølgelig din ros videre til hende 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💫

Hvorfor gå og have ondt 💚

Har været der 3 gange over de sidste 6…

Har været der 3 gange over de sidste 6 uger hos Kenneth.
Har i et par år døjet med en hofte med smerter, og kroppen knækkede med stress i December.
Efter blot 3 behandlinger er jeg allerede næsten 100% på toppen igen takket være Kenneths magi.
Tak for Kenneth og hans positive nærvær.
Man bliver lyttet til og ikke dømt. TAK!

14 marzo 2026

Hej

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du allerede efter tre behandlinger mærker så stor en forbedring, og at du føler dig lyttet til og mødt med forståelse.

Vi er også meget glade for dine ord om Kenneth – dem giver vi selvfølgelig videre til ham. Hans engagement og nærvær er noget, vi sætter stor pris på i vores behandlinger ⭐

Tak for din tillid og fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

kæmpe oplevelse

kæmpe oplevelse, hvor der stor grad bliver taget sig af en. der bliver lytte på ens problem og de løser det sammen. kan kun give de bedste anbefalinger her fra

4 marzo 2026

Hej 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse og din varme anbefaling 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du føler dig taget godt hånd om, og at der bliver lyttet til dine problemer. Vi lægger stor vægt på at finde løsninger sammen med vores patienter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 🙏

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os at høre, at du oplevede en god og professionel behandling – det betyder meget for os 🙌

Hvorfor gå og have ondt

de er super dygtige de tager det roligt…

de er super dygtige de tager det roligt de giver sig tid til at behandle os der virkelig har brug for det de er søde og rare og imødekommende jeg kan kun anbefale dem med de fem stjerner

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores behandlere som dygtige, rolige og imødekommende, og at du føler, vi tager os den tid, der skal til.

Din anbefaling sætter vi stor pris på – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌

Hvorfor gå og have ondt 💙

Livskvalitet

Jeg bliver altid taget godt imod . Og de behandler jeg får hjælp mig meget. Jeg kan varmt anbefale Hvorfor går og have ondt .

Hej 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din varme anbefaling ⭐
Det glæder os meget at høre, at du altid føler dig godt taget imod, og at behandlingerne hjælper dig – det er netop det, vi arbejder for hver dag 🙌

At kunne bidrage til bedre livskvalitet betyder rigtig meget for os. Tak fordi du delte din oplevelse 💙

Hvorfor gå og have ondt

Alt tid løsninger så man gå der fra et…

Alt tid løsninger så man gå der fra et et smil og i bedring

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os meget at høre, at du oplever, at vi altid finder løsninger, så du kan gå herfra med et smil og i bedring 🙌 Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores patienter.

Det bedste sted jeg har trænet i 40 år

Det bedste sted jeg har trænet i 40 år. Venlig og imødekomme personale

Hej 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord ⭐
At blive kaldt det bedste sted, du har trænet i 40 år, er en kæmpe anerkendelse for os 🙌 Det betyder virkelig meget.

Vi er også glade for, at du oplever vores personale som venlige og imødekommende – det er en vigtig del af den atmosfære, vi ønsker at skabe 💙

Tak fordi du deler din oplevelse.

Pænt rent

Pænt rent, og god behandling.

1 marzo 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Det glæder os at høre, at du oplevede både rene og pæne omgivelser samt en god behandling – det er noget, vi prioriterer højt hver eneste dag 🙌

Super god service !

Super god service !

31 luglio 2025

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og din feedback betyder meget for os.

Hvorfor gå og have ondt

Dejligt med scanning af knæ hurtig…

Dejligt med scanning af knæ hurtig besked hvad årsagen er. Tak for jer.

3 febbraio 2026

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig scanning af knæet og en klar besked om årsagen – vi ved, hvor vigtigt det er at få svar hurtigt og trygt.

Tak for dine ord og for tilliden.

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du oplever interesse og engagement fra behandlerens side – det er en vigtig del af at skabe tryghed og gode resultater.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.