Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fik super vejledning omkring køb af vaskemaskine. Ingen slinger i valsen, og en sælger der faktisk vidste, hvad han talte om. Fin leveringsservice med en installatør, der faktisk vidste, hvad han lav... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ringede den 5. maj for råd og vejledning, hvor Anders var en fantastisk hjælp. Bestilte herefter en induktionskogeplade. Dagen efter, kl. 8.00 om morgenen, var den ankommet til vores adresse. Det er v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Købte et Smeg induktionskomfur som viste sig at være et rigtig dårligt køb. Komfuret brændte sammen, men blev hurtigt repareret. Komfuret larmede og alle plader "stødkogte". Ak ja et elendigt komf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mit gram køleskab havde en fabriksfejl . Da reparatøren meldte det ikke kunne ordnes, blev jeg ringet op dagen efter at de havde et nyt til mig. Der kom to gutter med det nye. De bar det op, byttede d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Assistenza clienti per elettrodomestici
  3. Negozio di caminetti
  4. Negozio di articoli per l'illuminazione
  5. Negozio di aspirapolveri
  6. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Scritti dall'azienda

Hvidevareland har mere end 30 års erfaring med salg af hvidevarer. Vores vision er simpel: At tilbyde de bedste varer til de bedste priser!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige købt et køleskab hos…

Jeg har lige købt et køleskab hos Hvidevareland & jeg må sige jeg fik en rigtig god oplevelse ved at handle der. så jeg kan kun opfordre at i tjekker deres Hjemme side!
Tak for handlen Claus.

1 ottobre 2024

Hej Bent

Tak for anmeldelsen og de pæne ord.

Mange Hilsener

Valutata 1 stelle su 5

Dårligt firma som overhoved kke…

Dårligt firma som overhoved kke overholder aftaler. De følger ikke op på aftaler og prøver at krybe udenom.
Ikke et firma som prøver at løse problemer. Ja hold jer væk.

10 ottobre 2024

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Set i lyset af dit køb og det arbejde vi har lagt i din handel hos os,... er kede af den ene stjerne du giver os.

Vi ser med alvor på din henvendelse og har derfor igen forsøgt at grave lidt i vores korrespondance, hvor det er lykkedes os at finde en kompensation sendt din vej i forbindelse med dit tidligere køb og henvendelse!

Derudover kan vi umiddelbart ikke finde nogen "løse" ender eller aftaler vi ikke har overholdt eller opretholdt, som skulle indikerer eller bakke op om dine ret voldsomme påstande.

Vi opfordre altid vores kunder til at henvende sig personligt eller direkte til vores kundeservice hvis man oplever udfordringer med en handel. Vi løser hovedparten nemt over telefonen eller via mail.

Dertil er vi e-mærket hvilket giver dig mulighed for gratis assistance i form af jurister.

Hvidevareland

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik købt et produkt der ikke levede op til mine forventninger ud fra deres beskrivelse. Tog kontakt til Hvidevareland og havde en super fin og konstruktiv dialog med virksomheden, hvor vi i god dialog, fandt frem til en super godt løsning.

30 settembre 2024

Hejsa

Er glade for anmeldelsen og at vi samme kunne finde en god løsning.

Team
Hvidevareland

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. God hjemmeside. God service fra fragtmanden.

16 settembre 2024

Hej Jan

Tak fordi du valgte at anmelde dit køb på Trustpilot.

Vi er glade for de 5 stjerner.

Fremragende 👍🏻

Fremragende 👍🏻
Super service, skarpe priser,,,,
Hurtig + gratis levering
Bedste anbefaling herfra.

30 agosto 2024

Hejsa

Tak for den fine anmeldelse på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk og Super professionel…

Fantastisk og Super professionel service

Havde en virkelig god oplevelse med hvidevareland og kommunikation med Rene, angående et kølefryseskab. Og
Den flinke fragtmand de anvender ringede en halv time i forvejen for at sikre sig, at nogen kunne tage imod, og han kørte køleskabet helt indenfor.
Kæmpe anbefaling herfra.

23 agosto 2024

Hej Chau

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner du giver os.

Fantastisk service

Blev ringet op dagen efter bestilling for at aftale nærmere. Alt var perfekt. Har netop fået installeret opvaskemaskinen af Hvidevarelands installatør på Sjælland (JM Montering og Service), hvilket også var super service. Kan klart anbefale.

27 agosto 2024

Hej

Tak for den fine anmeldelse.

Flot sevice!

Fantastisk service! Fik lynhurtigt tilsendt ny Nilfisk støvsuger, da min 1 år game “One” havde defekt ledningsoprul😃

16 agosto 2024

Hej Jani

Tak for de 5 stjerner du har givet os på Trustpilot.

Super Service

Hej, bestilte en vare som desværre var udsolgt, men blev ringet op og tilbudt et andet og bedre produkt, det er bare super service.
Jeg vil klart anbefale at handle her.

6 agosto 2024

Hej Kim

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at kunne løse det.

Valutata 5 stelle su 5

Lynhurtig levering og god service fra…

Lynhurtig levering og god service fra Anders, her er velfortjente 5 stjerner. Tørretumbleren virker perfekt. Mange tak

1 agosto 2024

Hej Domi

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt når det bare kører.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service . Hurtig og venlig levering .

12 luglio 2024

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig pris på kvalitets produkt.

Rigtig pris på kvalitets produkt.
Hurtig levering.
Fragtfirma havde dog tabt pakke, hvilket gav lidt udfordringer, dem løste firmaet prompte til fuld tilfredshed.
Kan Absolut anbefales.

6 maggio 2024

Hej Erik

Tak fordi du deler den gode oplevelse på Trustpilot.

Vi er glade for at kunne hjælpe.

Fantastisk service

Helt fantastisk god service og virkelige søde personer i kundeservice som er utrolig hjælpsomme. Kæmpe anbefaling!

5 aprile 2024

Hej Amalie

Tak for de 5 stjerner på Trustpilot.

Julie

Valutata 5 stelle su 5

Samarbejde igennem +15 år!

Samarbejde igennem +15 år!

Jeg har købt en del i denne forretning og senest ved nybyg har der været en del med et komplet hus. Claus har sørget for alt spillede og blev leveret til tiden!
Intet manglede.
Varmeste anbefalinger!

5 agosto 2023

Hej Ermin

Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerne du giver på Trustpilot.

Vi er også glade for samarbejdet og når tingene går op i en højere enhed.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più