Direkte ulækkert. Fik værelse der ikke kunne låses, så fik andet værelse. Slet og ret ulækkert. Nedslidt og beskidt. Badeværelse direkte uhygiejnisk. Toiletbrættet sad løst. Puha, en nat der b... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi ankom til hotellet og blev indlogeret på værelse 35. Desværre larmende det utrolig meget fra ventilationsanlægget udenfor, så der var en konstant summen. Vi spurgte om et andet værelse, hvilket... Leggi di più
Hvedholm Slot dannede de smukkeste rammer om vores bryllup d. 2. maj – et ægte slotsbryllup, som overgik alle vores drømme. Alt var så gennemført ned til mindste detalje, omgivelserne var eventyrlig... Leggi di più
Vi har været på slottet Hvedholm 6 gange. Hver gang har oplevelsen været perfekt. Det er imponerende at man fortsat kan holde den store standard både ude og inde. Måltider var alle til UG. Personalet... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Tusind tak for en fantastisk weekend
Tusind tak til hvedholm slot for en fantastisk oplevelse, rigtig venligt personale og meget lækker mad. 5 stjerner herfra og jeg glæder mig til at komme igen
Fantastisk oplevelse på Hvedeholm slot
Er kommet hjem fra Hvedeholm slot, efter en fantastisk overnatning, med lækker mad, vin, kaffe, kage, dejlig brunch.....
Skønne omgivelser, man bliver budt til at gå rundt at se hele slottet, det er en oplevelse at gå i alle de gamle stuer, riddersalen, bibliotek osv.
Og et meget imødekommende og venligt personale.
Kan på det varmeste anbefales.
Ok ophold.
1 stjerne for maden.
1 for bløde senge
1 for omgivelserne.
Oplevelsen var ikke dårlig, men den var heller ikke klasse :)
En overnatning på et museum om man så må sige, med spøgelser, måske. Fjernsynet havde ihvertfald sit eget liv ☺ 🙌
Anmeldelse af trustpilots side her.
Overskriften til denne side er misvisende da den hedder "Slotshotel". Burde hedde Hvedholm Slotshotel.
Vi havde bestilt via Sweetdeal 2 gange…
Vi havde bestilt via Sweetdeal 2 gange overnatning sammen med et hold venner
Vi ankommer til Hvedholm slot d. 23/7 og glæder os til et lækkert slotsophold. Vi bliver mødt af en ikke særlig venlig receptionist og en (oldfruen / tjener).
Vi får vores værelser som ligger helt oppe under taget. Det ene værelse var okay det andet var et lille indelukket hummer med et vindue vi ikke selv kunne/turde åbne. Vi beder om hjælp, og meget uvildigt og efter nogle diskussion bevæger han sig op og for flået vinduet op. Jeg tillader mig at spørger hvorfor der er forskel på størrelserne på vores værelser efter som det er samme pris og mig der har bestilt. Hvortil vi får det svar, ”at vi kan da sakkens få et mindre værelse så de bliver ens”.
Der er opstart af OL og vi vil gerne lige se lidt af det, inden vi skal ned og spise. Vi kan ikke få vores fjernsyn til at virke. Vi er skal side hos os grundet størrelsen af værelset. Vi kontaktede receptionen og de kunne ikke hjælpe og siger det er internettet det er galt med. Det er bare lige det at fjernesynet på det andet (lille) værelse virkede. Efter utallige gange hvor vi beder om hjælp og de ikke har forstand / kan hjælpe, taber jeg tålmodigheden og siger de har et problem med at leje et værelse ud hvor der reklameres med TV og vi betaler for ydelsen – får jeg det svar ”at vi vel ikke er komme på ophold for at se fjernesyn”.
Maden er fin og service i restauranten er lækker og tjenerne er søde
Selve slottet er utroligt nedslidt alle vegne både ude og inde. Trappen op til vores værelse er slidt og beskidt. Da det er loftværelser vi har fået er gangarealet til vores værelser derefter. Udenfor står der blomsterkummer hvor det ligner visne bloster fra sidste år. Kan se at en masse makiser og andet er gået til uden at man har repareret det eller erstattet med nyt. Indenfor er der jævnt beskidt alle steder og mangler at der bliver kælet lidt for stedet.
Vi havde læst at man kunne komme ned i deres vinkælder og vi aftaler lørdag (kan kun komme derned imellem 13 og 16) så vi skynder os tilbage lørdag eftermiddag hvorefter vi får den besked at de har haft vandskade i vinter og der lugter grimt dernede – så vi kan sandelig ikke komme derned. Fint nok – men den besked skulle vi jo have haft med det samme. Der var faktisk til hold som havde købt vinsmagning hjemmefra i kælderen hjemmefra - det kunne de jo heller ikke.
Et torneroseslot som bare for lov til at forfalde og en pengestærk mand som ikke vil ofre noget på stedet. Prøv at google Gorm Lokdam. Han ejer det som hedder Danske slotshoteller.dk som indbefatter Vraa Slotshotel, Kokkedal Slotshotel, Sophiendal Slotshotel, Sauntehus Slotshotel, Store Restrup Slotshotel, Hvedholm Slotshotel. Desværre når man læser anmeldelser fra de andre slotte er det dvs. lidt det sammen. Vi vil aldrig booke nogle af de steder og anbefaler det heller ikke til andre.
Det var en deal vi have købt til 798 pr. person / nat, i alt 3192 dertil kom så oveni tillæg for Hvedeholm på 400 x 2 tillæg for fredag 200 tillæg for lørdag 400, i alt 1400 kr oveni. Så i alt kom det til at koste os 4592 hvor vi kunne hvis vi havde bestilt det samme kun skulle have haft betalt 4380 og så måske havde fået bedre værelser. SÅ HOLD JER LANGT VÆK, DER FINDER ANDRE MERE DEJLIGE STEDER.
Vi afregnede med det som hedder MenuPay da vi forlod stedet, nu har jeg 2 gange blevet kontaktet af dem om at de ikke kan se at vi har betalt. Pengene er trukket på mit kort –s å hvor f.. de så har gjort af pengene?.
Jeg var på sommerskole med Annette edel…
Jeg var på sommerskole med Annette edel på hvedeholm slot,☀️🙏💫der var super service, hjælpsom og smilende personale 💞🦋lækker mad 🙂de får min bedste anbefaling, der manglede intet.
Jeg kommer meget gerne igen ❤️
Kærligst Annabell jaquelin bisgaard
Hvedholm får min bedste anbefaling
Har kun positivt at sige om mit 5 dage ophold på Hvedholm Slotshotel i.fm. kursus. Dejligt stort værelse med superskøn madras og dejlig pude. Værelset havde hvad jeg skulle bruge og vigtigst fuldstændig ro. Selvom der var bryllup, mens jeg var der, gjorde slottets tykke mure, at jeg intet hørte. Skøn natur og ro, når jeg gik i området. Dejlig morgenbuffet og fantastisk frokost og aftensmad. Smilende og hjælpsom personale hele ugen igennem. Der var altid hvad vi havde behov for også i pauserne.
Jeg kan varmt anbefale et ophold på…
Jeg kan varmt anbefale et ophold på Hvedholm slot. Værelserne har det man har brug for, men stadig holdt i en stil så “spøgelserne” også føler sig hjemme, og så man mærker historiens vingesus. Slottet har været vidne til mange begivenheder gennem tiden, og dette mærkes når man opholder sig der.
Man føler sig som en prinsesse hensat til en anden tid. Man kan gå rundt på gangene og i området mutters alene, og slottet emmer af mystik og historie. Personalet på slottet udfører en stor opgave. Så snart man er blevet installeret i sit værelse, er det som om at man er flyttet ind. Man går rundt i stuerne, får serveret den skønneste mad ved måltiderne, og hjemmebagt kage til eftermiddagskaffen.
Jeg vil gerne sige mange tak til Jan Bukh og hele det fantastiske personale for en helt igennem fantastisk uge på Hvedholm slot. Jeg kommer igen.
fra slotsophold til middelmådig kro ophold
ankommer til Hvedholm slot d. 31/8 og forventer et slotsophold, men allerede i receptionen går det galt,
møder en lettere sur og umotiveret receptionist.
bestiller bord ved tjeneren, og vin vi vil nyde på terrassen ved søen, ingen service, må selv bære vin og glas ned på terrassen.
værelserne på 2. sal ligner ikke de værelser i reklamen.
slotsmiddagen er et kapitel for sig selv, 5 retter
1.ret Laks ok
2.ret hummersuppe med dampet fisk, udskiftet med gazpacho, der ikke smagte af noget
3.ret barderet svinemørbrad med rodfrugter ok
4.ret forskellige oste fra Fyn med frugter og nødder,
udskiftet md rygeostcreme
5.ret chokoladekage med is, middelmådig
heldigvis bestilte vi ikke vinmenu, den ville ikke have passet til ændringerne
morgenmaden, ikke noget specielt.
hvorfor der er et tillæg alle dage på 200 kr. pr person forstår jeg ikke.
kommer aldrig til Hvedholm igen, det er det dårligste kroophold jeg nogensinde har været på
Lejf D
Skønt ophold på Hvedholm Slot 🌸🌿
Jeg har lige været på et helt fantastisk ophold på Hvedholm Slot i 5 dage. Blev mødt med venlighed i receptionen alle dagene. Et smukt, hyggeligt og ikke mindre vigtig,rent og pænt værelse og badeværelse. Gode madrasser i sengene. Fin rengøring og opredning hver dag på værelset. Skøn morgen buffet. Forskellige lækre retter og salater til frokost og til aften. Super lækkert mad til vores Gallafest. Jeg oplevede god, hjælpsom og smilende betjening. Rigtig hyggeligt indrettet i charmerende, gammel slots stil. En flot gammel park område som indbyder til at nyde de udendørs steder, man kan sidde og slappe af.
Jeg kommer gerne igen.
Solveig Hvid Daasbjerg
Har før været på Hvedholm til 5…
Har før været på Hvedholm til 5 stjerner. Denne gang var værelserne ikke af samme standard på loftet på 2.sal- Tv inaktiv. Vejret flot. Sidste gang fik vi vin ved ankomsten. Det var sløjfet. Vi følte os lidt til overst pgr et større selskab. Ismaskinen defekt. Hummersuppen erstattet med kold tomatsuppe, Ostefadet erstattet med rygeost. Ikke hurramenu. Morgenmad (excl yougurt) ok-
5 fantastiske dage på det smukkeste og…
5 fantastiske dage på det smukkeste og mest velholdte Slot. Et sted hvor alle medarbejdere møder een med smil, venlighed og masser af service.
Personligt vil jeg fremhæve at har du eller dine ‘medgæster’ nogle udfordringer omkring mad/ drikkevarer, så bliver der taget 100% hånd om det. Selv om jeg har mange ting på listen som ‘fødevare-allergiker’ blev der taget totalt hensyn. Særlige kander med vand uden citrus. Ingen af de ting jeg ikke kunne tåle i maden var at finde på de store flotte ta’selv borde, særlige mærker på bordkort, så al personalet kunne vide at lige her sad en der skulle have det lidt anderledes, uden at gøre ståhej…. Alle der har udfordringer, ved hvor irriterende det er at være til besvær.
Mine Aller varmeste anbefalinger. Det er det dejligste og mest trygge sted…. Og maden er forresten fantastisk.
Vi var til et bryllup dig og kan kun…
Vi var til et bryllup dig og kan kun anbefale stedet.
Maden var fantastisk rummene var fantastiske.
Ud og sidde ved siden af vandet for at gå en tur rundt om slottet det var så flot men sover for perfekt i deres senge.
God service sødt personale ja man kan jo fortsæt.
Masser anbefaling herfra Dragør
Flot slot til stort arrangement
Var til stor fest på slottet, og blev mødt af venligt personale og god service. Maden de serverede smagte godt også. Rigtig flotte omgivelser, hvor man kan gå dejlige ture. Selve slottet er pænt og spektakulært. Anbefaler gerne dette sted, hvis man skal holde større festarrangementer.
Vi kom forventningsfulde til Hvedholm…
Vi kom forventningsfulde til Hvedholm Slot som var sidste stop på vores rundrejse i Danmark.
Blev modtaget fint, gik en lille rundtur ved Slottet, henvendte os til tjeneren for at bestille bord i restauranten. Fik at vide, at hvis vi ikke havde ophold med mad, måtte vi køre til Faaborg. Der var alt optaget. Det var der så også dagen efter, så det slotsophold vi havde glædet os til, blev en kæmpe skuffelse. Nævnte det ved check ud, spurgte om man blev nedprioriteret, når man bestilte gennem f. eks. Hotels.com, svaret var ar det gjorde man. Hvorfor er man så tilmeldt det. Hvorfor skriver man ikke at man nedprioriteres, hvis man ikke booker direkte med hotellet.
Morgenmaden var god, bortset fra at det var dårlig kaffe, men det er vist et generelt problem er min oplevelse.
1 stjerne til Hvedholm hotel🤥
Havde bestilt gourmet ophold med 5…
Havde bestilt gourmet ophold med 5 retters gourmet mad , maden har aldrig set skyggen af gourmet mad , vil sige det var en omgang under middel kro mad som de fleste kan lave bedre selv , kæmpe skuffelse !!!
Super kedelig oplevelse
Hvedholm slotshotel.
Super kedelig oplevelse, aldrig oplevet så dårlig en modtagelse i receptionen, sur dame uden smil på læben.
Meget bløde senge der hældte ind mod midten så man sov skævt. Intet TV signal og wifi virkelig dårligt.
Morgenmad kedeligt.
Da vi skulle aflevere nøgle osv. ventede vi 20 min på receptionisten selvom vi ringede flere gange på klokken og køen bag os bare blev større og større, og folk stod i gården. Receptionisten kom først da en af de andre personaler kom forbi og vi spurgte om hun kunne kalde på receptionisten. Så alt i alt, virkelig dårlig oplevelse som ikke er pengene værd.
Kan ikke anbefale stedet.
Meget romantisk
Meget romantisk, fantastiske bygninger og omgivelser, fyldt med charme og historie!
Og nu den trælse del 😒
Maden, vi havde ikke forventet det store og blev desværre ikke positivt overrasket!
Tidens svar på suppe steg og is, fuldstændig uambitiøst og man burde kunne forvente bedre!
Oplevelsen blev kun gjort værre af at det tog 3 timer at komme gennem de 5 såkaldte gourmet retter og at vi til tider følte os glemt af vores tjener.
Til sidst måtte vi spørge en anden meget energisk og sød tjener, om hun ikke gad hente vores. Vi ville bare være færdige 😄
Så tag afsted for omgivelserne, charmen, de gode billeder!
Lige til sidst, virkelig nogle bløde senge!
Vi troede vi var inviteret til en 50…
Vi troede vi var inviteret til en 50 års fødselsdag, men da vi ankom i disse skønne rammer blev vi overrasket 🙈Festen blev derimod et gennemført fantastisk bryllup med fejring af Eva og Nicolas ❤️❤️Stedet var gennemført, maden var i top, værtskabet høflige, hjælpsomme og søde 🎉☀️🍀🇩🇰Maden var så suveræn og de unge i baren - bare i topklasse. Det kan klart anbefales og de får klart 5 🌟🌟🌟🌟🌟fra os. Vi glæder os meget til at komme igen 🥰
Fantastisk sted
For to år siden holdt min mand og jeg stort bryllup på Hvedholm slot, hvor absolut intet manglede! I forrige weekend, var det min far og hans nu kones tur til, at holde bryllup og endnu engang var det intet mindre end fantastisk! Alt spillede! Vi glæder os allerede til næste gang, vi igen, skal besøge Hvedholm slot.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.