Direkte ulækkert. Fik værelse der ikke kunne låses, så fik andet værelse. Slet og ret ulækkert. Nedslidt og beskidt. Badeværelse direkte uhygiejnisk. Toiletbrættet sad løst. Puha, en nat der b... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi ankom til hotellet og blev indlogeret på værelse 35. Desværre larmende det utrolig meget fra ventilationsanlægget udenfor, så der var en konstant summen. Vi spurgte om et andet værelse, hvilket... Leggi di più
Hvedholm Slot dannede de smukkeste rammer om vores bryllup d. 2. maj – et ægte slotsbryllup, som overgik alle vores drømme. Alt var så gennemført ned til mindste detalje, omgivelserne var eventyrlig... Leggi di più
Vi har været på slottet Hvedholm 6 gange. Hver gang har oplevelsen været perfekt. Det er imponerende at man fortsat kan holde den store standard både ude og inde. Måltider var alle til UG. Personalet... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Vi var der nytårs aften med en hold…
Vi var der nytårs aften med en hold venner , det var en mega hyggeligt nytårs aften tjener var meget hjælp som alt spillet , starte med kaffe kage fint , fik Champagne lækker små hapser ,
Maden var så lækkert , alt spillet bare , lækker forret fik en anden da jeg ikke tåler rejer / skaldyr . kom de med en lækker laks ret :-) . Hovedretters var så lækker , desserten var i top. fik Champagne kransekage , morgen maden var i top der var noget for være en smag . vi håber at komme igen 2024 synes det er et flot slot værlset var så pænt og rent .
Kedelig og tør mad
Vi har spist middag på Hvedholm Slot, og det blev desværre både første og sidste gang. Den ene stjerne gives for venlig betjening af tjener og en ok suppe til forret. Maden er dog generelt ikke god. En kedelig, tør og virkelig uinspirerende hovedret. Desserten var chokoladekage med vanilleis. Kagen var tør og isen fyldt med iskrystaller. Ikke en slotsrestaurant værdig!
Hvedholm nej tak
Hvedholm nej tak. Ved ankomst ligner bygningen et fængsel eller en fabrik i Østeuropa i gamle dage gråt og kedeligt. Indvendigt dunkelt og trist til at blive i dårligt humør af. Vi var en ledergruppe der skulle have en god weekend og det blev det langt fra. På pladsen udenfor ved bilerne kom der 4 personer som efter kort tid indendørs valgte at afbryde deres ophold og tog til Fåborg Fjord hotel i stedet. Maden er kedelig og hverdagsagtig så det er heller ikke godt. Trist oplevelse.
Fantastisk ophold og super middag
Vi havde fået et ophold med 3 retters menu og morgenmad på valgfrit slot i sølvbryllupsgave af vores børn.
Valget faldt på Hvedholm Slot, fordi vi så kunne besøge vores datter ved samme lejlighed.
Vi blev flere gange kontaktet af slottets personale i dagene op til vores ankomst, som var en tirsdag - fordi de ville informere os om, at vi ville være de eneste gæster på slottet på dagen.
Dette anså vi overhovedet ikke som noget problem, da vores formål var total afkobling og afslapning.
Vi blev mødt af en flink ung mand i receptionen (han hed vist Thomas), der anviste os et værelse i hovedbygningen.
Det var et pænt og nydeligt værelse, og vi følte os jo næsten helt royale, sådan at gå rundt i de smukke stuer på slottet helt alene.
Vi fik kaffe/te og sødt serveret i en af stuerne ved restauranten. Det var en virkelig lækker kage!
Derefter lidt afslapning på værelset inden middagen ventede klokken 18.00, som aftalt med Thomas.
Her ventede en oplevelse udover det sædvanlige. Vores helt private chef for aftenen (fik desværre ikke hans navn), serverede den ene kulinariske oplevelse efter den anden.
Vi fik den mest intense og smagfulde løgsuppe til forret, vi kunne snildt have spist os mætte i den alene, mums den var lækker.
Herefter unghane stegt lyserødt og utroligt saftig. Garnituren var sirupsmarinerede gulerødder, selleripuré, stegte portobello svampe og små stegte vildmose kartofler. Hertil den lækreste estragon sauce. Der var SÅ rigeligt af det hele!
Min mand fik utroligt lækre vine serveret til middagen, og vores chef/kok/tjener “krydrede” middagen med morsomme historier fra slottet, men vi snakkede også om mange andre emner.
Tiden løb og vi fik serveret lun chokolade brownie med hjemmelavet vaniljeis, crumble og jordbær/rabarber coulis.
Mætte på alle sanser, afsluttede vi middagen med en Irish coffee, og derefter takkede vi for utroligt lækker middag og fantastisk service.
Vi er sikre på, at slottets udendørs omgivelser ville have været smukke at opleve på en anden årstid, men nu valgte vi så et vinterophold, så derfor så vi ikke så meget.
Vi synes, det var et fantastisk ophold, og personalet har en stor andel af den skønne oplevelse.
Varmeste anbefaling fra de to sjællændere fra Tølløse.
Rigtig godt ophold som levede fuldt op…
Rigtig godt ophold som levede fuldt op til vores forventninger. Tjenerne Jonathan og Thomas gjorde oplevelsen ekstra god og sørgede for vi fik en oplevelse vi aldrig glemmer.
3 dages juleophold 😖 En kæmpe skuffelse…
3 dages juleophold 😖 En kæmpe skuffelse og tristhed over det som vi havde forventet skulle være en dejlig oplevelse og hyggelig jul, viste sig at være en oplevelse vi helst havde været foruden. Vi fik ikke leveret det som vi havde betalt for, og maden juleaften var af så ringe kvalitet, at det var helt pinligt...og risengrød med klumper var det som skulle have været højdepunktet i form af julens risalamande. Juleknasen efter maden var 3 små skumnisser,4 chokoladestykker og lidt lakridskonfekt ...til deling pr. bord 😟 Altså ingen konfekt eller en julesmåkage. Og maden 1.juledag var også øv😫 Vi sidder nu tilbage med et minde om julen 2023, fuld af tristhed og ærgelse, og ville ønske at vi kunne gøre det om ... men desværre
Trist og tavelig oplevelse.
Vi havde booket et juleophold med én overnatning. Ud fra prisen forventede vi et niveau, som stedet på ingen måde levede op til. Slottet er slidt og energiforladt og trænger i den grad til en kærlig hånd, både ude og inde. Personalet var ikke uddannede og var tydeligt pressede. De forsøgte at skabe en stemning og nogle hyggelige rammer, som dog faldt helt til jorden. Den lovede gløgg om eftermiddagen var udskiftet med maskinkaffe og tørre købeæbleskiver. Middagen var en tarvelig omgang og tydeligvis ikke tilberedt af en uddannet kok, men sammensat af præfabrikerede varer som var blevet opvarmet og klasket over på en tallerken. Morgenmaden som vi havde tilkøbt til en ikke ublu pris, bestod af en trist buffet, med toastbrød og tørt pålæg. Alt ialt et flop.
Lidt kedeligt menukort
Lidt kedeligt menukort, hvor der ikke var meget at vælge i mellem. Vi bestilte en italiensk rødvin med en drue vi godt kan lide. Tjeneren fortalte om vinen. Den var så bare en helt anden vin der blev serveret. Tjeneren undskyldte med rod i varenr. men ingen undskyldning. Man betaler 35,- for vand selvom der købes vin. Morgenmad lidt kedelig med alm. fryserundstykker. Udenfor var alt noget slidt.
Desværre ikke pengene værd
Det historiske sted har et enormt potentiale, men der er intet gjort for at skabe en hyggelig stemning. Der er meget slidt, men med lidt maling, lys mv. kunne man sagtens peppe de flotte gamle bygninger op. Det var som om, at energien på alle måder var væk. Da vi skulle tjekke ind fik vi at vide, at receptionisten ikke vidste, hvor vores værelse var(!!), så vi måtte bare prøve at finde det. Vi fik også at vide, at de var svært underbemandede pga sygdom, så derfor skulle vi ikke forvente meget(!). Vi fandt værelset, som lugtede fælt af mug/indelukket, så vi måtte lufte godt ud. Vi havde børn med, som havde fået et lille rum i forlængelse af vores. Der var ingen rigtige gardiner, skjolder på væggene og (om muligt) endnu mere mug/indelukket. Maden var rustik, men ok. Vi havde fået at vide på forhånd, at vi kunne få børnemenu, men det kunne de ikke levere på dagen alligevel. Kun is til dessert. Så vi måtte betale fuld pris for (voksen)menu til børnene også, på trods af, at de fik langt mindre portioner. Alt i alt slet ikke pengene værd. Øv!
Bryllup den 4 og den 5 august 2023
Vi deltog den 4 og den 5 august 2023 i bryllupsfest arrangeret af vor søn og svigerdatter. Vi var meget spændte på arrangementet, idet Trustpilot omkring Hvedholm udviste såvel rosende som kritiserende anmeldelser. Da brudeparret til dagligt er bosiddende i Mexico har vi begge deltaget i planlægningen og dermed haft hyppig kommunikation med Hvedholm administration. Bortset fra enkelte gange, hvor man er blevet mødt af en telefonsvarer, så har denne kommunikation inklusiv diverse opfølgninger været upåklagelig. Dette selvom indkvartering af 114 gæster tilmeldt fra fjerne destinationer såsom Mexico, Australien, Bulgarien og England uden tvivl har givet udfordringer.
Selve arrangementet forløb over to dage med spisning og hygge for 91 gæster fredag aften samt 114 gæster til bryllupsreception og bryllupsmiddag lørdag. Begge dages sammenkomster var succesfulde. Mad og vine var fremragende, og service både op til og under middagene var bare fantastisk. Personalet var yderst imødekommende og serviceminded. Desuden var brunch/morgenmad begge morgener med stort og friskt udvalg af både brød, pålæg og frugt. Efterfølgende har gæster kun haft positive tilkendegivelser. Hvedholm slotshotel emmer af historie og hyggelige slotssale samt værelser. Vi kan kun anbefale Hvedholm slotshotel og giver stedet vore fulde 5 stjerner.
Solvej og Henrik.
Fredag havde min mand overrasket mig…
Fredag havde min mand overrasket mig med en romantisk ophold op på Hvedholm Slot i anledning af vores bryllupsdag. Vi ankom i det smukkeste vejr, lidt
før vi kunne få vores værelse, men vi tog chancen.
Vi blev modtaget af en yngre overvægtig dame, der ærlig talt ikke var særlig behagelig og venlig.
Det ødelagde ikke vores humør, da vi blev mødt af venligt personale i restaurant, som serverede kaffe/kage ude på terassen, men vi ventede på at værelset blev klar.
Vi fik nøglen til vores værelse af samme sure dame
i receptionen, ( vi undrede os over at at kvinden i receptionen var så dårlig klædt, med en forvasket kjole og for stor jakke som slet ikke passede sammen, da øvrigt personale var så pæne i tøjet)
Værelset var dejligt, og det har det altid været, de gange vi har været på hotellet.
Middagen var super lækker og super og venligt serviceminded personale.
Vi følte os super forkælet.
Den søde dame der serverede morgenmad, er den samme som vi har kendt i flere år, hun gør det godt
selvom morgenmaden ikke er så prangende som den var for år tilbage.
Heldigvis blev vi tjekket ud af en meget meget venligere dame, som var velklædt, som takkede for
besøget, ønskede god weekend og god tur hjem.
Hyggelig sted og fin betjening.👍🏻 Men…
Hyggelig sted og fin betjening.👍🏻 Men en dårlig og ringe tilberedt 5 retters menu til. 800kr var absolut ikke pengene værd. Den ar smagsløse og dårligt anrettet 👎🏻
Og selvom der købes vin betales 35 kr for vand med mindre der bestilles en vinmenu👎🏻
Frygteligt
Vi sætter aldrig vores ben der igen.
Ingen reception til at tage imod os. En dårligt talende tjener som intet viste.
Spøgelses agtig stemning med lukkede rum og næsten mørkelagt.
Ekstrem dårlig mad. En laks der smagte gammel - det beklagede de men vi fik ikke tilbud andet i stedet for. En unghane der var så tør at den var uspiselig. Så kom vi til desserten - tør uspiselig kage og krystalliseret is.
Alt i alt var det en frygtelig oplevelse.
Vildt god sevice
Virkelig et hyggeligt sted❤️
Vi følte os virkeligt velkommen
Maden var virkelig en god oplevelse.
Vel tilberedt og god
Servicen over hele linjen var på et vildt højt plan dog formåede restauranten at give den et nøk op.
Stor tak til de to tjenere Mathias og Thomas
En⭐️ er 2 for meget!!👎👎
En⭐️ er 2 for meget!!! 🤬🤬
Havde været mere rigtigt med MINUS ⭐️
Vi havde glædet os til et hyggeligt slotsophold sammen med et vennepar. Det burde IKKE ha’ været på Hvedholm Slot !!
Vi har heldigvis fået oplevelsen på afstand, men mage til dårlig service og standard, skal man lede længe efter!!! I receptionen blev vi første gang ved indtjekning mødt af en ældre sur dame, hvor ordet venlighed og imødekommenhed ikke eksisterer. Vi havde booket bord kl 19:30 og fik som det første at vide, at så var der kun 3 af 5 retter på menuen, vi kunne vælge. Det sagde vi lidt undrende dog god for. Da vi kom til middagen, var tørt brød og smør allerede sat frem, efter 5 min. venten blev menu og vinkort ( krøllede fotokopier med fedtpletter) smidt på bordet. Vi kiggede på dem og blev ikke imponeret. 2 forretter, 1 hovedret, ost og 1 dessert , det var alt. Da vi spurgte, ( igen den sure dame) ,om det var muligt at få andet, (jeg spiser ikke okse eller svinekød), fik vi den besked : “ Nej, det er menuen, hvis ikke det kan bruges, er I velkommen til at finde et andet sted “……. VI VAR RYSTEDE!!!!!!!! Vi kiggede lidt på hinanden og var enige. Vi fandt et andet sted….
Værelset var desværre heller ikke af “slotsstandard”. Der var gennemgående MØJ-beskidt, tilkalket vandhane/bruser, snavs i hjørnerne og gamle spindelvæv rundt på væggene. Det kan accepteres, at møbler er slidte, men snavs og huller på/i puder og møbler, er ikke ok.
Om morgenen opdagede jeg, at min fiberdyne var meget beskidt, så for at vise hvor, havde jeg taget den ud af betrækket og lagt den med det snavsede synligt på sengen. Jeg bad i receptionen om at få den skiftet og at få skiftet håndklæder og gjort rent. Det noterede en sød pige og lovede at det nok skulle blive gjort. Da vi returnerede kl 16:30, var det stadig ikke gjort !!! Vi kørte igen for en dukkert på stranden og en time senere, var der nye håndklæder, men dynen var bare proppet tilbage i betrækket og ingen rengøring.
Ved gennemgang af brochure i velkomstmappen, står : “sengene er udstyret med …..og DUNDYNER…. Og…vi kommer ikke på værelset uden aftale”.. dvs. ingen rengøring, men hvorfor ligger der så et skilt til døren..” vil ikke forstyrres”?? Og der var ikke meget dun over en beskidt fiberdyne!!! … og jeg kunne tilføje mange flere ting , men tror ikke det er nødvendigt.
Alt i alt en RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE!!! 🤬👎👎
Sikke et skønt skønt 2 dage ophold vi…
Sikke et skønt skønt 2 dage ophold vi er taget hjem fra, med utrolig smukke omgivelser ..følte sig helt kongelig da vi ankom til hotellet/værelset(Vagtmesteren) sødt og smilende personale, lækker 5 retters menu og fin morgen mad, og ikke at forglemme den mega lækre svampede rababerkage til eftermiddags kaffen.
Manden sov som en drøm, bedre ind derhjemme, så vi kommer gerne igen
Tak for nu.
Brian og Britt fra Sæby
Fantastisk slotsophold
Efter 2 overnatninger på Hvedholm Slot er vi fyldt op med ene gode oplevelser. Dejlig mad, smukke omgivelser og venligt personale. Alt spillede, så det er mig ubegribeligt at andre har følt sig nødsaget til at ytre sig så negativt.
Så kom turen til Hvedholm slot
Så kom turen til Hvedholm slot. Vi har før besøgt nogle af slotshotellerne og haft gode oplevelser der.MEN her slutter de gode oplevelser vi havde booket to overnatninger (ingen deal) så vi skulle selv bestille mad hvilket vi gjorde straks ved ankomst.
Vi gik på værelset som var ok og indrettet som det sig høre til et gammelt slot. Dog var badeværelset meget lille og ikke særlig lækkert mug ved brusekabinen og en håndvask som var ved at falde på gulvet.
Vores tre retter til aften var jævnt kedelige forretten klasket op på en tallerken ikke særlig indbydende og hovedretten som de skrev var unghane bar tydelig præg af oversteget tør kylling! Bestemt ikke noget gourmet over denne middag. Vores tjener var sød og smilende og kunne jo ikke gære for maden var elendig. Vi overværede en gæst fra et større selskab som påpegede ventetiden og selv måtte hjælpe med at rydde af fra forretten og servere næste ret😱
Morgenmaden var ok dog med fryse rundstykket men måske var de bedre end hvis kokken havde været igang med at bage!
Efter morgenmaden ville jeg bestille bord til om aftenen men de kunne ikke oplyse om menuen var den samme som dagen før (det skal den selvfølgelig aldrig være) vi ville kunne få oplyst kl 12 hvad aftenmenuen var MEN der var det for sent at melde til!
JØSSES en mangel på service og overblik. Så vi endte i Fåborg og fik en super dejlig aftenmenu derinde 👍men det er jo ikke meningen når man tager på ophold!!
Vi kommer aldrig igen og da jeg kan se de fleste af anmeldelserne er dårlige håber jeg de bliver taget til efterretning og rettet op på🤔
Smuk beliggenhed, men dårlig mad
Virkelig en smuk beliggenhed og et smukt slot. Det bærer præg af at være nedslidt indvendig. Så vær forberedt på slidte tæpper, maling der mangler og badeværelser der trænger til Istandsættelse. Rengøringen er ikke i top heller.
Det helt slemme kom med vores gourmet middag, hvor vi havde bestilt 3 retter. Forretten var nogenlunde acceptabel med noget skaldyrs salat. Hovedretten var unghane, der var stegt fuldkommen tør. Føj - det var der NUL gourmet over. Desserten var endnu værre. Stiv kokosgele, der smagte forfærdeligt. Den lod vi stå.
Selvom jeg havde modtaget bekræftelse på mail omkring vores ophold i to nætter med gourmetmiddag, så vidste restauranten ikke, at vi skulle spise der. Så vi fik ikke det samme som de andre gæster. Der er et problem med deres bemanding, da der kun var en tjener og en hjælper, som næsten ikke kunne sige noget på dansk eller engelsk.
Jeg sluttede af med en stram madamme i receptionen, da jeg skulle betale. Det var heller ikke nogen god oplevelse.
Jeg kan i stedet anbefale, at man spiser i Fåborg. Vi fik en strålende middag i Det Hvide Pakhus til færre penge end den såkaldte gourmetmiddag på Hvedholm slot.
Den værste service nogensinde
Den værste service nogensinde! Vi var inviteret til bryllup på slottet og personalet var simpelthen så sløve og med den dårligste kundeservice. De var SÅ sure og alt blev der taget ekstra for.
ALDRIG book her igen. De snakkede grimt til alle gæsterne - og en af gæsterne havde mistet en nøgle og så sagde personalet: “så må du sove på gruset”. Har aldrig oplevet noget lignende.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.