Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Direkte ulækkert. Fik værelse der ikke kunne låses, så fik andet værelse. Slet og ret ulækkert. Nedslidt og beskidt. Badeværelse direkte uhygiejnisk. Toiletbrættet sad løst. Puha, en nat der b... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vi ankom til hotellet og blev indlogeret på værelse 35. Desværre larmende det utrolig meget fra ventilationsanlægget udenfor, så der var en konstant summen. Vi spurgte om et andet værelse, hvilket... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hvedholm Slot dannede de smukkeste rammer om vores bryllup d. 2. maj – et ægte slotsbryllup, som overgik alle vores drømme. Alt var så gennemført ned til mindste detalje, omgivelserne var eventyrlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været på slottet Hvedholm 6 gange. Hver gang har oplevelsen været perfekt. Det er imponerende at man fortsat kan holde den store standard både ude og inde. Måltider var alle til UG. Personalet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

3,1

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service. Det går allerede lidt skævt, om end i småtingsafdelingen, da vi ankommer, hvor den ene person ved skranken måske har lidt for meget at stå med selv. Vi kommer som de første, men med nogle bag os. Hun fortæller det ene af vores tre værelser er kabinettet, fordi vi har reserveret et i stueetagen, og at hun vil vise os vej. Det gør hun nu ikke. Så snart vi har flyttet os – i forventningen om, at hun kom med for at vise vej, betjener hun i stedet de andre der kom efter os, således at min gangbesværede svigermor, der bruger rollator (deraf reservationen i stueetagen), må stå og vente. Da hun efter et godt stykke tid er færdig, tænker vi hun kommer og viser os vejen, men hun har øjensynligt glemt os, og jeg må hen til skranken igen og minde hende om at vi skulle vises på plads. Værelserne er OK – selvom det endnu en gang gik udover min svigermor, der havde fået et værelse uden TV.
Det største problem opstår dog om aftenen. Vi har bestilt bord i restauranten og bestiller vores mad og en vinmenu. Der er generelt lidt forvirring og laaaaang ventetid og vores tjener undskylder at de er underbemandet. Det kan hun selvfølgelig ikke gøre for, men det kan vi jo heller ikke og vi lægger i omegnen af 5000 for et måltid, så et mindstemål af service må man da kunne forvente. Da vi når til osteretten kommer de med en for meget, men da de kommer med desserten kommer de med en for lidt. Hun undskylder igen og fortæller de har travlt – igen. Desserten består af marengs med frugtkompot, så jeg fortæller de andre de bare kan gå i gang, så den ikke bliver blød, og da tjeneren en halv time senere kommer for at hente tallerkenerne minder jeg om at vi endnu ikke har fået den sidste, og der bliver igen beklaget, og jeg får af vide at hun da godt kan gå ud og give besked i køkkenet, hvis jeg stadig vil have den! Af det kan jeg udlade at der på daværende tidspunkt, en halv time efter de bragte en ret for lidt, stadig ikke er givet besked i køkkenet!? Jeg dropper desserten.

Næste dag skal vi tjekke ud, og selvfølgelig betale, for det skal man jo lige meget hvor ringe servicen har været, det viser sig dog at være lidt vanskeligt. Hende ved skranken har galt fat i hvad vi har fået til middag, men her er det faktisk ikke restauranten der har klokket i den, hun læser op fra kvitteringen hvad vi har fået, men slår det flere gange forkert ind. Det er egentlig til vores fordel da hun opkræver for lidt, men jeg beder hende rette den. Vi ender i at hun må stå og tegne det på et stykke papir fordi hun så bedre kan visualisere det!? Men en regning får da – og hun spørger om vi har nydt det og jeg svarer ganske ærligt nej, og fortæller om oplevelsen i restauranten. Hun beklager. Men hvad skal jeg bruge det til? Det er ikke hverdagskost for os at lægge knap 5000 til en middag, og det er da fint hun beklager, men det giver os da ikke mulighed for at få den oplevelse tilbage, vi skulle have haft? Så alt i alt kan det ikke anbefales.

7 giugno 2025

Vi er bare helt rystet.

Vi er bare helt rystet.

Jeg gav min kone en julegave som bestod af 2 overnatninger på Hvedholm Slotshotel.

Da vi ankom d. 20.05.2025 fik et værelse nr. 62, et tårnværelse hvor der lige kunne være en seng og ingen garderobe skabe.

Toiletvasken var stoppet og den var hel sort, idet den ikke kunne trække vandet ud.

Da vi åbnede hanen kom der mørke brun vand ud, så vi valgte ikke at drikke vandet derfra.

Toiletkummen var ligeledes fyldt med aflejring af gammel rusten vand.

Vi har billeder af vasken og toilettet.

Gulvet bade nichen var fyldt med kalk, og der var ingen sæbe i beholderen.

Da vi skulle på nettet virkede det heller ikke, trods vi prøvede med den vedlagte kode.

For at få vinduet op skulle jeg kravle over et bord og en vindueskarm.

Vi har nu valgt at køre hjem dagen efter, idet at min kone var på grådens rand.

Jeg talte med en tjener i receptionen, idet at der ikke var en receptionist som fik mit telefonnummer. Der blev lovet at vi ville få et opkald dagen efter, der er endnu ikke sket noget.

Jeg føler at denne julegave til min kone er totalt spildt samt kører 400 km for en overnatning.

20 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Forholdsvis hyggeligt, men meget slidt og dårlig service.

Den markante dårlige stand kunne være et udtryk for et autentisk ældre slot, desværre blev det ikke vejet op af servicen som var på grænsen mellem intetsigende og dårlig.

Væggene var skallet af på værelsesgangene, og blot malet over, ikke repareret, gulvene slidte og mange steder helt i stykker, ledninger der bare flyder.
Badeværelset minder mest af alt om et på en midtjysk campingplads.

Men værst af alt, et fuldstændig ligegyldigt serviceniveau, selvom vi sagde godmorgen i receptionen var der intet svar, kun en enkelt tjener vidste en smule om hvad hun lavede, de andre famlede rundt. Kun et enkelt frisk pust i William der i det mindste virkelig prøvede og så med et smil på læben, at han så rendte rundt i sit skoletøj virkede lidt mærkeligt.

Slottet var autentisk på mange parametre, men desværre ikke anbefalelsesværdigt.

9 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Smukt, autentisk og en fantastisk oplevelse.

Hvedholm slot har de smukkeste rammer til en getaway. Har netop været der på et gastronomiophold sammen med min mand og er fyldt med begejstring. Stedet er meget autentisk, stemningen god, og man føler sig hensat til en tidslomme, når man går rundt på slottet, nyder udsigten over søen osv. Personalet er meget serviceminded og imødekommende. Både aftenmenuen og morgenmaden var velsmagende og veltilberedt.
Værelset var super hyggeligt, rent og alt i skønneste orden.

15 aprile 2025

Ikke pengene værd

Jeg havde booket deres honeymoon ophold. 7 retter incl. Drikke, vinsmagning, bobler og suite.
Det var simpelthen så skuffende en oplevelse.
Værelset var støvet og gardinerne over sengen var beskidte og havde rester af ting siddende rundt omkring.

Den vinsmagning vi skulle have haft fik vi slet ikke, fordi der ikke blev informeret om hvornår og hvordan det foregik.

De syv retter incl drikke (som der står på vores bestilling) havde IKKE drikkevare med. Og "desværre kan vi ikke gøre noget" sagde tjeneren efter at have snakket med sin chef.
Maden var sådan set helt fint. Så det er da altid noget.

Generelt ser folk sure ud når de går på arbejde. Det ligner et dårligt arbejdsmiljø, når man ikke bliver mødt af imødekommende mennesker.

Slottet kunne VIRKELIG godt bruge en kærlig hånd. Og ikke have forlængerledninger liggende overalt. Der er bare generelt en følelse af at man ikke passer på det slot man arbejder på.

Jeg vil aldrig anbefale nogen at booke ophold her. Det er så synd, for udefra er det så smukt.

5000 kr lige ud af vinduet. Øv

12 aprile 2025

Godt ophold

Vi har lige været på 3 dages ophold.
Vi er rigtig godt tilfredse, lækker morgen buffet, selvom der ikke var ret mange gæster.
Vi blev modtaget mandag af en virkelig sød og venlig ung dame som kunne oplyse os om alt vi gerne ville vide.
Vi måtte gå rundt på slottet og i parken som vi havde lyst.
Værelset var rent og pænt.

19 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hvedholm Slot var den perfekte ramme om…

Hvedholm Slot var den perfekte ramme om vores fest!
Charme, omhu og hygge er de tre ord, der først falder mig ind. Smukt anrettet lækker mad, gode vine og venlig, dygtig betjening.
Stedet er vidunderligt - også i januar - og værelserne dejlige.
Tiden stod stille en stund.

31 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Tak for en fantastisk nytårsaften

Tak for en fantastisk nytårsaften på slottet. Vi havde en rigtig god aften, hvor personalet gjorde sig umage med, at vi skulle have en god oplevelse. Maden og vinene var bare i orden, og der blev ikke sparet på noget. Der var pyntet rigtig fint op, og stemningen var højtidelig, lige som den skulle være. Fyrværkeriet var flot, og DJ'en ramte manges musiksmag - også vores, og alt i alt var det bare en fed aften, som vi tænker tilbage på med et smil på læben.

31 dicembre 2024

Fantastisk nytårsophold

Vi er lige kommet hjem fra et helt fantastisk nytårsophold på Hvedholm slot. Vi kom 30/12, boede i juniorsuite til 1/1 og var en del af nytåraften arrangementet.

Det var så smukt på slottet med jule og nytårspynt, det var virkelig fantastisk. Maden nytårsaften var virkelig lækker, supergode vine og lækker champagne. Der manglede ingenting fra velkomstdrink til vi gik i seng.

Fyrværkeri show var smukt og dejligt med musik, så man kunne danse, hvis man havde lyst. Hyggeligt at kunne sidde i de smukke stuer og snakke, drikke kaffe m.m.

Alle folk på arbejde var virkelig venlige og serviceminded. De sørgede for, at vi alle havde det godt og ikke manglede noget.
Stor ros herfra, kan klart anbefales;).

31 dicembre 2024

Juleophold der skuffer

Vi havde bestilt et juleophold med 2 overnatninger og mad.
Min venindes værelse var ikke gjort rent. Først det 3. Var redt op.
I mit værelse var sengen bulet på midten,sov i den anden natten efter.den var ok.
Om eftermiddagen fik vi æbleskiver. Varmet op fra frys og syltetøj med langt mellem bærrene.Vi skulle selv bede om flere da der slet ikke var nok.småkagerne smagte ikke af smør og chokoladerne var kedelige Quality Street.
Flæskestegen var af dårlig kvalitet. ,kartofler og sovs var uden smag. En ven fik en overstegt fisk af ubestemmelig art.
Det var tydeligt at der var underbemandet og at det ikke var uddannet personale. De gjorde hvad de kunne og var søde.
På Vinmenuen fik vi ikke fyldt op. Hvilket vi klagede over dagen efter.
Vi måtte vente lang tid på retterne.
Ris a la manden var også kedelig og bar præg af præfabrikeret risengrød.
Morgenmaden var bake off boller uden smag ok frugt og tynd kaffe og vandet juice.
Om aftenen på dag to købte vi cocktails som åbenlyst var fra dåse. Virkelig ringe og alt for dyre. Det virker som om der ikke er styr på noget.
Der var også andre gæster der var utilfredse. Og maden var igen af ringe kvalitet og vi måtte igen vente længe på at den kom. Det virkede igen som halvfabrikata kun forretten var nogenlunde.
Dekorationerne var virkelig stemnings skabende og stuerne og værelserne var hyggeligt indrettede.
Jeg håber at der i fremtiden vil blive rettet op på det . Rammer er der jo men lige nu bliver de ikke fyldt ud.
Med venlig hilsen Lena Albertsen

24 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg med familie (12 Pers.)

Jeg med familie (12 Pers.), har tilbragt hele julen på slottet. Fantastisk oplevelse med max. julepyntet overalt. Dejlig mad alle dage. Venlig og hjælpsom betjening.
Kan virkelig anbefales.
Grethe J
Svendborg

24 dicembre 2024

…toppen af kransekagen

Vi var 5 gæster der nød et suverænt forkælelsesophold i fantastiske omgivelser Mad og vin var aldeles fremragende og en vegansk menu ligeledes helt i top. Vi malede november i alle farver!
Et perfekt sted at fejre en hvilken som helst begivenhed:-)

9 novembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Hotellet ligger i hyggelige omgivelser

Hotellet ligger i hyggelige omgivelser, flot park.
Værelserne er slidte og badeværelset direkte ulækker, med gardiner(hvide) der var møgbeskidte trængte virkelig til bøde renovering og rengøring.
Maden var ok, men betjeningen virkelig dårligt, der blev ikke fulgt op på vinmenu og bad vi om vin gik der lang tid, det virkede som om det glemte gæsterne.
Vi havde på forhånd nævnt 1 glutenfri, det fin vi også i brødet, men ved osteanretning, blev kiksene bare taget fra og ikke erstattet med andet.
Ved hjemrejse var der sat ekstra kaffe og kage på, nævnte det ikke var spist kage på grund af gluten allergi, fik så bare at vide der var glutenfri kage hvis jeg havde henvendt mig til personalet, men det var der ingen der havde oplyst os om.
Til morgenmad fik jeg at vide der kun var 1 glutenfri bolle tilbage, så det må man så nøjes med mens andre får både, brød, boller, toastbrød, kringle og pandekager og prisen er den samme.
Lever ikke op til betegnelsen slotsophold.

13 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Vi havde købt en overnatning med…

Vi havde købt en overnatning med morgenmad, og havde en forventning om, at få et hyggeligt ophold. Slottet reklamerer med et godt køkken med gode vine til, og lidt før vi ankom, fik vi en mail, hvor vi blev budt velkommen og igen reklamerede for deres køkken. Da vi ankom, fik vi besked på at køkkenet var lukket søndag og mandag, så vi måtte køre 8 km for at få en kop kaffe. På hjemmesiden står der slottet har åbent alle dage. Dårlig information.
Værelset var udmærket, men fjernsynet virkede ikke.

8 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Det er svært at genkende de negative…

Det er svært at genkende de negative anmeldelser af Hvedholm. Nuvel - der er mange slidte steder, men værelser, service og mad var helt ok.
Vi fik to lækre retter til aften, og både drikkevarer og den efterfølgende kaffe i salonen var iorden. Og det hele serveret med en venlig tone.
Morgenmaden omfattede æg, bacon, pålæg, pandekager osv sluttende med hjemmebagt kringle !

Og så må man tage dejligste fynske æbler med hjem fra parken.
Dejligt, at de gamle bygninger bliver brugt.
Vi kommer tilbage.

20 settembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più