Valutata 5 stelle su 5

Wat een top-product! We bestelden een HUYSZ als gezin voor opa en oma. Het resultaat maakte de hele familie stil en emotioneel. Zoveel mooie herinneringen aan ons ouderlijk huis. Mijn vader bestelde g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We wilden een tekening van Huysz graag gebruiken voor een rouwkaart. Ze gaven direct toestemming en stuurden een hoge resolutie pdf gratis toe. Daarna heb ik de tekening nog besteld voor aan de muu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op de vt wonenbeurs de tekening besteld. Daarna een paar foto’s gestuurd en via de mail nog wat extra foto’s. De eerste en tweede tekening die we ter goedkeuring kregen was nog niet naar tevredenheid... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di poster
  3. Negozio di quadri

Scritti dall'azienda

Bijna niets zo persoonlijk als het huis waar je woont, waar je studeerde of waar je opgroeide. HUYSZ maakt huisportretten in strakke zwarte lijnen. Voor aan je eigen muur of als cadeau.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,6

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden met het eindresultaat

Heel tevreden met het eindresultaat. We kregen het ingelijste portret netjes verpakt toegestuurd binnen enkele dagen.

Makkelijke site, makkelijk bestellen, mooi resultaat. ❤️❤️

11 agosto 2025
Valutata 3 stelle su 5

In de orderbevestiging wordt gesteld…

In de orderbevestiging wordt gesteld dat de order binnen een aantal dagen verzonden wordt. Als die termijn ruimschoots is verstreken probeer ik contact met jullie te krijgen. De dames van het call center zijn aardig maar gaan navragen wat de status is van de order. Geen enkele reactie, nog een keer bellen en ook nu geen reactie maar dan opeens van DHL bericht dat mijn bestelling eraan komt. Heel blij mee maar wel bijzonder.

11 luglio 2025

Mooie tekening, moeizaam bestelproces

De tekening is heel mooi geworden en ben er heel blij mee! Het bestelproces ging helaas niet zo soepel. Een levertijd van 3-5 werkdagen werd uiteindelijk bijna 1,5 maand. Meerdere malen in contact proberen te komen en na diverse mailtje, telefoontjes en chats uiteindelijk met Noa zelf contact en dat was heel goed, die zat er wel achteraan. Werd eindelijk de tekening opgestuurd, was het de verkeerde lijst. Werd ook wel weer opgelost. Kortom; kwaliteit van tekening heel goed, maar bestelproces een stuk minder soepel.

26 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Helaas heb ik na 2 weken na de…

Helaas heb ik na 2 weken na de bestelling én betaling nog niets gehoord of gezien. Allereerst ontving ik geen bevestiging. Die heb ik dan als korte reactie op mijn email uiteindelijk wel ontvangen. Maar nu wacht ik nog steeds op een proefdruk en geen antwoord op mijn email. Geeft geen goed gevoel......

29 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Helaas geen goede service en zeer trage levering

Helaas geen goede ervaring qua service en hetvoldoen aan de zelf benoemde leveringstermijn op eigen website. En ondanks een prijzige tekening, moet alle initiatief vanuit de klant komen.
De eerste draft heb ik gekregen nadat ik zelf na 8 werkdagen een mail heb gestuurd met de vraag of mijn bestelling goed was aangekomen. Op deze mail wel een mooi eerste ontwerp gekregen, helaas zonder excuus over het verstrijken van de termijn. Het eerste ontwerp kwam niet geheel in detail overeen met de realiteit en foto. Dit hebben we terug gekoppeld met een beschrijving en nog een foto. Helaas, nu na nogmaals 20 werkdagen, wachten we nog steeds op een reactie van Huysz.

19 gennaio 2025

Super ervaring

Supersnelle reactie op mail met een vraag en hierna supersnelle levering ondanks de kerstperiode! En iedereen heel blij met schilderij van huysz van het ouderlijk huis! Top service en superleuk idee voor aan de muur!!

Valutata 5 stelle su 5

Goede , snelle, duidelijke communicatie..mooie tekening ontvangen. Eerste woning van mijn zoon en schoondochter. Ze waren erg blij met het cadeau

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk bedrijf met prachtige illustraties

Daarna heb ik de tekening nog besteld voor aan de muur als een prachtige herinnering.
Hele fijne communicatie. Nogmaals dank!

23 dicembre 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più