Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland. Recensioni 1.767

TrustScore 5 su 5

5,0

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik was enorm onder de indruk van het vakmanschap, de vriendelijkheid, de behulpzaamheid en het ruimtelijk inzicht van de chauffeur/bediener van de lift. Het bedrijf valt heel erg aan te raden.

Valutata 5 stelle su 5

Onze ervaring met Huurverhuislift.nl was top. We moesten een grote bank naar beneden verhuizen en een nieuwe bank naar boven krijgen, en dat ging allemaal zonder problemen. De lift was zelfs eerder... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Installazione e manutenzione ascensori
  2. Servizio di trasloco e immagazzinamento
  3. Impresa di traslochi
  4. Azienda di autotrasporti

Informazioni su Huurverhuislift.nl bemande verhuisliftenverhuur Nederland.

Scritti dall'azienda

Beschrijving van de afbeelding

Huurverhuislift.nl: uw toonaangevende specialist in de verhuur van bemande verhuisliften. Bij ons krijgt u meer dan alleen een lift; elke verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer die actief meewerkt om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Als marktleider bieden wij ongeëvenaarde volledige assistentie bij al uw verhuiswerkzaamheden. Wij bedienen zowel zakelijke klanten als particulieren, en zetten ons volledig in om elke verhuizing, groot of klein, tot een succes te maken. Kies voor Huurverhuislift.nl, waar kwaliteit, ervaring en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Zakelijke Offerte

Particuliere aanvraag? Vul het formulier hier aan de linkerzijde van deze pagina in. U kunt zo op een eenvoudige en snelle manier als particulier een verhuislift aanvragen. Uiteraard kunt u ook direct bellen naar onze algemene planning via: 088-6185300.

Particulieren Offerte

Paul Brughuis en Peter Snoeijs, twee ervaren veteranen in de verhuisbranche, zetten in 1989 een baanbrekende stap in de Nederlandse verhuisindustrie met de lancering van Huurverhuislift.nl. Na jarenlange ervaring in traditionele verhuizingen, zagen ze een unieke kans om de verhuismarkt te transformeren door zich te specialiseren in bemande verhuisliften, een dienst die destijds in Nederland vrij uniek was.

Over ons

Wij hebben vaste en lage tarieven met een uitstekende service. Bij ons huurt u standaard een bemande verhuislift, dit is bij de prijs inbegrepen. U wordt altijd geholpen door een ervaren en meewerkende verhuizer die ervoor zorgt dat alles veilig verloopt. Voor last-minute opdrachten (zelfde dag) berekenen wij standaard een toeslag van 25,- euro op het reguliere tarief.

Bekijk onze tarieven

Wij zijn makkelijk en snel te bereiken en kunnen u op verschillende manier te woord staan. Via het aanvraagformulier op de website, telefonisch of via WhatsApp.

Neem contact op

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Oerhollands superefficient betrouwbaar en supervriendelijk

We warwn ewn beetje zenuwachtig of het zou lukke gezien de mate van de meubels en afstand van de raam naar de weg maar toen Danny kwam werden we gelijk gerustgesteld en in een mum van tijd (40 minuten) was al het meubelair niet alleen naar beneden gebracht maar Danny heeft ook megeholpen om het naar de vrachtwagen te rijden. Hij gaf ook bruikbaar advies hoe te handelen waardoor alles zo licht en makkelijk naar bended ging. 5 sterren ++ voor Danny. Daarnaaat 5 sterren ook voor de klante dienst want we moesten 1 keer annuleren en het was met volle klantvriendelijkheid geen probleem. Gewoon dienstverlening zoals 50 jaar geleden. Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen.

29 aprile 2026

Beste Eric,

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat jullie in eerste instantie wat spanning hadden over de situatie, maar dat Danny jullie direct wist gerust te stellen. Dat is precies waar wij voor staan: meedenken, zekerheid bieden en het werk veilig en efficiënt uitvoeren — ook als de omstandigheden uitdagend zijn.

Mooi dat alles binnen korte tijd geregeld was en dat Danny daarnaast ook heeft geholpen met het verplaatsen naar de vrachtwagen en praktisch advies heeft gegeven. Ik geef de complimenten zeker aan hem door.

Ook goed om te horen dat het contact met onze klantenservice rondom de annulering prettig is verlopen. Flexibiliteit en duidelijke communicatie vinden wij belangrijk.

Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige service!

23 aprile 2026

Goede begeleiding!

Op 28 maart een top service gehad in Amsterdam van Huurverhuislift!!
Ging allemaal erg soepel, fijne communicatie en goede begeleiding.

Complimenten voor Cristoph!

28 marzo 2026

Behulpzaam en duidelijke communicatie

Peter heeft ons heel goed geholpen bij onze verhuizing. Los van het omhoog sturen van onze zware meubels, hielp hij ook met het tillen van de zwaardere meubels. Dat was heel helpend. Later op de dag bleek dat we de verhuislift nóg een keer nodig hadden voor een tweede lading en zelfs zo last minute was dit nog mogelijk. De communicatie met huurverhuislift.nl verliep soepel, transparant en duidelijk. Ze waren altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen. Al met al een zeer positieve ervaring. Dank!

23 marzo 2026

Goede ervaring

Was ruim op tijd en de verhuizer die meehielp was echt een topper. Maakte het een stuk makkelijker voor mij. Goede ervaring!

28 marzo 2026

Beste Do,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de 5 sterren!
Fijn om te horen dat alles in Veenendaal soepel is verlopen en dat onze verhuizer je goed heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor.

Mocht je ons in de toekomst nog eens nodig hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Gewoon goed !

Gewoon alles prima.
Snelheid +
Service +

3 marzo 2026

Beste W.B. van Dongen,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en de fijne woorden over onze snelheid en service. Daar doen we het voor!

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Top geregeld!

Top geregeld!! Op tijd. Service gericht.

9 marzo 2026

Beste Patrick,

Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in onze service in Veenendaal!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je onze punctualiteit en servicegerichtheid zo hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Graag tot een volgende keer!

Peter Snoeijs

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Chris kwam ons helpen en deed dat zo goed en lief. We hebben alles super snel kunnen verhuizen.Erg tevreden!

Beste Ellie,

Hartelijk dank voor je mooie review en het vertrouwen in onze service in Amsterdam!

Fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat alles snel en soepel is verlopen. Mooi dat Chris je zo goed heeft kunnen helpen – ik geef het compliment zeker aan hem door.

Graag tot een volgende keer!

Peter Snoeijs

Super service

Super service, meedenken in oplossingen, snelle reactie, goede prijs

27 marzo 2026

Beste Anika,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat je onze service, het meedenken en de snelle reactie zo hebt ervaren. Daar doen we het voor. Mooi dat we je goed hebben kunnen helpen tegen een goede prijs.

Mocht je in de toekomst nog eens een verhuislift nodig hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

2e verdieping leeghalen (in 35 min)

Op tijd, vopgens afspraak en uitermate vriendelijke en benhulpzame medewerker.

21 marzo 2026

Beste Gerard Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze medewerker als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog eens gebruik willen maken van onze service, staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Geweldige service

Geweldige service, ontzettend aardige kerel,erg behulpzaam!

24 marzo 2026

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat u onze service als prettig en behulpzaam heeft ervaren. We doen er altijd alles aan om het werk soepel en zorgvuldig te laten verlopen, dus dit waarderen we enorm.

Mocht u in de toekomst nog eens hulp nodig hebben, staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Op tijd en meehelpen

Op tijd en meehelpen. Vriendelijke mensen.

14 marzo 2026

Beste Bokx,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles op tijd verliep en dat onze medewerkers goed hebben kunnen meehelpen. Daar doen we het voor.

We stellen het zeer op prijs dat u onze service en vriendelijkheid benoemt. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader voor een snelle verhuizing

Buiten de perfect time management werkt en denkt de chauffeur goed mee met het lossen van je meubels. Echt een aanrader!

Beste Erik,

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat zowel de planning als het meedenken tijdens het lossen zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor: niet alleen op tijd zijn, maar ook echt helpen zodat alles soepel verloopt.

Bedankt voor de aanbeveling en graag tot een volgende keer!

Huurverhuislift.nl

Pris kwaliteit uitstekend

Pris kwaliteit uitstekend

13 marzo 2026

Beste Kerim,

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview en de vriendelijke woorden over onze prijs-kwaliteitverhouding. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

We helpen je in de toekomst natuurlijk graag weer.

Valutata 5 stelle su 5

Aardige behulpzame liftbediende die ons…

Aardige behulpzame liftbediende die ons heeft geholpen om bank en wasmachine naar beneden helpen te krijgen.

Beste Sebastiaan,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze liftbediende u goed heeft kunnen helpen met het naar beneden krijgen van de bank en de wasmachine.

Mocht u in de toekomst nog eens een verhuislift nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Snelle communicatie

Snelle communicatie, goede prijs en zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur!

Beste Suus,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle communicatie, de prijs en de service van onze chauffeur. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog eens een verhuislift nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag weer.

Team Huurverhuislift.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più