Valutata 5 stelle su 5

Persoonlijk contact, heel snelle levering, stevige box met volledige inhoud en duidelijke uitleg. Retouretiket en clips voor het terugsturen. Direct reactie dat het weer bij hen is aangekomen. Kortom,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via huurnu.nl een abraham ouwe l*l besteld. Dit was de goedkoopste en ook de beste service. Het product wel snel geleverd in een goede box en incl een gebruiksaanwijzing. Er zat ook een retoursticker... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle gemakkelijke levering en retour service voor de lasergame. Hele duidelijke instructies erbij en de kinderen hebben er veel plezier aan beleefd. Zou het zeker aanraden voor een kinderfeestje met... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Set was perfect hadden 12 guns en vestjes gehuurt werkte allemaal perfect zaten zelfs nog extra guns bij en extra vestje en lading extra batterijen deze niet nodig gehad. de jongens heerlijk middag... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia per il noleggio di attrezzature

Scritti dall'azienda

Huurnu.nl is dé specialist in verhuur van feest- en partijbenodigdheden. Of je nu een klein verjaardagsfeestje viert, een bedrijfsuitje of een groots evenement organiseert, bij Huurnu.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van spannende Archery Tag-sets, interactieve lasergames tot rookmachines en sfeervolle Silent Disco apparatuur. Met onze producten maak je van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat de verhuur soepel en flexibel verloopt, zodat jij je volledig kan concentreren op het genieten van jouw evenement. Bij Huurnu.nl staan service en klanttevredenheid voorop. Wij leveren door heel Nederland en bieden op maat gemaakte pakketten, afgestemd op jouw wensen en budget. Wij hebben het juiste materiaal in huis om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Kies voor Huurnu.nl en maak van jouw feest iets bijzonders!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service en guns werken perfect SuperFeestje

Set was perfect hadden 12 guns en vestjes gehuurt werkte allemaal perfect zaten zelfs nog extra guns bij en extra vestje en lading extra batterijen deze niet nodig gehad. de jongens heerlijk middag gelasergamed
Service was meer dan perfect feestje was woensdag maar door problemen van postNL was het maandag nog niet geleverd toen hebben ze kosteloos nog set via eigenkoerier gestuurd! (maar goed want de postnl set kwam pas woensdag laat op de middag pas aan) maar daar kan Huurnu.nl niks aan doen maar toch hebben ze dit meer dan correct opgelost zo tof!
vriendelijk personeel aan de telefoon en op de email.

5 agosto 2025

Ik was verrast over de…

Ik was verrast over de professionaliteit van het materiaal! Echt leuk voor jong en oud! Wij hebben het gedaan met een feestje van groep 8. Er zijn op de site allerlei spelvormen te vinden, maar je kunt zelf ook alles bedenken. De service is ook positief en de communicatie fijn! Werkt heel goed!

3 luglio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Archerytagset was heel goed

De archerytag set was van hoge kwaliteit, en de pakketjes waren snel verzonden. Echter stoor ik me mateloos aan de 3 mails die ik heb ontvangen met de vraag of ik een review achter zou willen laten. Ook was 1 van de pakketjes op het factuuradres afgeleverd en niet op het aangegeven pakketpunt.

1 luglio 2025

Top ervaring

Top ervaring! Alles netjes en op tijd aangeleverd. We kwamen er vlak van te voren achter dat we een lasergame te weinig hadden besteld. Werd nog netjes in de bestelling meegenomen! Echt een aanrader!

2 luglio 2025

Top-ervaring

Snelle levering, netjes en compleet en scherpe prijs. Ook het terugsturen was heel gemakkelijk. Top-ervaring!

25 giugno 2025

Snelle en goede service

Het was heel eenvoudig om een kist vol laserpistooltjes te huren voor een kinderfeestje. De kist werd snel geleverd bij een afgiftepunt en alles was compleet netjes verzorgd. Zeker een aanrader!

30 maggio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più