Veldig bra kvalitet på lappene. Utrolig enkelt å feste på! Etter et vask sitter lappen helt utmerket. Ikke noen forandringer i farge og kvalitet. Hvis det ikke blir noen endringer etter flere v... Leggi di più
Bestillingen gikk knirkefritt og jeg fikk produktene i en fei uten forsinkelser. Veldig brukervennlig nettside med bra funksjonalitet (for eksempelvis å designe øl-etiketter). Etikettene er av god... Leggi di più
Jeg er veldig fornøyd med vannflaskene vi har kjøpt. Veldig fine farger og veldig fin tekst. De er gode å drikke av. Det 10 dager fra bestilling til den kom i postkassa og det er ganske raskt. Lett å... Leggi di più
Dette er den fjerde vesten jeg kjøper. Jentungen vokser så fort. Men nå kjøpte jeg voksen XS til min 7åring som er 129 på strømpelesten. Den skal jo passe utenpå vinterdress! Ble helt perfekt. Ras... Leggi di più
Huskd leverer alt fra navnelapper og refleksvester til russeklær. Vi selger på nett og fra våre lokaler på Randaberg i Rogaland. Våre strykefrie navnelapper er av høy kvalitet og tåler vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin. Vi har refleksvester med ekstra sterke sømmer, for daglig bruk i barnehage. Vestene er laget av resirkulerte materialer og har alle godkjenninger. Bedriftsmarkedet i Rogaland handler profilering hos Huskd, alt fra rollups, visittkort til foliering av bil og skilter.
Ikke fornøyd?
Ta kontakt med oss i dag!
Randabergveien 300B, 4073, Randaberg, Norvegia
- ordre@huskd.no
- huskd.no
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
God kvalitet og rask levering
Veldig fornøyd
Rask levering og som før super kvalitet.
Har erfaring fra tidligere med disse navnelappene og de ramler sjeldent av i vask.
Bestilling av flaskeetketter
+Rask ekspedering av ordre.
+Veldig bra kvalitet på produktet.
-Hadde behov for å snakke med dem ang. detaljer på min bestilling, men svarte ikke på mail eller tlf.
-dyre produkter
Alt for små bokstaver
Kvaliteten på vesten virker god. Men bokstavene trykket på er så små, at de ble vanskelig å lese. På avstand, er det umulig å lese bokstavene, og det var hele poenget for oss (trykket på «vis hensyn»).
Enkelt og tydelig!
Flott vest med navn ,som jeg bruker på…
Flott vest med navn ,som jeg bruker på jobb ved inspeksjoner og utetid på skolen og sf0
Rask levering
veldig fornøyd
Fikk bestilt det jeg trengte og ville ha. Gode priser og rast levering.