Hundstaff Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Ich kann leider nur 2 Sterne geben und die beziehen sich auf das Material und Design vom Geschirr. (Obwohl ich sagen muss das es sehr schwer ist und doch auch schon ziemlich teuer) Leider is... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Falsche Leine erhalten. Hab mit dem Support geschrieben, dass ich keine Rücksendegebühr für ihren Fehler bezahle. Erstmal Verständnisvoller Support. Geld erhalten aber 15€ zu wenig. Ich nochmal geschr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bästa stället! 🥰 Enda minuset är att halsbanden med silver detaljer är "glansiga" medans spännet på kopplet är i matt silver. Hade gärna sett att dom " matchar " 😊 Köpte mitt halsband och ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt starka, snygga och hållbara hundkoppel etc. Känns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rädd att kopplet lossnar, går sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda ägare som älskar al... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

186 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 7% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

32 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Hjälpsamma och kunniga, gör det där lilla extra för kunden.

9 gennaio 2022

Risposta di Hundstaff

Tack för din recension! Jätte kul att höra att ni blev nöjda :)
Önskar dig och Staffen en super dag ;)

Valutata 2 stelle su 5

Toimitus luvattiin 5-10 päivässä

Toimitus luvattiin 5-10 päivässä. Kesti kuitenkin yli kuukauden. Toimituksen myöhästymisestä ei ilmoitettu mitään vaan jouduin kyselemään s.postilla missä toimitus viipyy vai onko hukkunut matkalla. Seurantakoodi ei toiminut. Näytti vain, että lähtenyt ja matkalla.

6 gennaio 2022

Hello Seija!

I saw that you order during Black week, during black week he had longer delivery time. We sent out emails to our customers about this, have you not recvied it? Im sorry for the delay of the package, please let me know if you have any questions :)

Best regards

Snyggt och bra passform

Snyggt och bra passform. Gillar martingale halsbandet skarpt blir nog fler i framtiden!

3 gennaio 2022

Risposta di Hundstaff

Tack för din recension! Det är alltid kul att ha halsband i olika färger att variera mellan :) Önskar er en fantastisk dag :)

Valutata 5 stelle su 5

Alltid lika nöjd med deras…

Alltid lika nöjd med deras produkter.kommer å köpa mer saker här

1 gennaio 2022

Risposta di Hundstaff

Tack för ditt svar Patrik! Du är varmt välkommen åter, skulle du behöva hjälp med något så finns vi här för att hjälpa dig :)
Önskar er en super fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Bäst kvalité o utbud för starka hundar

Bäst kvalité o utbud för starka hundar, brukshundar o hundar med stort halsfång. Mkt proffsigt o vill du ha trygga halsband då har du hittat rätt.

31 dicembre 2021

Risposta di Hundstaff

Tack för din recension Andreas! Vi fokuserar på att leverera säkra & kvalitativa produkter, vilket passar utmärkt för större hundar.
Fantastiskt att du är nöjd, önskar dig och hunden en toppen dag :)

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt fint koppel och halsband

Fantastiskt fint koppel och halsband. Beställde speciallängd på kopplet och det fixade dem perfekt. Super bra service!!

26 dicembre 2021

Risposta di Hundstaff

Tack för din recension Malin! Vi syr alla våra produkter för hand i vår egna produktion, så vi kan näst intill sy allt :) Behöver du något special sytt i framtiden så hjälper vi dig gärna, önskar dig och hunden en super fin dag! :)

Älskar Hundstaff

Älskar Hundstaff. Bra kvalité och snyggt också. Finns ett halsband/koppel till varje tillfälle. :)

24 dicembre 2021

Risposta di Hundstaff

Så fint skrivet, tack för dina fina ord!❤️

Suverän kvalitet

Suverän kvalitet, kundbemötande på topp!

24 dicembre 2021

Risposta di Hundstaff

Tack för din recension Anna! Vi gör vårt bästa för att göra alla hundägare nöjda. Det värmer att läsa denna recension! 🥰

Grymma produkter

Grymma produkter! Slitstarka, säkra och snygga! Kundservicen är otrolig. ⭐🥰

Underbart att höra! 🥰
Önskar dig och hunden en super fin dag!

Världsklass

Produkter i världsklass med högsta kvalitet

Risposta di Hundstaff

Vårt mål är att leverera säkra produkter med hög kvalité, tack för din recension! Önskar dig en toppen dag :)

Fantastiskt fina produkter

Fantastiskt fina produkter, grym kvalite och hållbarhet! Kan varmt rekommendera!

Tack för din recension!
Fantastiskt att du kan rekommendera oss :) Vi är glada att ni är nöjda!

Valutata 5 stelle su 5

Bra kundservice och grym kvalité

Bra kundservice och grym kvalité! Efter 8år är halsbanden fortfarande som nya.

Risposta di Hundstaff

Tack för din recession! Fördelen med våra produkter är att man kan tvätta dem i tvättmaskinen, då blir de som nya :) Önskar dig en toppen dag!

Riktig bra kvalitativa grejer

Riktig bra kvalitativa grejer! Kommer 100% handla här igen" Ha en bra dag ! :)

Risposta di Hundstaff

Tack för ditt svar! Kul att du och hunden är nöjda! Ni är varmt välkomna åter :)

Så nöjd med Hundstaffs produkter

Så nöjd med Hundstaffs produkter, och kundservicen är på top, fick alla mina svar direkt! Rekommenderar starkt:)

Risposta di Hundstaff

Tack för ditt svar! Kul att höra, vi finns alltid här för att hjälpa alla hundägare :)

Eva Hundstaff

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più