Ich kann leider nur 2 Sterne geben und die beziehen sich auf das Material und Design vom Geschirr. (Obwohl ich sagen muss das es sehr schwer ist und doch auch schon ziemlich teuer) Leider is... Leggi di più
Falsche Leine erhalten. Hab mit dem Support geschrieben, dass ich keine Rücksendegebühr für ihren Fehler bezahle. Erstmal Verständnisvoller Support. Geld erhalten aber 15€ zu wenig. Ich nochmal geschr... Leggi di più
Bästa stället! 🥰 Enda minuset är att halsbanden med silver detaljer är "glansiga" medans spännet på kopplet är i matt silver. Hade gärna sett att dom " matchar " 😊 Köpte mitt halsband och ko... Leggi di più
Otroligt starka, snygga och hållbara hundkoppel etc. Känns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rädd att kopplet lossnar, går sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda ägare som älskar al... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.
grönfiksgatan 4, 254 63, Helsingborg, Svezia
- 0735532949
- info@hundstaff.se
- hundstaff.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 7% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Hållbara och snygga produkter
Hållbara och snygga produkter, samt grym kundservice 👌🏻
Bästa hundtillbehören på marknaden
Bästa hundtillbehören på marknaden. Snygga, praktiska och säkra produkter för alla olika tillfällen!💥
Bästa
Kvalitet, bekvämlighet och grym kundservice.
Älskar hundstaff!
11/10⭐️
Både jag och min hund älskar deras produkter! Framförallt halsbanden, dem är perfekta!
Multiväktarkopplet = lifesaver
Multiväktarkopplet är verkligen en lifesaver när man skadat ena armen 🙏🏻 dessutom av bästa kvalite. Kopplet ser fortfarande ut som nytt ett år senare.
Älskar hundstaffs produkter 🤩 alla mina…
Älskar hundstaffs produkter 🤩 alla mina hundar har både selar och koppel 🎉😍
Så nöjd 🌟
Använt hundstaffs produkter under flera års tid och är så nöjd!
Hållbara, snygga och bra utbud på deras hemsida!
10/10 🌟🌟🌟🌟
Älskar Hundstaffs produkter
Älskar Hundstaffs produkter! Alltid lika nöjd
Jag och mina hundar älskar hundstaff
Jag och mina hundar älskar hundstaff, det är det enda jag använder till mina vovvar. Snygga, slitstarka, hållbara produkter med massa olika funktioner. Kan inte rekommendera dom nog 🙏🏼
Supernöjd med Hundstaff!
Supernöjd med Hundstaffs produkter som jag använder till min staffetjej! Att man kan välja tillval och anpassa efter de behov man har är toppen, och att allt är så snyggt är ett stort plus!
Hundstaffs produkter är hållbara och…
Hundstaffs produkter är hållbara och uthållighetstestade! Med deras fantastiska kvalité kommer även ur snygga produkter som går att personlighets anpassa för att passa alla hundar och storlekar ! Rekommenderar start :)
Ni med stora hundar, handla här!!
Det bästa med Hundstaff är att de har produkter som passar och tål min Nala som är en Cane Corso. Det är få företag som faktiskt har den hållbarheten och slitsäkerheten som hundstaffs produkter!
Så nöjd med våra halsband från…
Så nöjd med våra halsband från Hundstaff! Topp med valbar bredd för hund som gärna drar och kraftiga spännen som passar starka hundar! Dessutom kan man få namn på och bästa av allt man kan välja & vraka bland massa färger och kombinationer!
Handlat av hundstaff i 10 år och finns…
Handlat av hundstaff i 10 år och finns en anledning! Dom är bäst på marknaden för amstaff!
Aldrig nått tvivel på att de är…
Aldrig nått tvivel på att de är hundstaffs hemsida jag går in på när jag vill uppgradera garderoben till hundarna 😍❤️
Användt deras produkter i många år på olika hundar och alltid lika nöjd 🫶🏽
Min hund och jag älskar hundstaffs…
Min hund och jag älskar hundstaffs produkter!😍
Man känner sig säker på att grejerna håller för en stark hund och att man alltid får bra kvalitet. Snygga produkter är det också!
Är alltid lika nöjd med Hundstaff
Är alltid lika nöjd med Hundstaff! Dom har verkligen allt man behöver till sin hund och man kan alltid lita på deras produkter imed att dom är uthållighets testade! Hundstaff har hjälpt mig och mina hundar väldigt mycket i vardagen:)
Köpt nytt halsband till min Charlie när…
Köpt nytt halsband till min Charlie när han fyllde 8år o alltså jag är såååååå nöjd servicen personalen så bra. Har väktarkoppel sen innan o det har hjälpt mig med mina atros fingrar så mkt lättare att hålla mitt vilddjur o vi får en annan kontakt. Jag kan inte nog rekommendera hundstaff.se dom är bäst haft hund I hela mitt liv o dessa saker önskar jag fanns för 40 år sen. Mvh Jenny och Charlie
Hemskt att de genom samarbeten öppet…
Hemskt att de genom samarbeten öppet stöttar och sponsrar kupering av hund. Det är ju självklart olagligt i Sverige och utöver det smärtsamt och totalt, TOTALT onödigt och bara för människans ögas skull. Lite ironiskt för att företag som säger sig inriktas på säkerhet i samband med hund.

Risposta di Hundstaff
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.