Hundeverden Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fine produkter og hurtig levering. Spændende og lidt anderledes udvalg af gode kvalitetsprodukter. Vores store hvalp er allerede helt vild med Ficcaro godbidderne. Vil helt sikkert handle hos H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Handlet her et par gange. Hurtig forsendelse, ingen bøvl - blot ligetil. Dejlige produkter :) købte smagekasse til min hvalp- de lækreste naturgumleting! Så vi har siden købt forskellige ting lignend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Åge glæder sig hver måned, til at modtage kassen med godbidder,super kvalitet,som bliver indtaget med glæde.. Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandører og så er de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ledte efter en side med EU produceret natursnacks, da jeg går op i at mine hunde får noget godt og ikke en masse 'skrammel' besluttede mig for at prøve Hundeverden. Kan kun sige at vi er meget tilfred... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Kvalitetsudstyr til hund og hundeejer. På webshoppen finder du hundelegetøj til hygge, aktivering og træning. Her er især fokus på holdbart legetøj, som er produceret af kvalitetsmaterialer, der kan holde til hundeleg og hundetænder. Legetøj til aktivering af din hund i hjemmet eller udendørs, eksempelvis til flydelegetøj hundesvømning eller legetøj og belønningslegetøj til hundetræning, fx agility eller andre former for hundesport. Vi tilbyder også et bredt udvalg af sunde og naturlige godbidder og snacks til hunde. De er primært tørrede snacks samt godbidder uden kunstige tilsætningsstoffer baseret på naturlige proteinkilder. Du finder også forskellige godbidder til hundetræning, træningspølser som du selv kan skærer i tern, der passer til din hunds størrelse. Vi har desuden et godt udvalg af hundeudstyr i god kvalitet; seler, snore, halsbånd, samt diverse tilbehør til hundeturen, og du finder ligeledes forskellige naturligt producerede plejeprodukter, der kan give din hund velvære og pleje til pels, hud, poter, negle, m.m. Produkterne er personligt udvalgt i forhold til kvalitet, funktionalitet, design, holdbarhed og materialer. Vi har fokus på naturlighed, bæredygtige materialer og produktion i højsædet, så din hund får den bedste kvalitet. Vi leverer altid personlig service og rådgivning - og sælger udelukkende produkter, vi selv ville benytte. Som kunde på Hundeverden.dk kan du være sikker på en god kundeservice og produkter, vi kan stå inde for.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering af gode produkter

Hurtig levering af gode produkter som var effektivt pakket. Og endda med en lille personlig note :) Det var min første ordre hos Hundeverden.dk, men vil bestemt handle hos dem igen.

14 aprile 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Lasse! Jeg glæder mig til at byde dig velkommen som kunde igen.

Den hurtige service

Den hurtige service , muligheden for at købe allergi venlig fodder og godbidder til min allergi hund til en god pris og min hund er helt vild når vi får pakker derfra .

22 marzo 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak, Pia! Dejligt at høre at dine hunde er vilde med lækkerierne.

Valutata 5 stelle su 5

Fin butik og gode produkter

Fin butik og gode produkter. Kvaliteten er absolut helt i orden. God og grundig beskrivelse ved produkterne, det sætter jeg stor pris på!
En lille ting - er en smule skuffet over allergikassen jeg bestilte, synes personligt den var en lille smule fesen i indholdet. Den almindelige smagskasse levede til gengæld helt op til forventningerne.

1 marzo 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for din fine og uddybende anmeldelse, Marie. Jeg er ked af, hvis du ikke syntes om den allergivenlige smagekasse. Heldigvis er der nyt indhold i kassen hver måned, så jeg håber at kassen vil kunne friste dig igen i fremtiden.

Valutata 4 stelle su 5

Mega gode hunde sager guffer af…

Mega gode hunde sager guffer af naturligt , så godt.... ville ønske det var lidt billigere til man kunne købe ekstra...
👍👍👍🥰🥰🥰 ellers rigtig god service og behandling og pakning ... sødt kort med hilsen

21 febbraio 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for det flotte anmeldelse, Tina 👍 Ja desværre koster gode snacks produceret i Europa mere end de kinesiske - man ville ønske det ikke var sådan. Men så må man prøve at leve ud fra devisen "lidt, men godt" <3

/Camilla, Hundeverden.dk

Kun ros herfra!

Kun ros herfra!
Rigtig fine produkter. Naturlige og gode for de firbenede. Prisen er også til at være med på. Og hvor er det bare fint pakket ind også. Super personligt, med et kort hvor der er skrevet en lille hilsen på.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Camilla. Kan klart anbefales!🐾🤩

11 febbraio 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for din anmeldelse og din flotte anbefaling, Sabrina! Det sætter jeg stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds med kvaliteten af de…

Meget tilfreds med kvaliteten af de snacks jeg har købt til min hund.
De virker friske og i god kvalitet, hvilket ikke er en selvfølge med tørrede hundesnacks.
Godt udvalg.

Min hund er også kæmpe fan, og vi kommer helt sikkert til at handle her igen.

30 gennaio 2025

Risposta di Hundeverden

Rigtig dejligt at høre, at I er godt tilfredse med produkterne! Tusind tak for din flotte anmeldelse, Cecilia.

Valutata 5 stelle su 5

Åge glæder sig hver måned

Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandører og så er der bolcher med i smagekassen,kunder elsker gratis ting..
Keep up the good work...!!!

10 gennaio 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for de fem stjerner, Tonni og Åge! Der kommer helt sikkert goodies i kassen igen næste måned ;-)

Fantastiske godter

Fantastiske godter… Jeg er blot i tvivl om holdbarhedslængde mm.
Hunden er SÅ glad🐶

19 gennaio 2025

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for det flotte 5 stjerner, Tine!
Du kan altid se holdbarheden på de enkelte snacks på mærkaterne på den vedlagte indholdsseddel i kassen. Men jeg fremhæver gerne datoerne på sedlerne fremover, så de er nemmere at finde. Tak for input.

Valutata 5 stelle su 5

Lækre snacks i høj kvalitet

Altid en fornøjelse at handle hos hunde verden.
Høj kvalitet og god feedback.
Hundene elsker når der kommer en pakke til dem fra hundeverden.dk

28 novembre 2024

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for din fine anmeldelse, Niels Christian! Det er altid dejligt at høre, at hundene elsker produkterne.

Handler der gerne igen

Jeg er jo nok forvendt, men bestilte mine varer fredag formiddag og havde stadig intet hørt onsdag over middag, hvorfor jeg tillod mig at skrive og spørge til modtagelsen. Efter et par timer fik jeg så besked om at min vare var ekspederet - torsdag fik jeg svar på min mail, at mine varer var forsinkede og fredag modtog jeg så mine varer.
Jeg gad godt have haft besked om forsinkelsen allerede fredag eller mandag - men som sagt, er jeg jo nok bare forvendt med meget hurtig modtagelse = luksus"problem".
Svaret jeg fik var utrolig venligt og personligt og det samme var hilsenen som lå i pakken - derfor alligevel 5 stjerner.

17 gennaio 2025

Risposta di Hundeverden

Sikke en dejlig feedback og flot anmeldelse, Trine! Den er jeg mega glad for.
Jeg hader altid, når der lige er lidt problemer med en ordre eller forsendelse, og så bliver jeg bare ekstra glad, når det hele løser sig på en god måde, trods alt!
Jeg håber dine hunde bliver glade for legetøjet.

Valutata 5 stelle su 5

Min Lab Freja har været meget glad for…

Min Lab Freja har været meget glad for smags-kassen og især Nytårsaften benet var hun meget glad for og brugt meget tid på.
Kan klart anbefales. 🐾❤️

23 dicembre 2024

Risposta di Hundeverden

Tusind tak for din flotte anbefaling, Lena! Er glad for at både smagekasse og nytårsbenet var et hit hos Freja ❤️

/Camilla, Hundeverden.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più