Hundeskyen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Hurtig levering, og mine keramiske skåle var pakket så forsvarligt ind - virkelig trygt at handle hos hundeskyen 🐴🤩 Købte også rigeligt med snacks og en ny seng, og alt er godkendt af hunden. Dejl... Leggi di più

Fantastisk service og hurtig levering. Havde bestilt rigtig mange ting (+15). Desværre var der en af tingene som var forkert - og det kan ske. Jeg skrev at de ved en fejl havde sendt noget forkert ti... Leggi di più

Mega god service, sendt samme dag jeg bestilte, fik dem dagen efter. og hold op nogle gode foder beholdere, som er fødevaregodkendt. Skal have bestilt et par mere, når næste løn går ind) :)

Har handlet ved Hundeskyen, flere gange og altid er det hurtig levering og super service. Derudover har de også et godt udvalg i div. Ting til forkælelse af menneskes bedste ven 🐶. Jeg handler hel... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering.

Hurtig levering og gode ting man modtager.

24 gennaio 2023

Hej Jannie,

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du valgte at handle her :-)
Ønsker dig en god dag.

Hundeskyen

hurtig levering

15 gennaio 2023

Hej,

Tusinde tak for din anmeldelse! :-)
Ønsker dig en god dag.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, men ellers ikke noget udover det sædvanlige.

1 dicembre 2022

Hej Camilla,

Tak fordi du valgte at handle ved os, det er vi glade for :-)
Du har bestilt en foderspand og et skåleunderlag, som er nogle af vores topsælgere på shoppen. Håber selvfølgelig du har været tilfreds med produkterne :-)

Jeg kan se, at du har fået 10% i velkomstrabat, din pakke er afsendt samme dag som du bestilte og varen har været pakket omhyggeligt ind i b.la. kraftig boblefolie.
Jeg er ked af, at du ikke har følt dig helt tilfreds med købet og jeg vil derfor gerne vide, hvad du havde forventet yderligere eller hvad du tænker der skulle være gjort anderledes/mere af fra vores side :-)

God dag til dig!

Positiv oplevelse

Jeg modtog min ordre meget hurtigt og da jeg måtte sende retur var det nemt og pengene blev tilbage betalt hurtig

2 dicembre 2022

Hej Birgit,

Det var ærgerligt, at jakken ikke passede til din hund.
Men mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at du har været tilfreds med returnerings processen :-)

Hundeskyen

Perfekt!

Hurtig levering. Pakket godt ind.
Kvaliteten af produktet er i top.
En perfekt handel.

30 novembre 2022

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du valgte at handle ved os :-)
Det glæder mig du er tilfreds og skønt at høre du er tilfreds med indpakning (det bruges der meget tid på)

God dag til dig!

👍👍

Det hele kom hurtigt frem uden problemer 👍
Lidt dyrt at handle ved jer men ok 👍
Flere Gode tilbud er altid et hit 👍

30 novembre 2022

Hej Janni,

Tak for din anmeldelse og din bestilling! Håber du er tilfreds med din handel under Black Week :-)

Jeg er selvfølgelig ked af at høre, du synes vores produkter er dyre, det er ellers sjældent vi høre det :-)

Ønsker dig en rigtig god dag!

Hundeskyen.dk

Super stort udvalg , Fair priset hurtig levering

Super stort udvalg af gode, praktisk kvalitet produkter til fair priser..😃
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 novembre 2022

Hej Heidi,
Tusinde tak for din ordre og din rosende anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!
Ønsker dig en god aften!

Lækre produkter

Vi købte blandt andet transportbur og snor til vores nye hundehvalp. Det var hurtig ekspedition og virkelig lækre produkter. Vi kan varmt anbefale andre at handle ved Hundeskyen.

4 novembre 2022

Hej Kirsten,

Tak for din bestilling og billedet af Bamse!
God aften!

Alt levede op til mine forventninger

Alt levede op til mine forventninger, god indpakning og hurtig levering. Super tilfreds.

18 ottobre 2022

Hej Hanne,

Jeg er så glad for at læse din anmeldelse! Tusinde tak for det!
Der bliver brugt lang tid på indpakning, så super dejligt at høre du er tilfreds med det :-)

Ønsker dig en god dag!

Hundeskyen.dk

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito