Hurtig levering, og mine keramiske skåle var pakket så forsvarligt ind - virkelig trygt at handle hos hundeskyen 🐴🤩 Købte også rigeligt med snacks og en ny seng, og alt er godkendt af hunden. Dejl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk service og hurtig levering. Havde bestilt rigtig mange ting (+15). Desværre var der en af tingene som var forkert - og det kan ske. Jeg skrev at de ved en fejl havde sendt noget forkert ti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mega god service, sendt samme dag jeg bestilte, fik dem dagen efter. og hold op nogle gode foder beholdere, som er fødevaregodkendt. Skal have bestilt et par mere, når næste løn går ind) :)
L'azienda ha risposto
Har handlet ved Hundeskyen, flere gange og altid er det hurtig levering og super service. Derudover har de også et godt udvalg i div. Ting til forkælelse af menneskes bedste ven 🐶. Jeg handler hel... Leggi di più
Drammelstrupvej 293, 8355, Solbjerg, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Pakken kom rigtig hurtigt og var fint emballeret 😊

Risposta di Hundeskyen
Nemt og let at bestille - havde beholderen 2 efter efter bestelling.

Risposta di Hundeskyen
Jeg handler helt sikkert hos Hundeskyen igen, og kan klart anbefale andre og handler hos dem.

Risposta di Hundeskyen
Jeg fik pakken som lovede perfekt
Handler gerne der ingen 👍

Risposta di Hundeskyen
Hurtig levering og god information.
Jeg vil helt sikkert handle med Hundeskyen igen.

Risposta di Hundeskyen
Hurtigt levering bestiller torsdag aften modtager de lørdag opbevarings beholder til hundemad . Lever 💯%op til forventningerne

Til Hundeskyen.
Tak for hurtigt levering af slikkepinde og foderspand. Begge dele er et hit.. min hund er vild med slikkepindene og jeg er vild med foderspanden😉
Mvh Pia

Risposta di Hundeskyen
Dårlig produkt og påståelig kundeservice.
Nedladende svar og masser af selvmodsigelser fra Hundeskyen.
De fortæller at det næsten ikke kan svare sig at sende produktet retur for det kommer stort set altid retur ødelagt. Men samtidig fejler det ingenting og ingen har før returneret det...
Alt dette lugter langt væk af at de ikke gider behandle en reklamation uden at de selv optrapper konflikten...og faktisk fortæller os at vælger vi at returnere varen så får vi ikke pengene tilbage. Selv inden for reklamationsfristen og fortrydelsesfrist.
Reklamationen nægter de også at tage imod for ingen har før klaget over produktet og så kan vores heller ikke have fejl ( ?!!! )
Det havde været klædeligt at læse det kunden skriver som bekymring i stedet for at dreje og overdrive det vi har skrevet.
Vi har selv en udmærket kopi af det vi reelt skrev og ikke de ord I drejede det til.
Men de behøver heldigvis ikke at bekymre sig om at skulle forholde sig til vores familie igen.
FLOT og Held og lykke med Gdpr og jeres kundedatabase 😉
Og selvfølgelig drejer I alting igen.
Du padler bare videre. Det er ok.❤

Risposta di Hundeskyen
Stor ros for god service
Jeg havde købt en foderspand der desværre var gået i stykker under transport. Jeg ringede til hundeskyen og det var de kede af 3 dage efter havde jeg en ny foderspand så stor ros fra mig

Risposta di Hundeskyen
Altid en fornøjelse og handle hos dem. De har nogle fine ting, til fine priser.

Risposta di Hundeskyen
Fik den bestilte hundejakke lynhurtigt- kan absolut anbefales

Risposta di Hundeskyen
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.