Hundetræning hos Hundamen er i topklasse! Jeg har sammen med mine hunde, Max knap 8 årig Golden og Mini knap 3 årig labrador, deltaget i første af 5 undervisningstimer hos Hundedamen. Super kompetent... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Online undervisning med Christin over zoom. Jeg havde bedt min søn og svigerdatter om at tage en snak med Hundedamen.dk for at støtte deres skønne Maisie, som er en blandingshund. Over zoom med os a... Leggi di più
Tak for endnu en omgang MEGA FANTASTISK hundetræning. Som hundeejer lærer man simpelthen et "way of life" med hunde, som man kærligt, men bestemt bliver indført i under træningen. Man opdager det nærm... Leggi di più
Vi havde vores dejlig hund til hvalpetræning hos hundedamen. Og det overgik alle vores forventning. Meget professionel og dejlig atmosfærer. Vi måtte desværre efter nogle måneder af med vores dejlig h... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Mit navn er Christin Pfeiffer Agerkvist og jeg kalder mig selv for Hundedamen. Jeg er professionel hundeinstruktør og har i de sidste mange år undervist hunde på alle niveauer - både fysisk og online. Jeg fungerer også som konsulent i forbindelse med valg af hunderace, køb af hund, når der er en hvalp på vej og meget mere. Jeg har selv haft hunde i mange år og har nu tre voksne hunde.
Informazioni di contatto
Holmesvinget 9, 2730, Herlev, Danimarca
- christin@hundedamen.dk
- hundedamen.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Hundetræning når det er bedst
Efter min mening er træning hos Hundedamen fantastisk. Hun er både træner for hunden og ejer. Holdene er af en passende størrelse, så jeg føler, at der er tid til en, og plads til af få individuel træning, behov og guidning, så man på bedste vis lære at forstå sin hund og læse dens sprog. Hunden er ikke bare endnu en hund og ejeren er ikke bare endnu en ejer, men et par der sammen skal lære efter individuelle behov.
Ydermere er der mulighed for onlineundervisning, hvis den traditionelle fysiske fremmøde træning umuliggøres og det virker utrolig godt. På trods af afstanden ved online, så følte både min hund og jeg, at Hundedamen var på besøg, og fortsat kunne undervise med positiv guidning. Og som ekstra gevinst kunne mine børn pludselig deltage efter deres behov og lyst, så træningen blev et familieprojekt ligesom i hverdagen.
Bedste træning til hund og ejer
Hundedamen møder hund og ejer lige der, hvor de er. Vi træner vores nu 11 måneder gamle border collie hos Christin, og har fået så mange gode redskaber og gode råd, der hjælper os til at blive bedre hundeejere og vores hund til at blive mere harmonisk. Den allerbedste anbefaling herfra.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.