We submitted an order for Jersey’s and other supplies on Jan 1, 2026. On March 24th, they said the merchandise should be in within 1 week. It's April 23rd today, and we are still waiting for our order... Leggi di più

Bestilte den nye 3. trøje for landsholdet - godt nok hos Unisport men da produktet er fra Hummel tillader jeg, at skrive det herinde - Trøjen er desværre minium et nummer for lille, og det er min opfa... Leggi di più

Placed order, haven't received tracking number. Tried to get in touch with customer service. No answer. Even though they say that they'll get back to you within one business day. Now it has been 1... Leggi di più

Mega dårlig kundeservice, Prøver at komme udenom billigst muligt, Prøver at snyde, Fortæller ikke sandheden, Afviser Deres fejl uden at hjælpe. Jeg kan blive ved. Prøv at kigge på alt de her anmelde... Leggi di più

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

lang behandlingstid desværre

Jeg har bestilt et par shorts i december der var for små. sendte dem retur og bestilt nogle i en større størrelse. de er ikke kommet endnu og jeg skulle bruge dem på min ferie. desværre har jeg hverken fået mine penge retur eller de nye shorts endnu. Jeg har derfor ulejliget mig med en masse mails og har købt nogle andre shorts et andet steds. ifølge mails jeg har modtaget har de it problemer men det kan ikke være min skyld med såå lang tids vente tid. Jeg regner ikke med og bruge dem igen.

13 gennaio 2017

Super

Jeg har købt de bedste sko

8 aprile 2016
Logo di hummel

Risposta di hummel

Hej med dig JS.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye sko og gerne vil dele det med os :-)

Du ønskes en rigtig god dag!
/Pernille, hummel A/S

Ikke imponerende service

Købte et par sko via en facebook-reklame. Da jeg fik skoene var der fejl på skoen, idet gummiet på oversiden var revnet. Ringede til Hummel med reklamationen, og ville gerne bare have ombyttet til et nyt par, hvilket ikke var muligt direkte, da jeg først skulle have pengene tilbage, og så bestille forfra på hjemmesiden. Efterfølgende gik der lang tid med at få pengene tilbage, hvorfor jeg igen måtte ringe til Hummel. Fik fat i en medarbejder, som dog tog ejerskab på min henvendelse, informerede mig løbende, og fulgte op på om pengene var kommet retur (hvilket de dog først kom 10 dage efter jeg havde sendt skoene). Er overrasket over, at et så stort firma som Hummel, og med et så stærkt brand, ikke formåede at gøre handlen og reklamationen mere smidig.

4 febbraio 2015