Det er første gang, jeg handler hos Huma, og jeg er positivt overrasket over den hurtige levering og at produktet er præcis som beskrevet. Jeg handler der igen, når behovet opstår, uden at skulle lede... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super hurtig behandling. Under et døgn fra bestilling til jeg havde varen i hånden.
" HUMA " Den butik kan jeg kun anbefale. Bestilte det i en weekend, og der er de jo ikke på arbejde, men da de så mødte ind mandag, så skete der noget :o) Allerede tirsdag ku jeg hente varen på aftalt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hurtig levering og meget god service. Bestilte nogle ting og efter at have betalt glemte jeg noget andet jeg skulle have med. Så måtte bestille igen. Lidt tid efter ringer de fra Huma og siger at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Fornitore di prodotti per la pulizia
- Negozio di fornitura per uffici
- Grossista di articoli di cancelleria
- Negozio di articoli da toeletta
Informazioni su HUMA
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Fabriksparken 10A, 2600, Glostrup, Danimarca
- kundeservice@huma.dk
- huma.dk
Super hurtig behandling.
Super hurtig behandling.
Under et døgn fra bestilling til jeg havde varen i hånden.
Gode priser og hurtig levering jeg vil…
Gode priser og hurtig levering jeg vil klart anbefale HUMA 👍
Hurtig og behjælpsom
Jeg skrev en mail til firmaet, da jeg var i tvivl om prisen. Jeg fik en hurtig svar med udregning.
Varen kom også hurtigt
Nemt at bestille og hurtig levering…
Nemt at bestille og hurtig levering hjem til mig. God oplevelse👍
Hurtig levering. Konkurrencedygtige priser. Varer som forventet. Fint pakket.
Det eneste der trækker købsprocessen ned, er at det er træls at varekurven i webshop tømmes for hurtigt. Da jeg går til og fra købsprocessen, krævede det at jeg startede forfra mange gange, og derfor også glemte ting jeg tidligere havde lagt i kurven.
Købte sprint glass som jeg kender, har brugt i mere end 20 år.
Dejligt med lyn hurtig levering til em fornuftig pris
Super hurtig levering
Det hele er gået som det skulle.
Venlig og hurtig service
Meget venlig og ærlig kundeservice samt meget hurtig leverance.
Hurtig levering, varer af prof kvalitet
Hurtig levering og varer af professionel kvalitet, noget helt andet end de farvestrålende flasker fra Normal.
Jeg kan klart anbefale “HUMA”
Jeg kan klart anbefale “HUMA”. Bestilte i en weekend, og da de først var tilbage mandag, gik det hele meget hurtigt. Tirsdag kunne jeg allerede hente pakken. Super service
Virkelig gode produkter og hurtig…
Virkelig gode produkter og hurtig levering. Jeg har brugt både vindues- og gulvsæben, og resultatet er helt i top hver gang. Vinduerne bliver super rene uden striber, og gulvet ser både rent og pænt ud i lang tid. Det er tydeligt at det er kvalitetsprodukter
Nem bestilling
Nem bestilling
Fornuftig pris
Bestilt graffiti fjerner: virker fremragende
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.