Hulzenvullers Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb contact gehad met Patrick van Hulzenvullers.nl en mijn ervaring met de communicatie is zeer positief. Patrick neemt de tijd om vragen te beantwoorden, denkt mee en geeft eerlijk advies. Je... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Van mijn sigarettenautomaat gaf de aan/uitknop problemen, de ene keer wel aan, de andere keer niet. Dit gemeld bij mijn leverancier Hulzenvullers, die prompt met de oplossing kwam om het apparaat o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Snelle acties. Hier kun je gerust bestellen. Alleen jammer dat ze versturen met post.nl (slechte ervaringen mee) daarom 4 sterren anders hadden het er 5 geworden.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Hulzenvullers.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in elektrische hulzenvullers en bijbehorende producten. Wij richten ons op duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en persoonlijke service. Veel klantcontact verloopt rechtstreeks via e-mail of WhatsApp, waardoor vragen snel en helder worden beantwoord. Ook bij twijfel, retouren, storingen of servicevragen denken wij actief mee om tot een nette en praktische oplossing te komen. Die ondersteuning stopt niet bij de aankoop, maar gaat ook daarna door.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

32 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb contact gehad met Patrick van…

Patrick neemt de tijd om vragen te beantwoorden, denkt mee en geeft eerlijk advies. Je merkt dat hij veel kennis heeft van de producten en dat klanttevredenheid voor hem belangrijk is.

Een ondernemer die vertrouwen uitstraalt door zijn persoonlijke aanpak en goede service. Zeker iemand bij wie ik graag opnieuw contact zou opnemen.

18 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super te vreden met de service…

Ik ben super te vreden met de service van Hulzenvullers, ze zijn vriendelijk meedenkend en reageren snel op emails. Wij wonen in spanje en ons apparaat was kapot, in overleg met Hulzenvullers wouden ze een uitzondering maken en het naar spanje versturen. Binnen 1 week was het netjes binnen gekomen met de post en via de track en trace konden we het pakketje nauwkeurig volgen. Hulzenvullers is een echte aanrader!

15 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Heel vlotte manier van werken

Heel vlotte manier van werken. Het persoonlijke contact per email was ontzettend vlot. Duidelijke en snelle adviezen en scherpe prijzen...Ga er zeker nog bestellen. Gerdina.

25 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je mooie review, Gerdina. Fijn om te horen dat het contact per e-mail vlot verliep en dat je de adviezen als duidelijk en snel hebt ervaren. Mooi dat ik je goed heb kunnen helpen en dat ook de prijzen naar wens waren. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Echt een hele goede service, goed bedrijf om zaken mee te doen!

Dit gemeld bij mijn leverancier Hulzenvullers, die prompt met de oplossing kwam om het apparaat op te sturen naar hun reparateur. Alles goed geregeld, na een week kwam het apparaat alweer retour, alles kosteloos onder garantie en dit terwijl het apparaat al anderhalf jaar oud was. Ik ben bijzonder tevreden, echt hele goede service. Een aanrader om zaken mee te doen.
Mvrgrt, Kolibri2222

20 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat het probleem met de sigarettenautomaat snel en netjes is opgelost en dat alles onder garantie kon worden afgehandeld. Mooi dat het apparaat alweer snel retour was en dat je tevreden bent over de service. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling.

Zeer tevreden

Zeer tevreden!
Goed geholpen en snelle reactie, erg fijn!

27 febbraio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen en dat je snel een reactie kreeg. Mooi dat je zo tevreden bent over de ervaring. Bedankt voor het vertrouwen!

Deze kan je vertrouwen

Reageert snel, scherpe prijs, behulpzaam bij vragen. Gewoon goede webshop of online verkoper.

31 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review en het vertrouwen. Fijn om te horen dat je de snelle reacties, scherpe prijzen en hulp bij je vragen hebt gewaardeerd. Mooi dat je zo tevreden bent over je ervaring met ons. Bedankt voor de aanbeveling.

2 powermatic 5 besteld

2 powermatic 5 besteld. Wat een genot dat deze automatisch sigaretten draait. Geen pijn meer in de handen. Na overleg met verkoper omdat ik twijfelde over welke ik beter kon nemen vertelde hij dat deze goed was (anders kocht ik voor niks de duurdere) en terecht deze is een geschenk uit de hemel. We kregen een vochtmeter gratis omdat hij deze 2 in 1 x kom versturen. Wat weer geld uitspaarde voor hem. Wasr kom je dat nog tegen? Natuurlijk ook een paar doosjes voor de sigaretten. We waren super blij.

4 aprile 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat de Powermatic 5 zo goed bevalt en dat het advies je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Mooi dat de extra vochtmeter en sigarettendoosjes werden gewaardeerd. Veel plezier gewenst met beide machines en bedankt voor het vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden de powermatic plus besteld

Wij hadden de powermatic plus besteld. Helaas was die na een keer gebruiken kapot 😔 maar door de snelle en fijne service van Patrick hadden wij hem binnen no time gerepareerd terug 😁 zeker een aanrader om hier te kopen!!

12 marzo 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review. Jammer dat de Powermatic Plus zo snel een probleem kreeg, maar fijn om te horen dat ik het snel voor je heb kunnen oplossen en dat je het apparaat weer snel terug had. Bedankt voor het vertrouwen en voor je aanbeveling!

Zeer intensieve gebruiker

Als zeer intensieve gebruiker draai ik enorme aantallen sigaretten. Mijn eerste Powermatic 3 Plus tikte de 36.000 stuks aan voordat hij kuren kreeg. Patrick legde mij toen heel eerlijk en zonder mooie praatjes uit dat garantie bij zulke aantallen niet meer realistisch was en dat is ook logisch. Die heldere, oprechte communicatie waardeerde ik meteen.

Na een Powermatic 5 Plus (met mooie korting) en een andere Powermatic 3 Plus te hebben geprobeerd — die het voor mij net niet waren — bleef Patrick onvermoeibaar meedenken. Geen gedoe, geen discussie, maar gewoon service met een glimlach totdat ik tevreden was.

Heb nu de Hawkmatic HK3 en inmiddels 14.800 sigaretten verder en ik ben razend enthousiast! De sigaretten zijn perfect stevig, er valt geen tabak uit de sigaret, hulzen scheuren niet, zit een lampje daar waar de huls omheen moet en het apparaat is super makkelijk zo schoon te maken. Echt een aanrader!

De service van Patrick.. Hulzenvullers.nl is werkelijk goud waard. Dat niveau van service en betrouwbaarheid vind je tegenwoordig bijna nergens meer. Dit bedrijf heeft mijn volledige vertrouwen en ik blijf hier absoluut mijn machines kopen!

31 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je uitgebreide review en voor het vertrouwen dat je al die tijd hebt gehouden. Mooi om te horen dat ik met je mee heb kunnen denken totdat je een machine vond die echt bij jouw gebruik past. Fijn dat de Hawkmatic HK3 zo goed bevalt, zeker na zoveel gedraaide sigaretten. Bedankt voor je waardering voor de service en het eerlijke contact, dat stel ik enorm op prijs.

Helemaal top

Helemaal top, een hele goeie machine gekregen voor een zeer schappelijke prijs.
Die je kogelvrij geleverd krijgt zo goed verpakt.
Ook de service bij storing is prima geregeld.
Met een weekje had ik de machine weer terug.

Als ik deze machine heb versleten , koop ik hier zeker weer de opvolger.

29 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de machine, de verpakking en de afhandeling van de storing. Mooi dat je het apparaat snel weer terug had en weer verder kon. Bedankt voor het vertrouwen, en leuk om te horen dat je in de toekomst weer aan mij denkt.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, denkt goed mee en is vriendelijk
Uitermate tevreden

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je mijn service, het meedenken en het contact als prettig hebt ervaren. Mooi dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Patrick heeft echt moeite gedaan om…

Patrick heeft echt moeite gedaan om mijn probleem zo goed mogelijk te verhelpen. Echt wat aan gehad.

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat ik je goed heb kunnen helpen en dat mijn inzet voor jou het verschil heeft gemaakt. Mooi dat je er echt iets aan hebt gehad. Bedankt voor het vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over hulzenvullers…

Ik ben zeer tevreden over hulzenvullers omdat ik heel goed geholpen ben door Patrick als ik een vraag had en hij mij direct weer terugmailde
Met goed advies
Ik heb meerder malen contact gehad en ik kan iedereen aanraden om hier de artikelen te kopen

14 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat ik je met mijn advies goed heb kunnen helpen en dat je mijn snelle reacties hebt gewaardeerd. Mooi dat we meerdere keren prettig contact hebben gehad. Bedankt voor het vertrouwen en je aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Een webshop zoals het hoort te zijn ( en te gaan )

Bestelling ging zeer vlot, andere dag had ik het al binnen stelde nog enkele vragen via de mail die gelijk werden beantwoord.Bedrijf doet er alles aan als je ergens niet helemaal uitkomt, om je ook na de koop van dienst te blijven zijn. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het extra geschenkje werd door mij zeer gewaardeerd. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd werd en dat ik je vragen direct heb kunnen beantwoorden. Mooi dat je ook de ondersteuning na de aankoop en het extra geschenkje hebt gewaardeerd. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke klantenservice, duurzaamheid moet blijken

Ik heb deze hulzenvuller vorig jaar aangeschaft. In het begin werkte het apparaat prima, maar na verloop van tijd begon het steeds vaker te haperen en liep het regelmatig vast. Ik heb het apparaat altijd goed onderhouden en schoongemaakt, dus dat was voor mij niet de oorzaak van het probleem.
Hiervoor heb ik andere modellen gebruikt en persoonlijk vond ik die iets betrouwbaarder. Dat hoeft natuurlijk niet voor iedereen zo te zijn, maar dit is mijn eigen ervaring.
Toen het apparaat uiteindelijk vrijwel niet meer bruikbaar was door het vastlopen, heb ik contact opgenomen met Patrick. Na het opsturen van een filmpje werd het probleem netjes opgepakt. Binnen de garantietermijn mocht ik het apparaat terugsturen en is het gerepareerd. De communicatie en afhandeling waren prima. Het enige minpunt vond ik dat ik zelf de verzendkosten moest betalen; dat had van mij iets klantvriendelijker gemogen.
Na de reparatie werkt het apparaat weer naar behoren. Wel viel mij iets op: toen ik het apparaat voor verzending licht schudde, kwam er via de gaatjes aan de onderkant behoorlijk wat shag uit het apparaat. Ook nu merk ik dat er weer shag in het binnenwerk terechtkomt en via de onderzijde naar buiten komt. Dat roept bij mij wel de vraag op hoe duurzaam het apparaat op de langere termijn is en of dit uiteindelijk opnieuw voor storingen kan zorgen.

"Het apparaat is onder garantie gerepareerd en werkt weer naar behoren. Wel had ik het prettig gevonden als er bij de retourzending een korte uitleg had gezeten over wat er precies defect was en welke reparatie is uitgevoerd. Dat had wat meer duidelijkheid gegeven over de oorzaak van het probleem."

6 marzo 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat ik het probleem binnen de garantie naar tevredenheid heb kunnen oplossen en dat het apparaat na de reparatie weer goed werkt. Ook bedankt voor je eerlijke opmerkingen over de verzendkosten en de terugkoppeling over de uitgevoerde reparatie; zulke feedback helpt om onze dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt voor het vertrouwen.

Snelle levering, uitstekende klantenservice

Wat een service biedt dit bedrijf! Alles wordt snel en tot tevredenheid opgelost met persoonlijke, zeer vriendelijke mails. Ik kom dit zelden nog tegen, chapeau!

13 maggio 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de persoonlijke communicatie en snelle afhandeling zo hebt gewaardeerd. Mooi dat ik je naar tevredenheid heb kunnen helpen, en bedankt voor het vertrouwen!

Had problemen met mijn machine

Had problemen met mijn machine

Alles weer keurig opgelost

10 marzo 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het probleem met de machine weer netjes is opgelost. Veel plezier ermee verder!

hulzenvullers.nl

hulzenvullers.nl - Bedankt voor de goede service.
Mijn bestelling is zeer snel aangekomen, deze machine is geweldig, het was het wachten waard, hij voldeed aan mijn verwachtingen. Patrick, hartelijk dank, we hebben constant contact gehouden. Ik wil hem ook bedanken voor het cadeautje dat hij me gaf, en niet alleen daarvoor, maar ook voor iets anders, hij weet waar ik het over heb, heel erg bedankt Patrick. Wat betreft de machine, hij werkt fantastisch, is makkelijk in gebruik, maakt het vullen van sigaretten veel gemakkelijker, is handig en niet erg lawaaiig, ik zou zelfs zeggen dat hij stiller is dan de andere gewone machine die ik tot nu toe heb gebruikt. De service is echt top, in dit geval zou ik met plezier meer dan 5 sterren geven als dat mogelijk was. De verkoper heeft geweldig werk verricht met de verzending van het product, aangezien mijn land helemaal niet op de lijst staat van landen waarheen wordt verzonden. Dit was een test waar we op dit moment alleen maar tevreden over kunnen zijn. Hartelijk dank van mij aan Patrick en de website waar ik heb gekocht.

5 marzo 2026

Risposta di Hulzenvullers

Dank je wel voor je uitgebreide review en het vertrouwen. Mooi om te horen dat de machine zo goed bevalt en dat het contact prettig is verlopen. Fijn dat ik met je mee kon denken over de verzending en dat alles uiteindelijk goed is aangekomen. Bedankt voor je waardering en veel plezier met de machine!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più