Door de reviews wat sceptisch afgewacht. Maar snelle levering en helemaal compleet, terwijl het een zeer complex bouwpakket is wat in 2 pakketten werd geleverd. Instructie tekening zou wel wat dui... Leggi di più

Hallo, Eindelijk na 3 maanden wachten heb ik het volledige bedrag van mijn aankopen teruggestort gekregen op de rekening. Na veel mailen en mijn ongenoegen te uiten over de NIET-open commun... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mijn zoon heeft op 9 januari een bestelling (nr 109886)geplaatst voor zijn eerste, eigen huisje. Hij was er zo blij mee. Maar dat is algauw een groot fiasco geworden. Eerst een aantal dagen voor niks... Leggi di più
Huismerken.nl heeft absoluut scherpe prijzen. Dezelfde kast die wij kochten was elders ook beschikbaar, maar overal ruim duurder. De beloofde levertijd van 4 werkdagen is bij lange na niet gehaald.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di mobili
- Negozio di armadi
- Assemblaggio mobili inscatolati
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di arredamenti per salotti
- Negozio di divani
Scritti dall'azienda
De slimme keuze voor wie wél kwaliteit wil, maar niet de hoofdprijs wil betalen. Vergelijkbaar met A-merken, voor minder geld. Waarom meer betalen voor een naam? Wij helpen je besparen zodat jij meer overhoudt voor de leuke dingen in het leven.
Annie van Hattemtuin 8, 1705 NM, HEERHUGOWAARD, Paesi Bassi
- info@huismerken.nl
- huismerken.nl
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Het materiaal is scheef en slecht van…
Het materiaal is scheef en slecht van kleur. Het gegalvaniseerd metaal is helemaal roestig

Risposta di Huismerken.nl
Tuin- bezemkast
Mijn bestelling bestond uit 2 delen de kast en apart de ophangsystemen.
Kast geleverd maar de rest nog niet, erg jammer daar je hem nu niet in elkaar kan zetten.
Ben zeer tevreden.
Retourbetaling niet ontvangen
Kastje had een beschadiging aan de deur, is retourgemeld en opgehaald. De afgesproken terugbetaling (zou 2 maart op de rekening staan) is niet gekomen. Op email wordt niet meer gereageerd. Ordernummer 111118
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ontbrekende onderdelen. Tot 2x wordt beloofd deze missende onderdelen na te sturen, maar weken langer nog steeds niets ontvangen. Reclamatie wordt vervolgens niet op gereageerd.
Zeker we zijn jullie dankbaar 👍
Lange levering, maar product komt wel aan.
Besteld, Track en trace aan en wachten.... maar T&T stond stil. Even googelen? Tot mijn schrik zag ik heeeeel veel slechte recensies. Kreeg meteen de zenuwen want ik had een groot bedrag uitgegeven aan een tuintafel.
Mail gestuurd met de melding dat ik gelukkig betaald had met cc, dus als het niet goed zou gaan, dan kreeg ik in ieder geval mijn geld terug. Kreeg meteen antwoord dat ze gingen kijken. 2 dagen later; nog niets gehoord. Weer gemaild met de vraag of ik misschien beter kon annuleren en ergens anders bestellen. Dag later meteen een mail met een nieuwe T&T en voila, 5 dagen later. De bestelde tafel is geleverd. Keurig in de doos, goed verpakt met de service van Fedex.
De manier van communiceren is een beetje vreemd en het is nog vreemder dat je als klant zo achter je producten aan moet, maar het moet gezegd; ze leveren wel, het duurde alleen wat langer.
Schuifdeur
Heb een deur gekocht die zoals op de site vermeld stond goed verpakt geleverd is. Alleen jammer dat ik het zelf in elkaar moest zetten, dat kon ik op de stite niet terugzien.
Voor de rest prima.
op 9 maart heb ik een bestelling…
op 9 maart heb ik een bestelling geplaatst voor een bank. ik heb alleen de voeten bank ontvangen en geen bank.na ettelijke mail naat huismerken en telefonisch me vidcxl beweren ze nu dat ik de bank ontvangen heb en dat is niet waar ik was het zat en ik heb de bank geannuleerd en ik wilsmijn geld terug. huismerken en vidcxl weten niet waar mijn bank is gebleven.huismerken communiceert niet en reageert niet op mijn mails en nu hoop ik dat ik mij geld terug krijg zonet dan steelt huismerken gewoon mijn geld.en dan ga ikjuridische stappen ondernemen.mensen kijk uit dit is geen bonafide bedrijf en het kan anderen ook overkomen als je daar een bestelling plaatst huismerken heeft dus nu 338 euro en die wil ik terug
Vreselijk
Vreselijk, zijn niet te bereiken via telefoon en op geen enkele e-mail krijg je een reactie. Levertijd zou 1-3 werkdagen zijn. Uiteindelijk heeft dit een week geduurd. NOOIT MEER, laat dit een waarschuwing ⚠️ zijn. Ook iets retour sturen kan niet.
Het product kwam twee dagen te laat…
Het product kwam twee dagen te laat aan, op de website stond 2 tot 3 werkdagen. Één onderdeel van de twee producten was helaas kapot. Dus ik ben niet echt tevreden...
Heb 3 maanden geduurt voordat mijn kind…
Heb 3 maanden geduurt voordat mijn kind zijn bed had uiteindelijk met alleen vidaxl het bed 3 weken geleden binnen gekregen op 25 december besteld bij huismerken lieten niks meer horen bestel er nooit meer wat
Tevreden
Door de reviews wat sceptisch afgewacht.
Instructie tekening zou wel wat duidelijker kunnen.
Heel goed kijken wat waar moet en hoe.
Tevreden dus.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.