Valutata 5 stelle su 5

Mooie kwaliteit, prachtige uitstraling en precies zoals verwacht. Sierkussens zijn echt een mooie toevoeging aan mijn interieur. Zeker een aanrader!

Valutata 4 stelle su 5

Hele mooie sierkussens met een( tot nu toe) goede kwaliteit:) Jammer dat het toch lastig te bepalen is hoe de kleur in het echt is. De verpakking is uitstekend en met een persoonlijke twist.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een ontzettend mooi kussen! Hele mooie kwaliteit en kleur, echt heel blij mee! Het kussen werd snel en zorgvuldig verzonden. Ik had wat moeite met betalen maar dat is via heel fijn persoonlijk con... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Het modehuis voor jouw interieur. Je stapt hier binnen in een huis waar mode en design samensmelten. Een huis waar kledingtextiel een tweede leven krijgt. Een huis met oneindig veel suites. Suites die jou helpen aan dat En klaar is Kees gevoel.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,7

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top kwaliteit!

Super tevreden over de kwaliteit van het Ice kussen. Het kussen is zeer goed gevuld en de kleurenblend is net zo prachtig als op de foto. Daar bovenop was de levering erg snel. Blij dat ik Huiskees heb ontdekt!

28 febbraio 2026

Risposta di Huiskees

Beste Yasmina, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Heel erg bedankt dat je de tijd genomen hebt om je ervaring te delen. Heel veel woonplezier toegewenst.

Liefs, Maxime

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie kussens. Aanrader!

Super mooie kussens. Snelle levering. En echt met zorg en aandacht ingepakt. Zelfs een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk bedrijf. Aanrader!

24 febbraio 2026

Risposta di Huiskees

Beste Amy, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Heel erg bedankt dat je de tijd genomen hebt om een recensie te schrijven, dat waarderen we enorm.

Liefs,
Maxime

Supertevreden!!🤩

Heel tevreden met met mijn bestelling! Snelle levering, goede kwaliteit en mooie korting bij aankoop van meerdere kussens. Wat een verrassing bij het openen van de doos... Elk kussen mooi verpakt met strik! Hier word je instant blij van! Een aanrader om hier te kopen!

17 febbraio 2026

Risposta di Huiskees

Beste Katie, bedankt dat u de tijd genomen hebt om deze prachtige recensie te schrijven. We zijn blij dat u tevreden bent. U heeft een prachtige set samengesteld en wensen u veel woonplezier toe :)

Liefs, Maxime - team Huiskees

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks twee uitgestelde levertijd door…

Ondanks twee uitgestelde levertijd door de sneeuw, heel goed op de hoogte gehouden en prima geregeld

6 gennaio 2026

Risposta di Huiskees

Beste Denise, ontzettend bedankt voor je begrip en deze mooie review! We vonden het zelf ook erg vervelend dat de sneeuw de levering vertraagde, maar we zijn blij dat je onze communicatie en de afhandeling zo hebt gewaardeerd. We wensen je heel veel woonplezier toe!

Liefs, Maxime - team Huiskees

Valutata 5 stelle su 5

Zeer mooi kussen van kwaliteit

Het product/ het kussen is prachtig en werd heel mooi verpakt. Zoiets is altijd leuk. Met een leuk kaartje erbij. Alles had klasse.

1 dicembre 2025

Risposta di Huiskees

Beste Eline, bedankt voor het achterlaten van deze mooie recensie. We wensen je heel veel woonplezier met je nieuwe kussen.

Valutata 5 stelle su 5

De kussens zijn echt perfect

De kussens zijn echt perfect. Mooie kwaliteit, erg comfortabel. Echt een aanrader. Service level is ook erg goed.

7 dicembre 2025

Risposta di Huiskees

Beste Fabienne, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Heel veel woonplezier gewenst.

Snelle levering . Prachtig kussen . Overtreft mijn verwachting

23 novembre 2025

Risposta di Huiskees

Beste Anita, bedankt voor het achterlaten van deze mooie recensie. Veel woonplezier gewenst met uw kussen.

Prachtige website

Prachtige website, prachtige producten. Ook nog een persoonlijke kaartje plus de gratis interieur tips uit het E-book zijn ook enorm waardevol.Alleen maar lof voor Huiskees.

3 novembre 2025

Risposta di Huiskees

Wat fijn dat u zo tevreden bent. We wensen u veel woonplezier met uw aankoop en de tips.

Wat een ontdekking

Wat een ontdekking! De sierkussens van Huiskees zijn echt luxe en prachtig afgewerkt, met stoffen van topkwaliteit. Extra bijzonder dat ze gemaakt zijn van overtollige luxe stoffen uit modehuizen. Daardoor zijn ze niet alleen stijlvol en uniek, maar ook duurzaam. Ze zijn echt een upgrade voor mijn interieur!

23 ottobre 2025

Risposta di Huiskees

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Erg bedankt voor je prachtige review. Heel veel woonplezier gewenst. Liefs, team Huiskees

Valutata 4 stelle su 5

Het was een cadeau

Het was een cadeau, op verzoek verzonden naar een ander adres.
Het werd keurig en op tijd bezorgd

10 settembre 2025

Risposta di Huiskees

Lieve Paddy, fijn dat je een prettige ervaring met ons hebt gehad. Erg bedankt voor het achterlaten van deze mooie recensie.

Super!

Ik heb gisteren mijn kussens van Huiskees binnen gekregen en ze zijn echt prachtig! Het zijn echt mooie kleuren en stoffen, de kussens zijn super lekker zacht én het contact met huiskees was ook super goed. Het was ook een feestje om het uit te pakken; helemaal mooi ingepakt. Hele fijne service en mooie producten!

24 settembre 2025

Risposta di Huiskees

Lieve Koen, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. We wensen je heel veel woonplezier toe met je nieuwe aanwinsten. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie recensie.

Zo blij met de kussens

Zo blij met de kussens. Zijn prachtig en van hoge kwaliteit!

8 settembre 2025

Risposta di Huiskees

Wat leuk om te horen. Bedankt voor je prachtige review 🙂

Valutata 5 stelle su 5

Stijlvolle kwaliteit met fijne customer care

De dames van huiskees hebben prachtige producten, een snelle verzending en een perfecte afwerking. Ze reageren snel bij vragen en hebben een super goede website.

1 settembre 2025

Risposta di Huiskees

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Erg blij dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor :)

Liefs, Maxime

Mooi proces en product

Hele fijne en overzichtelijke website en bestelproces en ook het ontvangen was een feestje - super mooi ingepakt maar vooral prachtige kussens waar ik heel blij mee ben!

2 giugno 2025

Risposta di Huiskees

Lieve Marjolein, bedankt voor je mooie review. We wensen je veel plezier met je kussens.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più