Op 5 dec. 2 dekbedovertrekken besteld en betaald voor onze kleinkinderen. Wel een bevestiging ontvangen, maar geen overtrekken gezien. Meerdere keren gemaild. Geen reactie. Ik vroeg me af of het b... Leggi di più
Na het bestellen van 16 naamdekens bleek 1 naamdeken geen hoofdletter te hebben. Nadat ik hier contact over had opgenomen werd direct een nieuwe in productie genomen. Super tof! Alleen bij ontvangst b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het ging even volledig mis ,mede door wisseling directie …. Vertrouwen even weg geweest ..top opgepakt , bereikbaarheid weer optimaal ,en wat ben ik lief geholpen ! Top doorgaan zo ,heb weer een super... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De comfy-blanket is een luxe droom zo mooi ! ik heb andere fake-fur plaids voor aanzienlijk hogere prijzen maar deze verslaat ze volledig, zacht, groot en elastisch, zowel de beige als de grijze he... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hugg Blankets / Warming Blankets | komt van Nederlandse bodem en is ontstaan om meer betekenis te geven aan comfortabele dekens. We willen de wereld een stukje mooier maken door middel van persoonlijke fleecedekens met de focus op de hoogste kwaliteit en de beste klantenervaring”
Noordersluisweg 19, 8243 PR, Lelystad, Paesi Bassi
- contact@huggblankets.nl
- huggblankets.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Heerlijke deken, maar blijft verharen.
Heerlijke deken, maar verhaart extreem. Ook na het wassen volgens voorschrift. Haren op kleding en bank, en willen er niet makkelijk af.
Ik heb een mail gestuurd, ik wacht op een reactie. Ik hoop dat ik hem mag retourneren, want hij is prachtig voor de sier, en ook heerlijke zwaar en warm. Maar voor mij niet echt bruikbaar zo.

top dekens!!
top dekens!!! wat je op de reclame ziet, krijg je ook... ik bestel later nog een paar!

Geweldig plaid.
Het plaid wat ik heb ontvangen is in 1 woord geweldig. Lekker zacht en fijne zware kwaliteit. Ik heb de volgende avond er meteen nog 1 besteld. Om 22.30 en de volgende dag om 18.00 uur had ik hem al thuis. Super snelle levering. Een zeer tevreden klant. 👍🏻😉

Risposta di Hugg.nl
Mooie warme deken en heerlijk zacht en …
Mooie warme deken en heerlijk zacht en mooi verpakt
Snel geleverd!
Blij mee 😁

Prachtig mooie blanket
Prachtig mooie blanket
Heerlijk zacht en zwaar
Mooie kwaliteit

Superzacht
Helaas geen snelle levering zoals vermeld, maar ruim een week. Daarom maar 4 sterren. Maar de deken zelf is heerlijk zacht, warm en iets verzwaard. Het is superfijn hieronder te liggen. Ben er erg blij mee.

Zalige deken
Zalig zachte deken en heerlijk warm.
Pluist wel heel erg, na het wassen was het iets beter maar helaas niet pluisvrij.

Risposta di Hugg.nl
Zachte deken alleen pluist de deken enorm.
Een paar dagen geleden de comfy blanket ontvangen, heerlijk zachte deken alleen pluist de deken enorm. Alles zit onder de pluis. Ik heb reeds een mail gestuurd met de vraag hoe het pluizen te voorkomen maar nog geen reactie. Totdat het pluizen is verholpen gebruik ik nog mijn oude deken.

Risposta di Hugg.nl
Snelle levering, mooie kwaliteit alleen heb ik de verkeerde kleur gekregen.

Risposta di Hugg.nl
Geweldige cosy namaak bont deken.
Geweldige cosy namaak bont deken.. heb er uiteindelijk 3😂 gekocht.. heerlijk!!!! En voor die prijs!!😍😍😍

Risposta di Hugg.nl
Super tevreden zo mooi en zacht
Super tevreden zowel over mijn plaid als over de snelle service. Dank u wel 👍❤️

Risposta di Hugg.nl
Kwaliteit van het product is top en de…
Kwaliteit van het product is top en de bezorging prima!

Heerlijk zachte/warme huggblanket
Erg snelle levering van heerlijk zachte huggblanket. Bevalt zo goed dat ik een 2e voor een andere kamer besteld heb.

Risposta di Hugg.nl
Echt een hele fijne deken heerlijk…
Echt een hele fijne deken heerlijk zacht en warm

Risposta di Hugg.nl
omdat ik er nog een heb besteld en…
omdat ik er nog een heb besteld en ontvangen.

Zeer aan te raden
Zachte, warme dekens met mooie opdruk. En persoonlijke touch, met de namen van onze kinderen erop. Zeer aan te raden!

Fantastische deken
Fantastische deken... heerlijk zacht en super snelle levering.

Risposta di Hugg.nl
Een heerlijk zachte grote en zware…
Een heerlijk zachte grote en zware deken!!. Ik ga er nu een bestellen voor mijn vriendin als cadeau☺️
Jenny